Tisztes helytállás Koroncón... - 2017. augusztus 27. 17:00.

Tisztes helytállás Koroncón...

Csapatunk 5-3-as vereséget szenvedett a tavalyi bajnok otthonában. A koroncói legények 5,  csaptunk 3 találatig jutott a találkozón. Az eredmény ellenére együttesünk egy nagy iramú mérkőzésen maradt alul a bajnokság 3. fordulójában.

Koroncó KSSZE- Győrzámolyi SE

(4-1)

5-3

Kezdő: Frank Dávid- Molnár Gergely- Gerencsér Márk- Vass Dániel (67’ Hegedűs László)- Vaganjan Norbert (46’ Vida Levente)- Babos Attila- Enyingi Csongor (62’ Vida Márk)- Kovács László- Tóth Attila- Kreitz István-Szombathelyi László

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző: 7’ Tóth A. (öngól), 10’ 44’  Sütöri P., 33’ 61’ Schauer M., ill. 42’ Babos A., 63’ 76’ Szombathelyi

Sárga lapok: 15’ Bodó Szilamér N., 74’ Németh R., 88’ Bodó M., ill. 36’ Vaganjan N.

Csapatunkból nem lépett pályára Siska Szilveszter, Török Szabolcs, Balázs Ákos.

Forró vasárnap délutáni mérkőzést együttesünk kezdte. Sajnos Nagy Péter keze még nem gyógyult meg sérüléséből, a Simigla pedig eltiltása miatt nem állhatott közösségünk rendelkezésére. Így a kapuban Frank Dávid állt a mérkőzésen.

 Már az elején hatalmas helyzet adódott előttünk, amikor Babos beadását Enyingi fejelte centikkel a kapu mellé.  Sajnos a kimaradt helyzet megbosszulta önmagát s a 7. percben egy beadott labda zámolyi fejről került a kapuba. Így öngóllal, de megszerezte a vezetést a hazai csapat. (1-0)

Sajnos három perccel később újabb találatot könyvelhetett el a piros mezes együttes. Sütöri találatával 0-2-re módosult az eredmény.

 A huszadik perc környékén járhattunk, amikor a tizenhatos előteréből  Kovács végezhetett szabadrúgást, de a lövés a kapu mellé tekeredett. A 33. percben pedig már 3 gólosra növelték előnyüket a hazaiak Schauer révén.

A 42. percben csapatunk örülhetett, ugyanis Szombathelyi kiugratása után Babos lőhetett kapura, s nem hibáva a rövidbe gurított. Ezzel szépített az eredményen. (3-1).

Ám hamar jött a válsz, s két perc múlva a hazai közönség tapsolhatott, amikor Sütöri a duplájával 4-1-re változtatta az eredményt. A félidő utolsó perceiben Szombathelyi szabadrúgásáról Enyingi centikkel maradt le az ötösön belül. Így ebből a helyzetből sajnos nem született találat.

A félidőben több gól nem esett, így a tavalyi bajnok nyugodt előnnyel vonulhatott a pihenőre.

A második játékrész ugyanúgy folytatódott mint az első. A koroncói legények birtokolták a labdát, s támadtak kapunkra. A 61. percben újabb találat született egy ilyen akcióból, amikor Schauer egy fejessel megszerezte maga második, csapata ötödik gólját. (5-1)

A 63. percben jártunk, amikor Szombathelyi remekül cselezte be magát a hazai kapu elé, s lőhetett. A labda a hosszú alsóban kötött ki. (5-2)

A 76. percben megint Szombathelyi találatának örülhetett az a maroknyi zámolyi szimpatizáns, aki elkísérte a csapatot. Vida L. szép passzából lőhetett a támadó a hazaiak kapujába. Ezzel beállítva az 5-3-as végeredményt.

Csapatunk fantasztikus játékot játszott, az eredmény ellenére is lelkesen küzdöttek, s hajtottak egészen a lefújás pillanatáig. A mérkőzést látva érződik hogy egyre jobban kezd összeszokni a társaság.

Jövő héten ismét idegenbe, Nagyszentjános otthonába látogatunk. A mérkőzés 17 órakor kezdődik, előtte U-19-es találkozó 15órakor! Szurkoljunk Csapatainknak!!

U-19-es együttesünk is pont nélkül tért haza Koroncóról.  4-0-as vereséget szenvedtek. Csapatunkból egy játékost, Frunza Noelt piros lappal kiállított a játékvezető. Így ő biztosan nem léphet pályára a Nagyszentjánosi csapat ellen.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Első tavaszi győzelem hazai pályán

Első tavaszi győzelem hazai pályán

A múlt heti győzelem feltüzelte a győrzámolyi együttest, s ugyanazzal a harcias lendülettel vágott neki a vasárnapi találkozónak. A harcias...

2017. március 26. 16:00 >
Győrzámoly SE  -  Hegyeshalom SE   2-0  (0-0)

Győrzámoly SE - Hegyeshalom SE 2-0 (0-...

Csapatunk Hegyeshalom legyőzésével továbbra is veretlen maradt az idei bajnokságban, és csak "rosszabb" gólkülönbségének köszönheti, hogy...

2012. szeptember 03. 09:12 >
Első hazai bajnoki...

Első hazai bajnoki...

Első hazai mérkőzését játszotta hétvégén csapatunk. A találkozó 1-3-as vereséggel ért véget számunkra. Így a múlt heti vereség után...

2017. augusztus 22. 14:07 >