Tudjunk meg többet csapatunkról 1. rész - 2014. január 25. 12:37.

Tudjunk meg többet csapatunkról 1. rész

Kedves Szurkolók!

A bajnokság kezdetéig elindítunk egy kisebb sorozatot, melyben egytől egyig bemutatjuk Önöknek a csapatot alkotó játékosokat, vezetőket! Sikeresnek mondható egyesületünk, mert amióta a megye kettőben szerepel, az osztály meghatározó csapata és állandó esélyese a dobogóért folytatott harcnak! 

 

GraniKivel is kezdhetnénk legelsőnek, ha nem a csapat elnökével, Granát Gáborral. Gábor évekkel ezelőtt vette vállára és szívére a Győrzámolyi SE csapatának mindennapi problémáit.

Kezdeti akadályok sikeres átugrása után egy olyan közeget sikerült kialakítani, amit valamennyi községben megirigyelhetnének! Az Önkormányzat, a csapatot segítő civil emberek segítségével sikerült elérnie, hogy pályázati pénzből a nézők egy 85 fős fedett lelátóról nézhessék a mérkőzéseket. A régi pályánkat újjáépítették, illetve a mai napon elmondhatjuk, hogy a Győrzámoly SE mintegy 100-150 igazolt labdarúgóval rendelkezik, míg ez 5 évvel ezelőtt maximum 40-50 volt! Későbbiekben Gábor szeretné, ha egyesületünk színvonala tovább emelkedne, így további fejlesztések vannak terveben.

Egy kicsit tudjunk meg többet Granát Gábor eddigi pályafutásáról, elért sikereiről!

Gábor 1976.11.26-án született. Pályafutása a labdarúgás területén 11 éves korában kezdődött a Győri ETO FC csapatánál. Utána focizott a Győri Elektromos csapatánál, Dunaszentpálon, Héderváron, Ásványrárón. Jelenleg is játszik a Győrzámolyi felnőtt csapatban, ahol rutinjával próbálja segíteni a csapatot. Pályafutása során olyan neves játékosokkal játszhatott együtt vagy tanulhatta tőlük a sportágat mint például: Virág János, Gyömörei Sándor (Ásványrárón szabadföld kupa győztes csapat edzője volt), Varsányi Tibor, akit a Győri ETO csapatából ismerhetünk a 60-70-es évekből, Dobos János, Széles Imre és a csapatunk jelenlegi edzője, Sinkó Tamás.

A Győrzámoly SE csapatával a Megye III.-ban több ezüst, a Megye II-ben egy bronz érem után egy ezüst éremmel gyarapította gyűjteményét! Megyei II. bajnoki aranyérme is van, de azt sajnos nem a helyi csapattal érte el. Ezenkívül annak idején a Városi I. osztályban ezüstérmet szerzett akkori csapatával! Csapatunk elnöke aktívan űzi a sportágat a városi kispályás bajnokság I. osztályában a Hard Tech csapat tagjaként. 

Gábor helyi lakos. Elmondása szerint a csapat iránti szeretete a nagyon jó közösségnek, családias hangulatnak is köszönhető. Fontos számára, hogy a tehetséges fiatalok és a csapat idősebb tagjai jó barátságot ápoljanak egymással, ezért minden edzés és mérkőzés után illetve az edzés napok között, továbbá a hétvégi estéken gondoskodik az állandó csapatösszetartásról! Tehát joggal mondhatjuk, hogy a szívén viseli a csapat sorsát!

 

Figyeljék az oldalunkat, hiszen újabb és újabb játékosok, vezetők kerülnek bemutatásra!

 

HAJRÁ GYŐRZÁMOLY SE!

Vissza a listázáshoz >
Bajnokság állása 6. forduló után

Bajnokság állása 6. forduló után

A Bajnokásg állása a 6. forduló után! Felnőtt bajnokság: ely csapat M GY D V LG KG GK P 1 GYŐRZÁMOLY SE 6 5 ...

2012. szeptember 25. 12:12 >
Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig nem leszel igazi sportoló!

Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig n...

Kedves Serdülősök, Ifjú focisták!Úgy érzem, fontos leírnom ezeket a dolgokat, mert vannak dolgok, amiknek a végére pontot kell tenni! Azért...

2014. január 05. 10:07 >
Győzelem a szomszédvári mérkőzésen...

Győzelem a szomszédvári mérkőzésen...

Csapatunk megszerezte második győzelmét a bajnokságban. Az ellenfél nem más volt, mint Győrújfalu csapata. A találkozón összesen hét gól ...

2017. október 15. 15:00 >