Vereség Nagypénteken - 2019. április 23. 17:53.

Vereség Nagypénteken

A Húsvéti hétvége miatt csapatunk rendhagyó módon pénteken játszotta le a 23. forduló mérkőzéseit. Csapatunk sajnos 4-1-es vereséget szenvedett az Enese elleni találkozón.

Enese SC- Győrzámolyi SE

(2-1)

4-1

kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely (53’ Sütöri Péter)- Tóth Attila (86’ Bognár Ádám)- Kreitz István- Kiss Balázs (75’ Pálfi Sándor)- Vass Dániel (65’ Granát Gábor)- Babos Péter- Kovacsics Imre- Szombathelyi László- Frank Dávid- Kovacsics Gergely

Edző: Sütöri Péter

Gólszerzők:  Németh B., Meleg G., Horváth M. (2) ill. Kovacsics Gergely

Első játékrészt a hazai együttes kezdte, de hamar Kiss előtt adódott egy helyzet., ám a lövés nem hozott eredményt. Erre felbuzdulva a hazaiak is remek helyzetet alakítottak ki, ám a kapuban Nagy Péter magabiztosan hatástalanította a lövést.

 Harciasan játszott hazai csapat, ám a 29. percben mégis mi örülhettünk vezető gólnak. Kovacsics Gergely mellel vette le a labdát, s ballal a hosszúba küldte a labdát. (0-1)

Ám az örömünk nem tarthatott sokáig, s még ebben a játékrészben megfordította az enesei alakulat a találkozót. Először a 36. percben egy szabadrúgásból majd a 46. percbe egy másik szép lövésből szereztek találatot a hazaiak. (2-1)

Kellett is a szünet, hogy rendezhesse sorait csapatunk. S a második negyvenöt perc elején úgy tűnt használt is. Több gólszerzési lehetőség is adódott, ebből a két legnagyobb, amikor centikkel a kapu fölé vágódott a labda. Először Szombathelyi László került helyzetbe, majd pedig Granát Gábor lőhetett.

Amennyire került minket a szerencse, úgy pártolta a másik együttest.  A 74. percben újabb találatot könyvelhettek el a hazaiak. S ha mér ez sem volt elég, a 81. percben egy tizenhatoson belüli szabálytalanság után, a játékvezető tizenegyet ítélt.

S ezzel a találattal 4-1-re módosult az eredmény. S ez egyben a végeredmény is.

U-19-es csapatunk viszont hozta a kötelezőt, 0-7-es győzelmet aratott. Gólszerzők: Beraxa Bence (2), Tar Martin (2), Frunza Noel (3)

Hétvégén vasárnap  28-án hazai pályán Kajárpéc együttesét fogadjuk. A találkozók 15 és17 órakor kezdődnek. Mindkét együttesnek győzni kell! Bíztassuk minél többen őket!

Vissza a listázáshoz >
Kettős öröm a hétvégén

Kettős öröm a hétvégén

Megszerezte első győzelmét együttesünk. A bajnokság 6. fordulójában idegenben, Enese otthonában sikerült begyűjteni az első 3 pontot. A mér...

2017. szeptember 17. 16:00 >
Dunaszeg - Győrzámoly  4-4   (t.:4-3)

Dunaszeg - Győrzámoly 4-4 (t.:4-3)

Vasárnap csapatunk a Színes Kupa döntőjében Dunaszeg csapatával mérkőzött, mely meccs rendkívül fordulatosra sikeredett! A mérkőzés töb...

2012. augusztus 06. 18:58 >
Első bajnoki mérkőzés

Első bajnoki mérkőzés

Serdülő csapatunk lejtszotta első bajnoki mérkőzését! Az idén nyáron megalakuló csapat méltó ellenfele volt Ásványráró csapatának, hi...

2012. szeptember 16. 08:45 >