Győzelem a kupában... - 2017. augusztus 24. 08:56.

Győzelem a kupában...

Csapatunk 3-3-as döntetlen után büntetőkkel legyőzte Dunaszeg csapatát a Keglovics László Megyei Kupa második fordulójában. A mérkőzésen nem csak a gólok, de az indulatok is röpködtek de csak szóban.

Dunaszeg SE- Győrzámolyi SE

(1-1)

3-3

büntetőkkel:  3-5

Kezdő:  Simigla L. Richárd- Balázs Ákos(84’ Gy. Kovács Barnabás) - Gerencsér Márk- Vass Dániel- Vaganjan Norbert- Babos Attila- Szombathelyi László (56’ Horváth Tamás)- Vida Levente- Frank Dávid (61’ Enyingi Csongor) - Kovács László- Kreitz István

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző: 13’ 63’ 71’ Babos Attila ill. 40’ Mohácsi Rudolf, 56’ Szabó Richárd, 87’ Ress István

Sárga lapok: 34’ Szombathelyi László ill. 44’ Vid Balázs, 61’ Kállai Valentin

A mérkőzést a győrzámolyi együttes kezdte. A játék kissé nyögve nyelősen indult, s a labdát nagy mértékben a hazai csapat birtokolta. Egészen a 13. percig amikor Vida L. hosszú passzából Frank D. indulhatott, aki középre Babos elé passzolt. A támadó a bal alsó sarokba gurította a labdát. (0-1)

Újabb nyomás nehezedett csapatunkra, ugyanis a fehérmezes hazai együttes folyamatosan ostromolta a kapunkat. Simigla több szép védést is bemutatott, de a 40. percben a már nem tudott védeni. A tizenhatoson belüli kis passzolgatásnak meglett az eredménye. Mohácsi góljával kiegyenlített a hazai együttes. (1-1)

Az első félidőben nem módosult az eredmény, így a csapatok 1-1-es döntetlennel vonulhattak a megérdemelt pihenőre, ami nem jött rosszul, ugyanis  szóbeli párbaj is kezdett kialakulni. A feszültség enyhülésére pont jókor jött a szünet.

A második játékrészt a hazai együttes kezdte, akik nagyon lendületesen vágtak neki az utolsó negyvenöt percnek.  S az 56. percben egy szögletből beadott labdát fejelt Szabó R. a kékmezesek kapujába.  Így a hazai gárda átvette a vezetést. (2-1)

A következő találatra nem sokat kellett várni, ugyanis a hazaiak védője a tizenhatoson belül  hátulról két kézzel lökte a kék mezesek támadóját. Az esetért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest Babos magabiztosan értékesítette. Újra x-ről folytatódhatott a mérkőzés. (2-2)

Még tíz perc sem telt el, amikor Babos  újabb találatot szerzett a 71. percben, ezzel csapata javára fordítva a mérkőzést.  Ám a 87. percben dunaszegi gól született, Ress jóvoltából. Így a mérkőzés a rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel ért véget.

A szabályoknak megfelelően büntető párbaj következett. A hazai kaput Bánki, a vendégekét Simigla védte. Csapatunkból mind az öt játékos, Babos, Gerencsér, Kreitz, Vaganjan és Vass magabiztosan értékesítette a büntetőket, míg hazai oldalon hibáztak. Így csapatunk jutott tovább a harmadik fordulóba!

Hétvégén, vasárnap (08. 27.) Koroncó otthonába utazunk vendégségbe a bajnokság 3. fordulójában. Nehéz mérkőzés vár csapatunkra. A felnőtt mérkőzés 1 órakor, az U-19-es találkozó 15 órakor kezdődik!!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Két vereség után újra győzelem!

Két vereség után újra győzelem!

Csapatunkkal megesett az, ami már évek óta nem: egymás után 2 vereséget szenvedett a bajnokságban! Előbb Hédervár ellen idegenben 2-1-re, ma...

2013. október 07. 10:07 >
Színes Kupa Dunaszegen! Összejön a triplázás?

Színes Kupa Dunaszegen! Összejön a triplá...

Csapatunk szombaton és vasárnap Dunaszegen lép pályára a Színes kupán. Az elmúlt három esztendőben minden alkalommal döntőt játszottunk, ...

2015. július 28. 11:47 >
Győrzámoly SE - Barbacs SE   3-1 (2-0)

Győrzámoly SE - Barbacs SE 3-1 (2-0)

Csapatunk az újonc Barbacs csapatát fogadta a bajnokság 12. fordulójában. A mérkőzésen a papírforma érvényesült, egy percig sem forgott ve...

2012. november 06. 09:13 >