Második vereségét szenvedte el csapatunk a tavaszi fordulóban..... - 2016. június 05. 17:00.

Második vereségét szenvedte el csapatunk a tavaszi fordulóban.....

A tavaszi szezon második vereségét szenvedte el csapatunk vasárnap Hédervár együttese ellen. A 15. perctől 10 emberrel felálló vendégcsapat a 81. percben Fekete Máté találatával szerezte meg a győztes gólt, s ezzel vihette haza a 3 pontot….

Győrzámolyi SE- Hédervár KSK (0-0) 0-1

Kezdő: Nagy Péter- Hegedűs László- Molnár Gergely- Czvitkó András- Frank Dávid- Kiss Balázs- Babos Péter - Pinczés Balázs – Szombathelyi László(89’ Bognár Ádám)- Lakos Tibor (55’Granát Gábor)- Babos Attila

Edző: Nemes Ferenc

Sárga lapok:  44’ Frank Dávid, 65’ Granát Gábor, 71’ Pinczés Balázs ill. 35’ Szabados Tamás

Piros lap: 15’ Molnár Árpád

Cserék közül nem lépett pályára Muraközi Róbert, Papp Richárd, Siska Szilveszter.

Már az első percben hatalmas helyzetbe került a vendég együttes amikor egy jó lövés után a labda a felső lécről vágódott le. Újabb kék mezes támadás borzolta a kedélyeket,  de Nagy P. hárította a lövést. Ezek után se nyugodhatott meg a hazai együttes és ismét egy remek hárításnak köszönhetően nem tudott előnyt szerezni a kék mezes együttes.

A 15. percben Molnár Árpád a tizenhatoson belül, utolsó emberként szabálytalankodott Babos Attilával szemben, amit a játékvezető piros lappal és büntetővel jutalmazott. A 11-hez Babos P. állt, oda, de hibázott így a lövés nem vezetett eredményre.

A kimaradt büntető után helyzetbe került csapatunk, Pinczés B. hosszan indította Babos A.-t akinek lövését a kapus védte. 33. percben Babos P. beadását halászták el a vendégek védői az érkező hazai csatár elöl. Nem sokkal ezután Pinczés B. vitte fel remekül a labdát, ám a lövésből nem született gól.

38. a vendégek távoli lövéssel próbálkoztak, de a kísérlet nem vezetett eredményre. A félidő utolsó perceiben Frank D. szabadrúgását kellett a vendégek hálóőrének kellett védenie.

 Remek, indulatos és akció dús mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. Helyzetek követték egymást, de a két csapat nem tudott túllépni a másikon, így döntetlennel mehettek a csapatok az ölözőbe.

A második játékrész elején ismét a vendégek kerülnek helyzetbe, de az akcióból nem született találat.  Az 55. percben Lakos T. a földre került, s a játékos bicegve hagyta el a pályát, helyére Granát G. érkezett. A csere után ismét helyzetbe került Babos A. ám a lövés ezúttal sem vezetett eredményre. Több helyzetet dolgozott ki a vendég együttes, de hála remek a remek védelemnek és a nagyszerű kapus teljesítménynek egyik akcióból sem született találat.  Újabb szép helyzetet dolgozott ki együttesünk, amikor Pinczés szépen tette tovább Babos Attilának, de a vendégek védője megállítja a jó iramban érkező támadót. Nem sokkal később Kiss B. lövését mentették szögletre a hédervári védők, majd Pinczés B. indításából Babos P. lövését kellett a kapusnak hárítania.

Már-már úgy tűnt, hogy nem bír egymással a két együttes, de a 80. percben Fekete Máté betalált Nagy P. kapujába, ezzel megszerezve a győztes találatot csapatának.  A mérkőzés hátralévő perceiben nem tudtunk szépíteni, a játékvezető 3 perc hosszabbítás után vetett véget a találkozónak.

Ezzel a vereséggel megszakadt csapatunk hosszú ideje óta tartó veresége. Egy izgalmas lendületes mérkőzésen maradtunk alul, ahol sajnos nem tudtuk kihasználni a kiállításból adódó fölényünket. Gratulálunk Hédervár csapatának, s sok sikert kívánunk nekik még az előttük álló utolsó mérkőzésre.

U-19-es csapatunk 0-4-es vereséget szenvedett, így jelenleg 51 ponttal az ötödik helyen áll.

Jövő héten a bajnokság utolsó fordulója következik. Csapatunk idegenbe, Ásványráróra utazik. A mérkőzések 15 illetve 17 órakor kezdődnek. Minden szurkolót szeretettel várunk a mérkőzésre.!

Bajnokság állása:

 1. Hédervár KSK                       77 pont
 2. Hegyeshalomi SC 1931            76 pont
 3. 3. Mosonszentmiklós SE           62 pont
 4. 4.Máriakálnok                        61 pont
 5. 5. Győrzámolyi SE                    53 pont          
 6. 6. Ásványráró KSE                  49 pont
 7. 7. Győrsövényház SE               48 pont
 8. 8. Transsped B B Darnózseli       45pont   
 9. 9. Halászi SE                         41 pont
 10. 10. Bódi-Trans Mosonszolnok     40 pont
 11. 11. Dunakiliti KSE                  29 pont
 12. 12. Dunaszeg SE                    21 pont
 13. 13. Püski SE                          18 pont
 14. 14. Károlyházi SKE                  18 pont
 15. 15. Bezenye SE                      15 pont
 16. 16.Győrladamér LSE                  5 pont

Házi góllövő lista állása:

 1. 1. Szombathelyi László 15 gól
 2. 2. Frank Dávid és Babos Attila 11-11 gól
 3. 3. Pinczés Balázs 6 gól

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Győzelem a kupában...

Győzelem a kupában...

Csapatunk 3-3-as döntetlen után büntetőkkel legyőzte Dunaszeg csapatát a Keglovics László Megyei Kupa második fordulójában. A mérkőzésen...

2017. augusztus 24. 08:56 >
Győrzámolyi SE - Mosonszentmiklós 3-1 (2-1)

Győrzámolyi SE - Mosonszentmiklós 3-1 (...

Felnőtt csapatunk lejátszotta utolsó

2012. november 19. 10:57 >
Rangadó a hétvégi fordulóban

Rangadó a hétvégi fordulóban

Csapatunk vasárnap Dunaszeg csapatát fogadja a bajnokság 17. fordulójában. Szeretnénk feledtetni a szombati vereségünket egy győzelemmel! Nem...

2013. március 13. 12:48 >