Vereség hazai pályán.... - 2017. szeptember 11. 21:37.

Vereség hazai pályán....

Az ötödik forduló után sem sikerült pontot szereznie csapatunknak. Hazai pályáról vasárnap Győrasszonyfa vitte el a három pontot. A mérkőzés 1-5-ös végeredménnyel zárult.

Győrzámolyi SE- Győrasszonyfa-Tarjánpuszta SE

                                                                   (1-1)

                                                                    1-5

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely- Vida Márk ( 59’ Horváth Tamás)- Gerencsér Márk- Kreitz István- Vaganjan Norbert- Babos Attila- Szombathelyi László- Enyingi Csongor- Frank Dávid- Kovács László

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző: 34’ Babos Attila ill.: 23’ Varga Richárd, 47’ Czigler Norbert, 54’ Kállai Richárd, 57’ Varga Richárd, 70’ Samu Dávid

Sárga Lap: 36’ Vida Márk ill.:  31’ Samu Dávid, 63’ Németh Béla

Sajnos a találkozón több játékost is nélkülöznie kellett együttesünknek.

A mérkőzés elején szép játékot mutatott csapatunk. Harciasan estünk neki a vendégeknek. Babos és Szombathelyi szép összjátékából az utóbbi lőhetett, de sajnos a lövést a kapus védeni tudta.

Mégis az első találatot a győrasszonyfai támadó, Varga Roland szerezte a 23. percben. Egy beadás után fejelt a játékos Nagy kapujába. (0-1)

A csapatunk lendületét úgy tűnt a gól nem törte meg. Frank lövése pattant meg egy védőn, s így kerülte el a kaput. A  34. percben Babos ellen követtek el szabálytalanságot a tizenhatoson belül. A játékvezető büntetőt ítélt.  A szabadot Babos magabiztosan értékesítette. (1-1)

Ebben a játékrészben több találat nem született így döntetlen eredménnyel vonulhattak a csapatok a megérdemelt pihenőre.

A második félidő elején pedig jött az újabb vendég találat. A játékvezető a mérkőzés második 11-esét is megítélte. Most a vendégek javára, a büntetőt Czigler Norbert értékesítette. (1-2)

Aztán az 54 és az 57 percben hidegzuhanyként újabb két találat esett a hazai kapuban. Előbb Kállai Richárd talált be, majd Varga Richárd duplázott. Így hirtelen az eredmény is megugrott. az 1-2-ről percek alatt 1-4 lett.

A 70. percben pedig a vendégek megszerezték a mérkőzés utolsó, csapatuknak pedig az 5. találatot. Samu Dávid egy beadást követően bólintott a hazaiak kapujába.

Csapatunk jövő héten Enese otthonába látogat. A mérkőzés 16 órakor kezdődik, előtte 14 órakor U-19-es találkozó.

U-19-es csapatunk is sajnos vereséggel zárta a találkozót. 2-3-aránnyban, egy góllal kapott ki ellenfelétől. A hazaiak találatait Frunza Noel és Kovács Norbert szerezte.

„Ahhoz hogy győztess lehess, veszítened is kell” (Santiago Canizares)

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk! 

Vissza a listázáshoz >
Győrzámoly SE U-19 - Máriakálnok U-19  2-1 (0-1)

Győrzámoly SE U-19 - Máriakálnok U-19 2-...

Ifjúsági csapatunk megszerezte hivatalosan is az első győzelmét a bajnokságban! Ellenfelünknek a mérkőzés előtt csak egy vereség szerepelt...

2012. október 03. 09:33 >
Tornagyőzelem Ikrényben

Tornagyőzelem Ikrényben

Győrzámolyi SE felkészülési tornát szervezett Nemes Ferenc vezetésével az Ikrényi sportcsarnokban, melyen nyolc megyei II. osztályú csapat ...

2016. január 25. 22:06 >
Megkezdődött a küzdelem az aranyéremért!

Megkezdődött a küzdelem az aranyéremért!

Augusztus 19-én megkezdődött a versenyfutás a 2013/2014-es bajnokságban csapatunk számára. A felkészülés nagyszerűen sikerült, hiszen 2 fe...

2013. szeptember 02. 11:59 >