Újabb vereség... - 2017. október 05. 14:08.

Újabb vereség...

Csapatunk újabb vereséget szenvedett a hétvégén. S bár az első félidőben 1-2-re vezetett csapatunk, a lefújást követően Pápateszér csapata örülhetett. A mérkőzés 3-2-es eredménnyel zárult, így a tabella utolsó előtti helyén áll együttesünk.

                        Pápateszéri SE- Győrzámolyi SE

                                             (1-2)

                                              3-2

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely- Balázs ákos- Gerencsér Márk- Vaganjan Norbert- Babos Attila- Horváth Tamás-Enyingi Csongor- Frank Dávid (80’ Bognár Ádám)- Vass Dániel- Kreitz István

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerzők: 28’ Karvas Bence, 63’ Lukács Lóránt, 77’ Karvas Bence ill. 20’ 21’ Babos Attila

Sárga Lapok: 59’ Birkás Dávid, 81’ Eigner Gábor, 84’ Ilkó Sándor, 86’ Varga Tamás ill. 58’ Vaganjan Norbert, 64’ Babos Attila

A csapatot több szurkolója is elkísérte a vasárnapi találkozóra, köszönjük nekik a szurkolást és bíztatást.

A kezdő sípszó után a hazaiak érintették először a labdát, ám gyorsan átvettük tőlük a labdát.  Az első nagy lehetőség Frank előtt adódott, amikor körülbelül 20 méterről lőhetett szabadrúgást, s a lövés a felső lécről pattant vissza. Sajnos a kipattanó utáni fejest a kapus védeni tudta. Nem sokkal azután Vaganjan indulhatott meg szélen a labdával, de a beadás nem volt pontos az érkező Babosnak.

Hazai helyzet is adódott a találkozón, ám ezeket Nagy hárítani tudta. A kapus kisebb nagyobb védésekkel segítette a csapatot.

A 2 0 perc tájékán jártunk amikor Vaganjan lövését a kapus védte, de a kipattanó Babos elé került, kinek lövésére már nem ért oda a hazaiak hálóőre. (0-1)

Egy perccel később újabb találatot szerzett a vendégeknek Babos, amikor egy hátulról érkező labdát magabiztosan rúgta a kapuba. (0-2)

Alig telt el 5 perc és a hazaiak megszerezték első találatukat. Egy szögletet követően Karvas fejjel csúsztatta a kapuba a labdát. (1-2)

A félidőben még egy nagyobb helyzet adódott csapatunk előtt, amikor Gerencsér lövése alig fél méterrel gurult el a kapu előtt. A játékrész így 1-2-es vendég vezetéssel ért véget.

A második játékrészben mintha megváltozott volna valami. Talán megzavarhatta csapatunkat, hogy a nappal szemben kellet játszania. De úgy nézett ki mintha, az ellenfél sokkal harciasabban lépett volna fel. Az 58. percben jártunk, amikor Vaganjan indulhatott meg egy előre vágott labdára, s a hazaiak kapusa pedig elindult kifele a kapuból. Sajnos egyik játékos se érzékelte a másikat így a két játékos ütközött egymással. Szerencsére az esetből nem lett sérülés, de a játékvezető a zámolyi támadónak felmutatta a  sárga kártyát. Az eset után szabadrúgás következett minek következtében a 63. percen Lukács megszerezte az egyenlítést csapatának. (2-2)

Az egyenlítés után még inkább fellendült a hazaiak játéka. Ennek következtében a 77. percben Karvas duplázni tudott, amivel beállította a 3-2-es végeredményt. Ezzel megszerezve csapatának első győzelmét a bajnokságban.

Nekünk megint nem sikerült a győzelem. Köszönjük még egyszer a bíztatást és szurkolást a  szurkolóinknak akik elkísértek minket még ilyen messzire is, s töretlenül állnak csapatunk mellett.

A hétvégén még nehezebb mérkőzés vár ránk ugyani hazai pályán az eddig veretlen Pannonhalma csapatát fogadjuk 15 órától. U-19-es mérkőzés 13 órától!

U-19-es csapatunknak sem sikerült jól a hétvégi mérkőzés. 3-1-es vereséget szenvedett. Bár a 12. percben Frunza Noel által megszerezte a vezetést csapatunk, de 3 perccel később már 1-1-volt a találkozó állása. S még a félidő lefújása előtt meg is szerezte a vezetést a pápateszéri együttes. A második félidőben csak egy találat született, a 88. percben. Ez volt az ami beállította a 3-1-es végeredményt.

Hajrá Fiúk! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Első edzőmérkőzés

Első edzőmérkőzés

Kedves Szurkolók! Hétfő este 19:00 órakor a győrzámolyi futball pályán lejátssza csapatunk első edzőmérkőzését! Első ellenfelünk Győr...

2012. július 15. 11:04 >
Győzelem a 18. fordulóban..

Győzelem a 18. fordulóban..

Eléggé hűvös időben lépett pályára a csapat a bajnokság 18. fordulójában. Nagyszentjános otthonában sikerült megszerezni a tavaszi szezo...

2017. március 19. 15:00 >
2. hely, 4 mérkőzés 0 kapott gól, Magyar Kupa negyeddöntő

2. hely, 4 mérkőzés 0 kapott gól, Magyar ...

Csapatunk tavasszal a 4 bajnoki mérkőzésen (és hozzávéve a Megyei Magyar Kupa nyolcaddöntőjében aratott sikerét) összesen 1! gólt kapott és...

2014. április 01. 12:04 >