Fontos győzelem és sajnálatos sérülés - 2016. május 01. 17:00.

Fontos győzelem és sajnálatos sérülés

Tovább növeltük győzelmeink számát, ugyanis Bezenye csapata ellen is három ponttal gazdagabban jöhettünk le pályáról. A 24. fordulóban 2-0 győzelmet arattünk, de sajnos örömünket egy sérülés árnyékolta be.

Győrzámoly-Bezenye 2-0 (2-0)

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely (64’ Granát Gábor)- Czvitkó András- Frank Dávid- Babos Péter- Kiss Balázs- Vadász Péter- Szombathelyi László (76’ Muraközi Róbert)-Lakos Tibor - Babos Attila (83’Igaz Zoltán)-Papp Richárd

Edző: Nemes Ferenc                                                                        

Gólszerzők: 1’ Czvitkó András, 25’ Babos Attila

Sárga lapok: 88’ Igaz Zoltán ill. 63’ Folg Miklós, 75’ Méher Gábor, 82’ Farkas Gergő

Piros lap: 75’ Győző Arnold

Pinczés Balázs és Molnár Tamás, akik  múlt héten begyűjtötték ötödik sárgalapjukat, így csak a pálya széléről szurkolhatott, Hegedűs László még sérüléssel bajlódik, Herm Attila és Karácsony Péter sem  állhatott a csapat szolgálatába.

A mérkőzést a piros-fehércsíkos hazai együttes kezdte, s még az első perc sem pergett le az órán, amikor Lakos T. beadását Czvitkó András fejjel juttatta a kapuba, ezzel megszerezve első gólját mind csapatunknak, mind saját magának zámolyi színekben. (1-0)  A gól után az ellenfél jutott szabadrúgáshoz, de a lövés szerencsére veszélytelen volt a kapura. A következő percekben számos lehetőség adódott csapatunk előtt. Először Papp R., majd Babos P. lövése ment a kapu mellé centikkel. Szép akció bontakozott ki, de Szombathelyi L. lövését a vendégek hálóőre védte. 16. perc körül járhattunk, amikor Babos A. remek passzát Papp R. a felső lécre vágta, így az ígéretes helyzet kimaradt. Ezután az ellentámadásból szabadrúgáshoz jutottak a feketemezes bezenyei játékosok, de a labdát Nagy P. magabiztosan gyűjtötte be. Hatalmas hazai fölény látszódott kialakulni a mérkőzésen, bár Babos A. labdaérintését az asszisztens a leshatáron túl látta, így a játékvezető lest fújt. Így az újabb gólszerzési esély elmaradt, de nem úgy mint a 28. percben, amikor Lakos T. lövése a kapufáról kifele pattant, de a kipattanó labdát Babos Attila  magabiztosan rúgta a kapu alsó sarkába.(2-0)  A vendégek következő veszélyes helyzete ismét szabadrúgásból alakult ki, de a kapura lőtt labdát Nagy P. hárítja. A félidő utolsó perceiben megint lehetőség adódott az eredmény tovább növelésére, mert a szöglet után többen is a  kapuba bólinthatták volna a labdát, de a fejes párbaj végül nem vezetett eredményre. A játékvezető hosszabbítás nélkül fújta le az első negyvenöt percet. Csapatunk kétgólos előnnyel vonulhatott az öltözőbe.

Szép gesztusként, a szünet utolsó percében, a csapat edzője, Nemes Ferenc egy csokor virággal köszöntötte Tóth Irén nénit anyák napja alkalmából, s nevezte „a csapat édesanyjának”. Itt szeretnénk még egyszer megköszönni Neki, a rengeteg finomabbnál finomabb sütit, s hogy mindig lelkesen buzdítja csapatunkat bármilyen körülmények között. Kívánunk Neki és minden édesanyának boldog anyák napját.

A második játékrészt a vendég csapat kezdte. S már rögtön az első percekben egy jól felépített vendég akció borzolta a kedélyeket, de szerencsére a lövésből nem született gól.  Az 54. perc környékén Babos P. távoli lövését kellett a kapusnak hárítania, majd nem sokkal később egy beadott labdát Lakos T. vágott a felső lécre. 62. percben a játékvezető piros lapot mutatott fel Győző Arnoldnak, a vendégek játékosának, így kénytelenek voltak a hátralévő perceket emberhátrányban végigjátszani.  64. percben Molnár G. helyett Granát G. lépett pályára. Nem sokkal később két szép helyzetet is kialakított csapatunk, mindkettő Szombathelyi L. nevéhez fűződik, ám egyikből lövésből  sem született gól. Később Lakos T. helyzete adott lehetőséget izgalomra, ugyanis a távoli lövés az egyik vendég játékosról a kapufára, majd centikkel a másik mellett hagyta el a játékteret.  70. percben  Szombathelyi L. ütközött ellenfelével, s térdéhez kapva esett a földre. Azonnali ápolásra szorult, de akkor még úgy tűnt tudja folytatni a játékot, ám visszaállása után pár perccel mégis cserét kért. Később kiderült a támadónak a térde sérült, amit éjjel be is gipszeltek. Így ebben a szezonban mát biztosan nem lép pályára. Sérült játékosunknak jobbulást és gyors felépülést kívánunk! A pályán Muraközi R. váltotta. A mérkőzés hátralévő részében kétszeri is jó helyről, a  tizenhatos előteréből, rúghatott szabadot az ellenfél, de a lövés mindkét esetben a sorfalon csattant. Frank D. szabadrúgását a bezenyei kapus bravúrosan hárítja. 83. percben Az egyik gólszerző, Babos A. hagyja el a pályát, s helyére az U-19-es csapat játékosa, Igaz Z. lépett pályára, aki életében először szerepelt a felnőtt csapatban. A játékvezető egy perc hosszabbítás után lefújta a találkozót.

Ezzel a győzelemmel csapatunk tartja a több meccs óta tartó veretlenségét, s egy pontra megközelítette az ötödik helyen álló Ásványráró csapatát.

Vasárnap vendégségbe utazunk Dunakiliti otthonában, ahonnan reméljük pontokkal gazdagon térünk haza.  Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót.

U-19-es mérkőzésünkön 4-2-es győzelmet arattak fiaink, a góljainkat Németh Norbert szerezte, ezzel ifi csapatunk Holtversenyben az 5. helyen áll Győrsövényház csapatával. Gratulálunk nekik!

Házi Góllövő Lista állása:

  1. Szombathelyi László 15 gól
  2. Frank Dávid  9 gól
  3. Babos Attila 7 gól
  4. Pinczés Balázs 6 gól
  5. Lakos Tibor 4 gól

 

Hajrá Fiúk! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig nem leszel igazi sportoló!

Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig n...

Kedves Serdülősök, Ifjú focisták!Úgy érzem, fontos leírnom ezeket a dolgokat, mert vannak dolgok, amiknek a végére pontot kell tenni! Azért...

2014. január 05. 10:07 >
Győrzámolyi SE  -  Mosonszentmiklós  3-1 (2-1)

Győrzámolyi SE - Mosonszentmiklós 3-1 (...

Felnőtt csapatunk lejátszotta utolsó

2012. november 19. 10:57 >
Újra Bácsa csapatánál a vándorserleg

Újra Bácsa csapatánál a vándorserleg

2016-ban második alkalommal került megrendezésre a győrzámolyi nyári kupa. A két napos rendezvényen hat csapat mérkőzött meg egymással. A ...

2016. július 24. 16:30 >