Rosszcsont focisuli

A Rosszcsont Focisuli a Győrzámolyi Sportegyesület gyermekutánpótlás csapatait fogja össze. A Focisuliban 5 és 13 év közötti lány- és fiúgyermekekkel foglalkozunk az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) úgynevezett Grassroots Programjának filozófiája és alapelvei szerint.

A Rosszcsontoknál képzett és tapasztalt szakemberek vezetésével és felügyeletével szervezünk labdarúgó foglalkozásokat a különböző korosztályok számára. Csapataink részt vesznek továbbá a Bozsik Tehetségkutató és Foglalkoztató Programban, valamint egyéb helyi és nemzetközi utánpótlás eseményeken is.

A labdarúgó foglalkozások célja elsősorban a sportolási, testmozgási lehetőség, valamint az örömteli játék élményének biztosítása. A foglalkozásaink során megismertetjük a játékosainkat a labdarúgás alapjaival, fejlesztjük a focihoz kapcsolódó készségeiket. A közös játékon keresztül törekszünk a gyermekek szociális készségeinek fejlesztésére, emberi értékek közvetítésére is. Közösségépítési tevékenységünk ugyanakkor nem csak a játékosainkra korlátozódik, örömmel vonjuk be a szülőket, hozzátartozókat is.

Várjuk új játékosok jelentkezését!

A Rosszcsont Focisuli tevékenységébe minden 5 és 13 év közötti lány és fiú bekapcsolódhat. Folyamatosan fogadjuk az új gyermeklabdarúgók jelentkezését.

Ha felkeltettük gyermeke érdeklődését, jöjjön el és vegyen részt egy edzésünkön. Szeretettel várjuk, bízva abban, hogy rendszeresen együtt élvezhetjük a világ legnépszerűbb játékát.

Érdeklődni a következő elérhetőségen lehet:

Granát Gábor, elnök, +36305365781

Miért érdemes focizni?

A sport segít kielégíteni a gyermekek mozgásigényét, levezetni feszültségeiket. A rendszeres foglalkozásokon keresztül fejlődnek a gyermekek kognitív, pszicho-motorikus és szociális képességei. A mozgáskoordináció fejlesztése szoros kapcsolatban van a tanulási képesség fejlődésével, illetve a mozgás segít az egészséges magabiztosság kialakításában is.

Miért érdemes nálunk focizni?

Törekszünk minden egyes gyermekre odafigyelni, hogy a lehető legjobban érezhessék magukat és folyamatosan fejlődhessenek a foci által. Tevékenységünkkel az egészséges élethez kívánunk alapot adni, megadva a professzionális szinten való folytatás lehetőségét is.

Korosztályaink

U7 – ovifoci (5 és 7 éves kor közötti gyermekek): A ovifoci foglalkozások elsősorban a játék megszerettetéséről, az önbizalom kiépítéséről, az alapvető mozgáskultúra kialakításáról és a labdarúgás technikai alapjainak játékos elsajátításáról szólnak.

U9 (7 és 9 éves kor közötti gyermekek): Az U9-es korosztály esetében a játék alaptényezőivel ismertetjük meg a fiatal labdarúgókat, különböző játékhelyzeteket oktatunk és gyakoroltatunk velük, valamint fejlesztjük mozgáskoordinációjukat és ügyességüket.

U11 (9 és 11 éves kor közötti gyermekek): A foglalkozások már a játékszemlélet fejlesztésére, a játékérettség kialakítására, valamint az összjáték fejlesztésére fókuszálnak.

U13 (11 és 13 éves kor közötti gyermekek): A legfontosabb feladatok ebben a korosztályban a mérkőzésérettség kialakítása, a csapatrészek közötti együttműködés elsajátítása és a futball specifikus kondíciófejlesztés.

Foglalkozások helye és időpontja

Ovifoci (U7): kedd 16.00 és péntek 16.30, győrzámolyi tornacsarnok (Győrzámolyi Petőfi Sándor Általános Iskola)

Focisuli (U9): kedd 17.00, csütörtök 18.00, az időjárástól függően a győrzámolyi focipályán vagy a tornacsarnokban

Focisuli (U11 és U13): kedd 17.00, csütörtök 18.00, péntek 15.30, az időjárástól függően a győrzámolyi focipályán vagy a tornacsarnokban