Vereség hazai pályán.... - 2017. szeptember 11. 21:37.

Vereség hazai pályán....

Az ötödik forduló után sem sikerült pontot szereznie csapatunknak. Hazai pályáról vasárnap Győrasszonyfa vitte el a három pontot. A mérkőzés 1-5-ös végeredménnyel zárult.

Győrzámolyi SE- Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE

                                                                   (1-1)

                                                                    1-5

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely- Vida Márk ( 59’ Horváth Tamás)- Gerencsér Márk- Kreitz István- Vaganjan Norbert- Babos Attila- Szombathelyi László- Enyingi Csongor- Frank Dávid- Kovács László

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző: 34’ Babos Attila ill.: 23’ Varga Richárd, 47’ Czigler Norbert, 54’ Kállai Richárd, 57’ Varga Richárd, 70’ Samu Dávid

Sárga Lap: 36’ Vida Márk ill.:  31’ Samu Dávid, 63’ Németh Béla

Sajnos a találkozón több játékost is nélkülöznie kellett együttesünknek.

A mérkőzés elején szép játékot mutatott csapatunk. Harciasan estünk neki a vendégeknek. Babos és Szombathelyi szép összjátékából az utóbbi lőhetett, de sajnos a lövést a kapus védeni tudta.

Mégis az első találatot a győrasszonyfai támadó, Varga Roland szerezte a 23. percben. Egy beadás után fejelt a játékos Nagy kapujába. (0-1)

A csapatunk lendületét úgy tűnt a gól nem törte meg. Frank lövése pattant meg egy védőn, s így kerülte el a kaput. A  34. percben Babos ellen követtek el szabálytalanságot a tizenhatoson belül. A játékvezető büntetőt ítélt.  A szabadot Babos magabiztosan értékesítette. (1-1)

Ebben a játékrészben több találat nem született így döntetlen eredménnyel vonulhattak a csapatok a megérdemelt pihenőre.

A második félidő elején pedig jött az újabb vendég találat. A játékvezető a mérkőzés második 11-esét is megítélte. Most a vendégek javára, a büntetőt Czigler Norbert értékesítette. (1-2)

Aztán az 54 és az 57 percben hidegzuhanyként újabb két találat esett a hazai kapuban. Előbb Kállai Richárd talált be, majd Varga Richárd duplázott. Így hirtelen az eredmény is megugrott. az 1-2-ről percek alatt 1-4 lett.

A 70. percben pedig a vendégek megszerezték a mérkőzés utolsó, csapatuknak pedig az 5. találatot. Samu Dávid egy beadást követően bólintott a hazaiak kapujába.

Csapatunk jövő héten Enese otthonába látogat. A mérkőzés 16 órakor kezdődik, előtte 14 órakor U-19-es találkozó.

U-19-es csapatunk is sajnos vereséggel zárta a találkozót. 2-3-aránnyban, egy góllal kapott ki ellenfelétől. A hazaiak találatait Frunza Noel és Kovács Norbert szerezte.

„Ahhoz hogy győztess lehess, veszítened is kell” (Santiago Canizares)

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk! 

Vissza a listázáshoz >
Első tavaszi győzelem hazai pályán

Első tavaszi győzelem hazai pályán

A múlt heti győzelem feltüzelte a győrzámolyi együttest, s ugyanazzal a harcias lendülettel vágott neki a vasárnapi találkozónak. A harcias...

2017. március 26. 16:00 >
Győrzámolyi SE  -  Mosonszentmiklós  3-1 (2-1)

Győrzámolyi SE - Mosonszentmiklós 3-1 (...

Felnőtt csapatunk lejátszotta utolsó

2012. november 19. 10:57 >
Boldog Új Évet Kíván a Győrzámolyi SE

Boldog Új Évet Kíván a Győrzámolyi SE

Sikerekben, gólokban gazdag Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves szurkolónknak, nézőnknek és játékosunknak!  

2015. január 01. 20:31 >