Rábapatonai Besenyő SE-Győrzámolyi SE - 2018. május 27. 17:00.

Rábapatonai Besenyő SE-Győrzámolyi SE

Napsütéses igazi nyári nap gólokkal megfűszerezve. Csapatunk Rábapatonára utazott, hogy elhozza a három pontot. Sikerült is neki, az eredmény 2-6. Együttesünk jelenleg 45 ponttal a 6. helyen áll. Játékosunk Babos Attila pedig 35 lőtt találattal holtversenyben áll az első helyen a gólkirályi címért.

 

Rábapatonai Besenyő SE-Győrzámolyi SE

(0-3)

2-6

Kezdő: Nagy P.- Czvitkó A.- Hegedűs L.- Tóth A.- Frank D.-  Kovács L.- Gerencsér M. (53’ Kreitz I.)- Babos P. (59’ Enyingi Cs.)- Szabó Zs.- Szombathelyi L.- Babos A.

Edző: Csenteri Cs.

Gólszerző(k): Németh G., Varga M. ill.: Szombathelyi L. (2), Babos A. (2), Szabó Zs., Kovács L.

Sárga lap(ok): László M. ill.: Tóth A.

Együttesünk hétközben lejátszotta egyik elmaradt mérkőzését. Szerdán hazai pályán Győrújbarát együttesét láttuk vendégül. Csapatunk az őszi vereség után visszavágott, s otthon tartotta a három pontot. Az eredmény 2-1, találatainkat Babos Attila szerezte.

Így utaztunk vasárnap Rábapatonára. Együttesünk több játékosát is kénytelen volt nélkülözni kisebb sérülések és egyéb családi okok miatt.

A mérkőzést harciasan kezdte csapatunk, s hamar a saját kezünkbe vettük az irányítást. Több helyzet adódott csapatunk előtt, sőt két találatot is szerzett az első tizenöt percben, de egyik sem volt érvényes, ugyanis az asszisztens minkét esetet lesnek intette be.

De ez se szegte kedvét együttesünknek, akik folyamatos nyomás alatt tartotta a hazaiakat minek eredményeként Szabó passzából Babos A. lőhetett a rövid alsóba (0-1), majd nem sokkal később az előbbi gólszerző adott gólpasszt Szombathelyinek, akik kisodródva lőtt a kapuba. (0-2)

Még a félidő vége előtt újabb találatot szerzett csapatunk, ezúttal Szombathelyi duplázott, így a lefújás után 0-3-as félidei állással mehettek a csapatok a félidei pihenőre.

A második játékrész elején kissé akaratosabban játszott a patonai együttes, de a következő találat megint csapatunk játékosához fűződött. Szombathelyi beadásából Szabó mehetett egy az egyben, s megszerezte csapatunk negyedik, saját maga első találatát zámolyi színekben.

Újra irányításunk alá vettük a játékot, több ígéretes és szép helyzetet dolgozott ki együttesünk, de egyenlőre egyikből sem alakult ki találat. Egészen Kovács találatáig, ki szintén az első találat szerezte csapatunk színeiben. (0-5)

De erre a találatra rögtön jött a hazaiak válasza, kik egy nagyon szép góllal vették be Nagy kapuját. (1-5)

Ám a lefújás előtti körülbelül öt perc is hozott magával két találatot. Először Szombathelyi és Babos összjátékából az utóbbi szerezte meg csapatunk hatodik találatát, majd egy perccel később jött a hazaiak válasza mely beállította a végeredményt, 2-6.

Együttesünk a hétvégén Abda együttesét látjuk vendégül. A mérkőzés 17 órakor kezdődik előtte 15 órakor U-19-es csapatunk lép pályára. Minden szúrolót sok szeretettel várunk!

U-19-es csapatunk magabiztos 1-8-as győzelmet aratott. Csapatunkból Frunza Noel, Kovács Árpád (2), Tar Martin (2), Horváth Tamás, Igaz Zoltán és Konkoly Áhim szerzett találatot.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Győrzámolyi SE - Enese  1-0 (0-0)

Győrzámolyi SE - Enese 1-0 (0-0)

Csapatunk drámai körülmények között tudott győzedelmeskedni ellenfelén, hiszen az áhított gól csak a 88. percben esett. Enese csapata nem t...

2012. október 17. 10:24 >
Szinte teljesen elkészült a lelátó

Szinte teljesen elkészült a lelátó

Ahogy arról már korábban írtunk, a győrzámolyi szurkolók a következő bajnokságot egy fedett mobil lelátó alatt tekinthetik meg. Már csak ...

2012. augusztus 03. 15:22 >
Videóbíró

Videóbíró

Az IFAB a mai, Zürichben tartott ülésén úgy döntött, engedélyezi a videóbíró bevezetését a futballmérkőzéseken - közölte a FIFA. A...

2012. július 07. 08:04 >