Győzelem Rábapatona ellen... - 2017. november 05. 18:54.

Győzelem Rábapatona ellen...

November első vasárnapján csapott össze egymással Győrzámoly és Rábapatona csapata a bajnokság 13. fordulójában. A mérkőzés 3-0-s hazai győzelemmel ért véget. Így a Zámolyi csapat két fordulóval az őszi szezon vége előtt 13 ponttal a 12. helyen áll.

Győrzámolyi SE- Rábapatona Besenyő SE

(2-0)

3-0

 

Kezdő: Simigla L. Richárd- Molnár Gergely (61’ Balázs Ákos)- Tóth Attila- Gerencsér Márk (70’ Horváth Norbert)- Török Szabolcs- Babos Péter (61’ Vass Dániel)- Czvitkó András- Babos Attila (68’ Garamvölgyi Patrik)- Szombathelyi László- Kovács László- Bognár Ádám (72’ Enyingi Csongor)

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerzők: 23’ Gerencsér Márk, 35’ 50’ Babos Attila

Sárga lap: 90’ Balázs Ákos

A vendég együttes kezdte a találkozót, de nagyon hamar az irányítása alá vette a hazai csapat a mérkőzést. Gerencsér beadását  Kovács fejelte el, de a labda centikkel a kapu mellett kötött ki. A 19.perc körül járhatott az idő amikor Babos P. vitte el a szélen a labdát, s passzolt Szombathelyinek, aki rosszul találta el így a lövés a kapus kezében kötött ki.

Érezhető volt a hazai nyomás, így nem csoda, hogy a 23. percben Czvitkó felívelt labdáját Gerencsér vette le, s lőtte a kapu jobb felső sarkába, ezzel vezetést szerezve csapatának. (1-0)

Ezután is folyamatosak voltak a hazai kapura törő támadások. Hatalmas helyzet nyílt Kovács előtt, de a játékos a patonai hálóőrbe rúgta a labdát.

A 35. percben Babos A. cselezte át magát a védőkön, majd a kitámadó kapuson is, s így újabb találatot szerzett csapatának. (2-0)

Így 2-0-as eredménnyel vonulhattak a csapatok a megérdemelt pihenőre.

A második játékrészt ott kezdte a hazai együttes, ahol az elsőt abbahagyta. Lendületesen és aaratosan támadta a játékosok. Ennek az akarásnak meg is lett a következménye.

Az 50. percben Babos A. ellen történt szabálytalanság a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A játékos állt oda a 11-es ponthoz, s sípszó után magabiztosan értékesítette a kiharcolt büntetőt. (3-0) Ezzel megszerezve csapata 3., saját maga szezonbeli 13. találatát, amivel jelenleg a góllövőlista 5. helyén áll.

A mérkőzésen továbbra is hazai fölény uralkodott, s a cserék is sikeresen vették fel a mérkőzés ritmusát.

A hétvégén (2017.11.12.) vasárnap 14 órakor együttesünk Abda otthonában lép pályára, ez lesz az őszi szezon utolsó idegenbeli mérkőzése. Előtte 12 órakor U-19-es mérkőzés kerül megrendezésre.

U-19 csapatunk is győzelemmel zárta a hétvégét. A találkozót 7-0 arányban nyerte a hazai csapat. Ebből Frunza Adrián 2, Frunza Noel 4 és Márkus Benjamin 1 gólt vállalt magára. Csapatuk jelenleg a tabella 11. helyén áll.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Tavasz, új lendülettel...

Tavasz, új lendülettel...

A tavasz közeledtével a csapat kisebb átalakuláson ment át.  Nincs már nyitott kérdés az igazolásokkal kapcsolatban.  Hatalmas lendülettel...

2017. február 28. 07:08 >
Könnyed győzelem a szombati kupa napon

Könnyed győzelem a szombati kupa napon

Csapatunk Dunaszeg ellen lépett pályára Győrújfalun, ahol 6-1 győzelemet aratott. Hrutka Gábor bemutatkozott, rögtön két gólt jegyzett. Hor...

2014. július 20. 11:38 >
Első hazai bajnoki...

Első hazai bajnoki...

Első hazai mérkőzését játszotta hétvégén csapatunk. A találkozó 1-3-as vereséggel ért véget számunkra. Így a múlt heti vereség után...

2017. augusztus 22. 14:07 >