Győzelem a 18. fordulóban.. - 2017. március 19. 15:00.

Győzelem a 18. fordulóban..

Eléggé hűvös időben lépett pályára a csapat a bajnokság 18. fordulójában. Nagyszentjános otthonában sikerült megszerezni a tavaszi szezon első győzelmét (0-1), ezzel revansot véve az őszi hazai pályás döntetlenért!

Nagyszentjános SC –Győrzámolyi SE

                                  0-1

Kezdő: Nagy P.- Tóth A.- Hegedűs L.- Vida M. (33’ Granát G.)- Kreitz I.- Pinczés B.- Babos A- Szombathelyi L.- Kiss B. Vida L. (46! Bocska T.)- Frank D (85’ Bognár Á.)

Edző: Nemes Ferenc

Gólszerző: 44’ Frank D.

Sárga lapok: 27’ Csiszár P. L., 61” Varga Cs., 66’ Fazekas P. ill.: 57’ Pinczés B, 75’ Granát G.

A mérkőzést a hazai csapat kezdte, de már az elején a vendég csapat jutott lehetőséghez. Frank szép beadását, Babos 5 méterről a kapu mellé bombázta. Az első negyed órában a piros-fehér csíkos együttes uralta a mérkőzést. Körülbelül ennyi időt kellett várni az első komolyabb hazai helyzetig, amikor egy lövés a kapu mellé vágódott. Nem sokkal ezután a 16-os előteréből lőhetett szabadrúgást a győrzámolyi együttes, Frank D. állt oda, de a lövés a sorfalról pattant ki. Egy támadás után Nagy P-nek kell hárítania egy veszélyes lövést. A 44. percben Kreitz passzából Frank D. lőhetett, aki a kapu bal sarkába vágta a labdát. Így az eredmény 0-1-re változott. Az utolsó percben a 16-on belül történt szabálytalanság miatt, büntetőhöz jutott a hazai együttes. A lövést Nagy P. bravúrosan védte, így megmentve csapatát egy találattól. A Lövés után a játékvezető lefújta az első játékrészt.

A második játékrészben kissé fordult a kocka, többet birtokolta a játékszert a hazai együttes. Több támadást is vezetett, de a szerencse a vendég csapattal volt, amikor a hazaiak támadója körülbelül két méterről mellé lőtte a labdát. A félidőt inkább hazai támadás jellemezte, de a vendégek hálóőre sikeresen és kisebb-nagyobb bravúrokkal hárította azokat. Így kijelenthetjük, hogy a mérkőzés embere Nagy Péter. Kinek vezérletével és Frank Dávid góljával a csapat megszerezte tavaszi első győzelmét.

Jövőhéten hazai pályán Börcs csapatát fogadja az együttes, ősszel 3-3-as döntetlent játszott egymással a két alakulat. Így most haza pályán szeretné a csapat tartani a három pontot. A mérkőzés egy órával később, 16 órakor kezdődik előtte 14 órakor U-19-es mérkőzés tekinthető meg a sportpályán.

Hajrá Fiúk! Hajrá Zámoly! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Itthon tartott három pont

Itthon tartott három pont

  Első hazai mérkőzésen egy gólos győzelmet aratott csapatunk Nagyszentjános együttese ellen. Az óriási helyzetekkel, egymás elleni csele...

2018. március 25. 16:00 >
Győrzámolyi SE - Ásványráró RANGADÓ!

Győrzámolyi SE - Ásványráró RANGADÓ!

2015.03.08-án csapataink Ásványráró ellen kezdik meg a bajoki rajtot. Az elmúlt 10 évben eddig 11 alkalommal találkoztunk ellenfelünkkel s 10...

2015. március 04. 15:58 >
Bezenye - Győrzámoly SE  0-1 (0-1)

Bezenye - Győrzámoly SE 0-1 (0-1)

Csapatunk hétvégén Bezenyére látogatott, ahol nagyon jó pálya és idő fogadott minket. A forduló előtt ellenfelünk felzárkózott a 4. hely...

2012. szeptember 25. 11:46 >