Tudjunk meg többet csapatunkról 1. rész - 2014. január 25. 12:37.

Tudjunk meg többet csapatunkról 1. rész

Kedves Szurkolók!

A bajnokság kezdetéig elindítunk egy kisebb sorozatot, melyben egytől egyig bemutatjuk Önöknek a csapatot alkotó játékosokat, vezetőket! Sikeresnek mondható egyesületünk, mert amióta a megye kettőben szerepel, az osztály meghatározó csapata és állandó esélyese a dobogóért folytatott harcnak! 

 

GraniKivel is kezdhetnénk legelsőnek, ha nem a csapat elnökével, Granát Gáborral. Gábor évekkel ezelőtt vette vállára és szívére a Győrzámolyi SE csapatának mindennapi problémáit.

Kezdeti akadályok sikeres átugrása után egy olyan közeget sikerült kialakítani, amit valamennyi községben megirigyelhetnének! Az Önkormányzat, a csapatot segítő civil emberek segítségével sikerült elérnie, hogy pályázati pénzből a nézők egy 85 fős fedett lelátóról nézhessék a mérkőzéseket. A régi pályánkat újjáépítették, illetve a mai napon elmondhatjuk, hogy a Győrzámoly SE mintegy 100-150 igazolt labdarúgóval rendelkezik, míg ez 5 évvel ezelőtt maximum 40-50 volt! Későbbiekben Gábor szeretné, ha egyesületünk színvonala tovább emelkedne, így további fejlesztések vannak terveben.

Egy kicsit tudjunk meg többet Granát Gábor eddigi pályafutásáról, elért sikereiről!

Gábor 1976.11.26-án született. Pályafutása a labdarúgás területén 11 éves korában kezdődött a Győri ETO FC csapatánál. Utána focizott a Győri Elektromos csapatánál, Dunaszentpálon, Héderváron, Ásványrárón. Jelenleg is játszik a Győrzámolyi felnőtt csapatban, ahol rutinjával próbálja segíteni a csapatot. Pályafutása során olyan neves játékosokkal játszhatott együtt vagy tanulhatta tőlük a sportágat mint például: Virág János, Gyömörei Sándor (Ásványrárón szabadföld kupa győztes csapat edzője volt), Varsányi Tibor, akit a Győri ETO csapatából ismerhetünk a 60-70-es évekből, Dobos János, Széles Imre és a csapatunk jelenlegi edzője, Sinkó Tamás.

A Győrzámoly SE csapatával a Megye III.-ban több ezüst, a Megye II-ben egy bronz érem után egy ezüst éremmel gyarapította gyűjteményét! Megyei II. bajnoki aranyérme is van, de azt sajnos nem a helyi csapattal érte el. Ezenkívül annak idején a Városi I. osztályban ezüstérmet szerzett akkori csapatával! Csapatunk elnöke aktívan űzi a sportágat a városi kispályás bajnokság I. osztályában a Hard Tech csapat tagjaként. 

Gábor helyi lakos. Elmondása szerint a csapat iránti szeretete a nagyon jó közösségnek, családias hangulatnak is köszönhető. Fontos számára, hogy a tehetséges fiatalok és a csapat idősebb tagjai jó barátságot ápoljanak egymással, ezért minden edzés és mérkőzés után illetve az edzés napok között, továbbá a hétvégi estéken gondoskodik az állandó csapatösszetartásról! Tehát joggal mondhatjuk, hogy a szívén viseli a csapat sorsát!

 

Figyeljék az oldalunkat, hiszen újabb és újabb játékosok, vezetők kerülnek bemutatásra!

 

HAJRÁ GYŐRZÁMOLY SE!

Vissza a listázáshoz >
Újabb pontvesztés

Újabb pontvesztés

Csapatunk a hétvégi fordulóban az eddig egy győzelmet és döntetlent szerző Dunakiliti csapatához látogatott, és a papírforma egyértelműe...

2013. október 14. 10:33 >
Magas színvonalú mérkőzésen vendég siker

Magas színvonalú mérkőzésen vendég sike...

Tegnap kora este edzőmérkőzést játszottunk a győri DAC 1912 csapatával. A Rokob Péter által irányított alakulat közel 20 fővel jelent meg...

2014. július 30. 16:25 >
Győrzámolyi SE-U19  -  Közepes őszi teljesítmény

Győrzámolyi SE-U19 - Közepes őszi telje...

2016/2017-es bajnokságot csapataink a Győri csoportban játszák egy nagyobb átszervezésnek köszönhetően. Az őszi fordulókban ifjúsági csap...

2016. december 25. 12:46 >