Győzelem - 2019. március 18. 20:20.

Győzelem

Izgalmas jól szervezett játék után csapatunk 2-1-es győzelemmel fontos három pontot szerzett Győrújbarát együttese ellen. Fontos pontok ezek, mert a tabella elég sűrű, minden pontnak nagy jelentősége van. Az külön öröm, hogy ezzel a győzelemmel revánsot vehettünk az őszi gólzáporos 7-4-es vereségért.

Győrzámolyi SE- Győrújbarát SE

(1-1)

2-1

Kezdő: Nagy- Molnár- Hegedűs- Sütöri- Kreitz (59’ Pálfi)- Kovacsics I.-Szombathelyi- Vadász (84’ Granát)- Szabó- Babos- Kiss

Edző: Sütöri Péter

Gólszerző(k): 32’ Vadász Péter, 59’ Kreitz István ill.: 9’ Kovács T.

Sárga lap(ok): 22’ Kiss,  83’ Hegedűs

A csapat összetétele igencsak foghíjasra sikerült ugyanis több játékosunkat is nélkülözni kellett a hétvégén. Tartja a híres idézet, „Megfogyva bár, de törve nem” (Vörösmarty Mihály: Szózat), csapatunk is ebben a szellemben lépett pályára szombaton.

A kezdősípszó elhangzása után nem sokkal Szombathelyi előtt tárulkozott hatalmas lehetőség, a ziccert elhibázza. Nem úgy mint a 9. percben a vendégek támadója, aki egy kontrából nem hibázva vette be a hazai kaput. Ezzel hamar előnyhöz juttatva a csapatát.  (0-1)

A gól után egy kissé megzavarodottan, pontatlanul  játszott együttesünk ennek köszönhetően újra támadásba indult a baráti csapat, am a játékos lövését Nagy védte.

Kiss mehetett egy az egyben, ám a kapu előtt rossz döntést hozott, s a labdát a kapusba rúgta.

A harminckettedik percben jártunk, amikor Vadász mehetett el egy labdával, s kihasználva helyzeti előnyét magabiztosan lőtte a labdát a kapuba. (1-1)

A félidőben több találat nem esett így döntetlennel mehettek a szünetre a csapatok.

A második játékrészben a vendégek kezdtek, de fokozatosan vette át irányítást csapatunk. Sorra szép játékkal, pontos passzokkal mentünk az  ellenfél kapuja felé. Ezért is lehetett az, hogy Kiss elé újabb lehetőség tárult, ám ezúttal a kapufát találta el a támadó.

Az ötvenkilencedik percben jött a vezetés. Szöglet szögletet követett a vendég kapu előtt, mígnem, talán az ötödik vagy hatodik után Kreitz pontosan érkezett, s remekül fejelte a labdát a hálóba. ezzel beállítva a későbbi végeredményt.  (2-1)

Ám nem volt megállás. Nagy iramban folytatódott a mérkőzés. Ezért is lehetett hogy Molnárnak hatalmasat kellett menteni egy vendég támadás után. Nagy hatalmasat védett, de a kipattanó  a vendégek játékosa elé került, aki könyörtelenül rúgta rá a kapura. Ekkor Molnár gólvonalról való mentése után nem lett gól.

Több találat nem esett, így a múltheti 2-1 után ismét 2-1-es győzelmet aratott együttesünk.

U-19-es csapatunk döntetlen 1-1-es eredménnyel zárta a találkozót. A félidőben még a vendég együttes vezetett, de Tar Martin 54. percben szerzett találatával kiegyenlített. Így 1 pontot sikerült itthon tartani.

A hétvégén újabb fontos és nehéz mérkőzés vár együtteseinkre hazai pályán.  Március 24-én Nagyszentjános csapatát fogadjuk. U-19-es mérkőzés 13 órakor, felnőtt mérkőzés 15 órakor kezdődik. Minden szurkoló szeretettel várunk. Szurkoljunk együtt a fiúknak!

Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
5 hiányzóval is legyőztük 33 mérkőzés óta veretlen Darnót

5 hiányzóval is legyőztük 33 mérkőzés ó...

Hiába vérzett csapatunk ezer sebből, nagyszerű csapatmunkával, szép gólokkal legyőztük a 33 bajnoki óta veretlen Darnózseli csapatát! A hár...

2014. szeptember 22. 08:15 >
Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig nem leszel igazi sportoló!

Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig n...

Kedves Serdülősök, Ifjú focisták!Úgy érzem, fontos leírnom ezeket a dolgokat, mert vannak dolgok, amiknek a végére pontot kell tenni! Azért...

2014. január 05. 10:07 >
Győrzámolyi SE-U19  -  Közepes őszi teljesítmény

Győrzámolyi SE-U19 - Közepes őszi telje...

2016/2017-es bajnokságot csapataink a Győri csoportban játszák egy nagyobb átszervezésnek köszönhetően. Az őszi fordulókban ifjúsági csap...

2016. december 25. 12:46 >