Napsütéses győzelem - 2018. április 08. 17:00.

Napsütéses győzelem

Csapatunk 4-1-es győzelmet aratott a bajnokság 21. fordulójában Enese csapata ellen. Ősszel idegenben is sikerült diadalmaskodni, akkor az eredmény 0-3 volt. Mostani győzelemmel csapatunk 27 ponttal a 7 helyre lépett előre.

Győrzámolyi SE- Enese Sc

(3-1)

4-1

Kezdő:  Nagy P.- Czvitkó M.- Hegedűs L.- Frank D.- Balázs Á.- Babos P. (66’ Enyingi Cs.)- Kovács L. (46’ Gerencsér M.)- Bognár Á. (46’ Vass D.)- Szombathelyi L. (60’ Kreitz i.)- Szabó Zs. (73’ Vida M.)- Babos A.

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző(k): 23’, 29’, 89’ Babos A., 45’ Szombathelyi L. ill. 7’ Bari D.

Sárga lap(ok): 34’ Bognár Á., 68’ Enyingi Cs. ill. 32’ Németh V., 70’ Zajovics L., 85’ Horváth T, 85’ Lőrincz Cs.

Napsütéses, végre igazi tavaszi időjárás alatt kezdhette meg együttesünk a találkozón. De rögtön ezután a vendég együtteshez került a labda. S mi sem mutatja mindezt, mint hogy a 7. percben az eneseiek támadója körülbelül tizenöt méter távolságból elengedett labdája Nagy kapujában kötött ki. ezzel a gyors góllal meg is szerezték a vezetést a vendégek. (0-1)

A találat kissé megzavarta együttesünket, s nem mertünk olyan bátran támadni, mint az eddigi mérkőzésen. De a 20 perc környékére felébredtek a játékosaink, minek köszönhetően a 23. percben Hegedűs passzából a kisodródott Babos A. lőtt szenzációs gólt. Ezzel kiegyenlítve. (1-1)

A szurkolók még fel sem ocsúdtak az egyenlítő gól mámorából, amikor Babos P. beadására Babos A. érkezett, s most sem tudott hibázni. Így a 29. percben már megfordítottuk a mérkőzés állását. (2-1)

32. perc környékén járhattunk, amikor érdekes szituáció alakult ki mérkőzésen. A vendégek kapusa a tizenhatoson kívül feltételezhetően kézzel ért a labdába. Az esetet a játékvezető nem láthatta pontosan, így a kiállítás elmaradt, a játékos sárgalapot kapott, csapatunk pedig szabadrúgást, ami mögé Kovács állt, de a rosszul eltalált labdát a kapus könnyedén fogta.

Már szinte várható volt a félidő végét jelző sípszó, amikor Szombathelyi L.  állította be a félidei eredményt találatával. Babos P. balról adta be a jobb oldalon felfutó játékosnak a  labdát, aki a hosszú alsóba rúgta a játékszert. (3-1) A játékos szezonbeli 6. találatát szerezte.

A másodig játékrészt a vendégek kezdték. Az első negyvenöt perchez képest sokkal iramosabban. S talán ennek köszönhető, hogy kevesebb volt a kapura lövés. A 70. perc környékén járhattunk, amikor a vendégek szabadrúgása a keresztlécről pattant ki. 

Nem sokkal később Nagynak kellett szép védést bemutatni.

A 89. percben jártunk amikor Babos A. átcselezte magát a védelme, ám a az érkező vendég játékos a tizenhatoson belül buktatta a játékost. A játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőhöz Babos A.  állt oda s magabiztosan a jobb felső sarokba rúgta a labdát ezzel beállítva a 4-1-es végeredményt.

Csapatunk jövő héten Tét csapatához utazik. A mérkőzés 17 órakor kezdődik. Előtte 15 órakor U-19-es találkozó lesz!

U-19-es csapatunk is 3 ponttal gazdagodott a hétvégén.  A végeredmény 6-1! Csapatunkból a gólokat Orosz N, Horváth T, Frunza N, Frunza A, Tar M. és Kovács Á. szerezte. A csapatunk jelenleg 27 ponttal a 9. helyen áll!

„Bárki is találta fel a focit, istenként kellene imádnunk.”

Hugo Sánchez

 

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Gólzáporos mérkőzések

Gólzáporos mérkőzések

 A bajnokság 8. fordulójában  felnőtt csapatunk is megszerezte az idei első győzelmét hazai pályán. Gólzáporos mérkőzésen felnőtt csa...

2018. október 03. 08:47 >
Rangadó a hétvégi fordulóban

Rangadó a hétvégi fordulóban

Csapatunk vasárnap Dunaszeg csapatát fogadja a bajnokság 17. fordulójában. Szeretnénk feledtetni a szombati vereségünket egy győzelemmel! Nem...

2013. március 13. 12:48 >
Hegyeshalom U-19 - Győrzámoly SE U-19

Hegyeshalom U-19 - Győrzámoly SE U-19

Ifjúsági csapatunk a hétvégén nem tudta megőrizni tavaszi veretlenségét, és 2-0 arányban kikapott Hegyeshalom csapatától. Csapatunk az első...

2013. március 27. 09:12 >