Jó kezdés rossz végjátékkal.... - 2017. szeptember 25. 19:13.

Jó kezdés rossz végjátékkal....

A jó kezdés után együttesünk 3-4-es vereséget szenvedett Tét csapata ellen  a bajnokság 7. fordulójában. Az első félidőt követően még csapatunknál volt az előny 2-0-as eredménnyel. Ám a második játékrész nem várt fordulatot hozott.

Győrzámolyi SE- Téti Sokoró Fc

(2-0)

3-4

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely- Hegedűs László (55’Molnár Tamás)- Gerencsér Márk (55’ Enyingi Csongor)- Kreitz István- Vaganjan Norbert (79’ Balázs Ákos)- Babos Attila- Vass Dániel- Frank Dávid- Kovács László- Tóth Attila (70’ Bognár Ádám)

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző: 5’, 42’ Babos Attila, 64’ Frank Dávid ill.: 52’ Hujber Tamás, 55’, 63’ Szilasi András, 85’ Hujber Tamás

Sárga lapok: 67’ Molnár Tamás, 87’ Frank Dávid ill. 80’ Bagoly Szabolcs

Borongós ám esőmentes délutánon esett egymásnak a két együttes. Csapatunk kezdte a mérkőzést. Ahol már az elején lendületesen estünk neki ellenfelünknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az  5. percben Babos szép helyzetet kialakítva lőhetett, s a lövés a hálóban landolt. Így csapatunk a rögtön vezetést szerzett. (1-0)

A találat még jobban feltüzelte csapatunkat aminek köszönhetően szép helyzetekkel vagy távoli lövésekkel bombáztuk a vendégek kapuját. Többek között kiemelhető Vass beadása Vaganjannak, aki nem tudta jól lekezelni a labdát, így a lövés se sikerült jól.

Helyzetet nem csak csapatunk, hanem a tétiek is kialakítottak. Ám a beadást védőink tisztázni tudták a kapu elöl. Ebből ellentámadást indíthattunk, ám Babos beadására nem volt érkező játékos.

A 42. percben Babos duplázni tudott, amikor labdaszerzés után egy az egyben mehetett, s elfektetve a kapust talált a hálóba. (2-0) Így csapatunk előnnyel vonulhatott a szünetre.

A második játékrészt a vendég együttes kezdte. Mintha csapatunk bent maradt volna az öltözőben. Hirtelen vendég fölény kezdett érződni a találkozón. S az 52 percben egy szerencsétlen eset után a vendégek támadójához, Hujberhez került a labda, aki körülbelül 6 méterről lőhetett, s nem is hibázott. (2-1). Csapatunk fel sem foghatta a találatot, s három perc múlva Szilasi révén már ki is egyenlített a vendég csapat.  (2-2).

A 63. percben Szilasi duplájával már a vezetést is megszerezte a kék mezes együttes. (2-3)

Egy perccel később csapatunk egyenlíteni tudott, amikor frank távoli lövése kötött ki a hálóban. (3-3)

Már-már biztosnak vélt a döntetlen eredmény amikor öt perccel a rendes játékidő lefújása előtt, egy beadás után a szintén duplázó Hujber Tamás fejes gólja beállította a végeredményt. (3-4)

Amilyen szép és boldog volt a kezdés olyan szomorú lett a vége. Ezt nem mutatja más mint hogy csapatunk tagjai fejüket lehajtva hagyták el a játékteret, s volt aki csak ült a padon s megszólalni se tudott. Ez a mérkőzés sajnos így alakult, de nem szabad csüggedni s tovább kell küzdeni!

Jövő héten vasárnap (10.01) 16 órakor Pápateszér otthonában lép pályára együttesünk. Előtte U-19-es mérkőzés 14 órakor.

U-19-es csapatunk 3-3-as döntetlennel zárta a találkozót. 12. percben Frunza Noel révén vezetést szereztünk. Ám a 20. percben Kállai Krisztián egyenlített ki a vendégek részéről. 12 perccel később Frunza Adrián is betalált, ami szintén a vezetést eredményezte. A félidő hajrájában sikerült egyenlíteni a téti együttesnek a találatot Németh Alex szerezte. A második félidő 83 percében Papp Alex  talált be így átvette a vezetést a vendég csapat. Már úgy nézett ki, hogy mind a három pontot viszi az ellenfél amikor a hosszabbítás utolsó percében hazai részről Horváth Tamás talált be. Így sikerült egy pontot itthon tartani.

Hajrá Fiúk! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Első bajnoki mérkőzés

Első bajnoki mérkőzés

Serdülő csapatunk lejtszotta első bajnoki mérkőzését! Az idén nyáron megalakuló csapat méltó ellenfele volt Ásványráró csapatának, hi...

2012. szeptember 16. 08:45 >
RANGADÓ! Darnózseli SE - Győrzámolyi SE

RANGADÓ! Darnózseli SE - Győrzámolyi SE

2015.04.12.          15:00     Darnózseli SE U-21 - Győrzámolyi SE U-21 2015.04.12.          17:00     Darnózseli SE - Győrzámoly...

2015. április 08. 13:43 >
Győrzámolyi jótékonysági sportbál

Győrzámolyi jótékonysági sportbál

2013. november 9-én 19 órai kezdettel jótékonysági sportbál lesz a győrzámolyi sportért, utánpótlásért a sportcsarnokban. Büfében az ét...

2013. október 14. 10:20 >