Pannonhalma Se-Győrzámolyi Se - 2018. május 01. 10:59.

Pannonhalma Se-Győrzámolyi Se

Első vereségét szenvedte el csapatunk a tavaszi szezonban. Bár a félidő döntetlen volt, sőt csapatunk a vezetést is megszerezte, ám a hazaiak tíz perc alatt megfordították az eredményt. Pannonhalma így 2-1-re győzedelmeskedett csapatunk felett.

Pannonhalma Se-Győrzámolyi SE

(0-0)

2-1

Kezdő:  Nagy P.- Vass D.- Hegedűs L.- Balázs Á- Bognár Á-  Babos P.(63’ Enyingi Cs.)-  Gerencsér M. (89’ Molnár G.)- Kreitz I. (60’ Tóth A.)- Szombathelyi L.- Babos A.- Szabó Zs. (84’ Vida M.)

Edző: Csenteri Cs.

Gólszerző(k): 73’ Németh L., 76’ Molnár G. ill. 68’ Babos A.

Sárga lap(ok): 23’ Molnár G., 78’ Baki B. ill. 23’ Kreitz I.,  82’ Vass D.

Piros lap(ok): 82’ Tóth A.

 

Napsütéses, már-már nyári délutánnal is felérő volt a vasárnap, mikor csapatunk a bajnokságban második helyen álló Pannonhalma otthonába utazott. Tudható volt, hogy nem könnyű kilencven perc vár majd együttesünkre.

 

Holott az első félidő elején mintha csak kóstolgatták volna egymást a játékosok. Oda-oda léptek, szúrtak egymásnak, ám eredményes támadást nem sikerült kialakítani egyik oldalról sem. Vendég részről ez többször is a kapusnak, Nagy Péternek volt köszönhető.

A hálóőr remek formában védett, s többször is bravúrokat kellett bemutatnia.  Kijelenthetjük, ha ő nincs a kapuban már az első félidőben komoly hátrányba kerülhettünk volna. De szerencsére nem így volt.

 

Az első negyvenöt perc nem alkotott maradandót az eredmények tekintetében, bár nagyobb nyomást erőltetett a hazai gárda fiainkra. De találat nem született, így 00-as döntetlennel mentek a szünetre a játékosok.

A második félidőben sem enyhült a hazaiak nyomása. Sajnos a labda többször volt náluk, s a játék nagy része is a mi térfelünkön zajlott.  Bár Babos lőhetett, de a lövés a kapufáról kifelé pattant, így találat nem született belőle.

Ez feltüzelte csapatunkat, s a 68. percben Babos indult meg a védők közül, a a jól eltalált labdát a hosszú alsóba bombázza.(0-1

Ezzel vezetést szerzett együttesünk,  ám az előnynek nem sokáig örülhettünk. A 73. percben egy szögletet követően, fejes góllal egyenlített ki a pannonhalmi csapat.  (1-1)

Fel sem ocsúdhattunk a gólból, már jött is a következő, szintén fejes találat született, de a gól előtti szituáció megkérdőjelezhető volt. De a találat érvényes így 2-1.

A 82. percben egy buta szituációt követően, csapatunkból Tóth A. piros lappal hagyta el a játékteret. Így jövő héten biztosan nem léphet pályára.

Jövő héten  igazi pikáns mérkőzés vár csapatunkra, hiszen a szomszéd Győrújfalu csapatát fogadjuk hazai pályán. A mérkőzés május 6-án 17 órakor kezdődik. Előtte 15 órakor U-19-es mérkőzés lesz a győrzámolyi sportpályán.

U-19-es csapatunk is vereséggel zárta a hétvégét. 4-0-as veresége szenvedtek.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

(Több kép a mérkőzésről a Facebook oldalon. Köszönjük a képeket Gabinak!)

Vissza a listázáshoz >
2011/2012 Ifjúsági bajnokság végeredménye

2011/2012 Ifjúsági bajnokság végeredmény...

             1.       DUNAKILITI KSE   30     25     3     2     106     ...

2012. július 07. 08:22 >
A hétvége margójára...

A hétvége margójára...

Aktív hétvégét tudhat maga mögött Egyesületünk. Felnőtt csapataink mellett a kisebbek is pályára léptek. U-11-es csapatunk Buthi Róbert ...

2019. szeptember 24. 12:54 >
Fontos győzelem és sajnálatos sérülés

Fontos győzelem és sajnálatos sérülés

Tovább növeltük győzelmeink számát, ugyanis Bezenye csapata ellen is három ponttal gazdagabban jöhettünk le pályáról. A 24. fordulóban 2-...

2016. május 01. 17:00 >