Értékes pontok Dunaszegről - 2018. november 12. 19:28.

Értékes pontok Dunaszegről

Utolsó előtti bajnoki mérkőzését játszották együtteseink a vasárnapi játéknapon. Fiataljaink 1-2-es győzelmet, felnőtt csapatunk pedig 3-3-as döntetlent ért el idegenben, Dunaszeg csapatai ellen.

Dunaszeg SE- Győrzámolyi SE

(0-2)

3-3

Kedző: Nagy Péter- Hegedűs László- Kreitz István- Frank Dávid- Molnár Gergely- Tóth Attila- Babos Péter- Szombathelyi László- Kovacsics Gergely- Babos Attila- Kiss Balázs (89’ Orosz Norbert)

Gólszerző(k): 58’ Mohácsi R., 62’ Schoffhauser  A., 84’ Koteczki Á. ill.: 4’ Babos Péter, 37’, 67’ Babos Attila

Sárga lap(ok): 5’ Somogyi J., 9’ Schoffhauser A., 35’ Simay M., 67’ Bognár Zs., ill: 24’ Tóth Attila, 89’ Molnár Gergely

Piros lap: 92’ Babos Attila

Eléggé karcsú létszámban, de annál nagyobb motivációval kezdet együttesünk a találkozót. Ennek a nagy lelkesedésnek, s iramnak köszönhetően a 4. percben Babos Péter egy Pazar lövéssel vette be a hazaiak kapuját. (0-1)

A találat után fokozatosan pörögtek fel a játékosok, s lövések-védések akadtak mindkét oldalon bőven. Többször Nagy Péter bravúrosan hárította a dunaszegi támadók veszélyes lövéseit. A félidőből jócskán teltek a percek amikor a 37. percben Babos Attila kapott remek labdát, s védőt, kapust kicselezve pöccintette be a labdát a gólvonal mögé. (0-2)

Az első negyvenöt perc több találatot nem hozott, így a csapatok 0-2-es eredménnyel vonulhattak a megérdemelt pihenőre.

A szünet után mintha játékosaink bent maradtak volna az öltözőben. Ennek köszönhetően az 57. percben egy peches góllal megszerezte első találatát a hazai együttes. (1-2)

Szinte fel sem eszmélt a két csapat máris jött az egyenlítés a 62. percben. (2-2)

A 67 percnél jártunk amikor Frank Dávid indításából Babos Attila mehetett ziccerben a kapu felé, s a kapus mellett küldte a labdát a hálóba. Ezzel újra vezetést szerezve csapatának. (2-3)

De a hajrában újra egyenlíteni tudott a hazai együttes. (3-3)

Így gólzáporos 3-3-as döntetlennel zárult ez a hangulatában parázs mérkőzés, hol a játékosok labdával a pályán, a szurkolók pedig  hangban a pálya szélén csaptak össze egymással.

 

U-19-es csapatunk parázs összecsapáson 1-2-es győzelmével elhozta a három pontot.

Győrzámoly U-19-es keret: Pram Márton- Márkus Benjamin (60’ Sági Péter)- Igaz Zoltán- Fekete Kristóf- Paár Attila- Tar Martin- Beraxa Bence- Baranyai Bence- Csus Márkó- Kovács Árpád- Frunza Noel

Az összecsapáson Frunza Noel lévén már a mérkőzés elején megszerezte csapatunk a vezetést. Bár a második játékrész 66. percében ki tudott egyenlíteni a hazai csapat, de a hajrából a zámolyi fiatalok jöttek ki jól. Amikor a 89. percben Beraxa Bence beállította az 1-2-es végeredményt.

A képen is látszik, hogy együttesünknek mind pontok tekintetében, mind lélektanilag fontos győzelem volt ez a vasárnapi.

Mindkét csapat nevében szeretnénk megköszönni a szurkolóinknak, hogy kilátogattak mindkét találkozóra s jelenlétükkel, szavaikkal biztattak bennünket.

Az őszi szezonból már csak egy találkozó van hátra, melyre vasárnap kerül sor. Az U-19-es együttesünk 12 órakor, a felnőtt csapatunk 14 órakor lép pályára hazai környezetben Börcs csapata ellen. Menjünk minél többen, s bíztassuk csapatainkat ezen a mérkőzésen is.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
STECK! kupán jártunk

STECK! kupán jártunk

Megkezdte felkészülését csapatunk a tavaszi fordulóra. Rögtön  két napos teremtornára voltunk hivatalosak az Ikrényi terembe. Ezúton is kös...

2019. január 22. 14:27 >
Kezdődik a tavaszi szezon

Kezdődik a tavaszi szezon

  Március elsején kezdődik a tavaszi szezon a magye kettes csapataink számára. Az őszi szezoban ifi csapatunk jó szezont 31 ponttal a harmadi...

2020. február 25. 18:00 >
Döntetlen Dunaszegen!

Döntetlen Dunaszegen!

Szeles, de napsütéses délutánon veselkedett egymásnak a két együttes. Az őszi eredményhez hasonlóan ezen a mérkőzésen is négy jól esett...

2017. március 12. 15:00 >