Kettős öröm a hétvégén - 2017. szeptember 17. 16:00.

Kettős öröm a hétvégén

Megszerezte első győzelmét együttesünk. A bajnokság 6. fordulójában idegenben, Enese otthonában sikerült begyűjteni az első 3 pontot. A mérkőzés 2-3-as vendég győzelemmel ért véget. A kezdeti zápor is enyhült, s ha a nap nem is sütött ki, de az eső elállt a mérkőzés alatt.

Enese SC- Győrzámolyi Se

(1-1)

2-3

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely (76’ Balázs Ákos)- Hegedűs László- Gerencsér Márk- Török Szabolcs- Babos Attila- Enyingi Csongor (81’ Bognár Ádám) – Tóth Attila (44’ Vaganjan Norbert)- Frank Dávid- Kovács László- Kreitz István

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerzők: 40’ Zajovics László, 75’ Németh Benjamin ill. 25’ Babos Attila, 78’, 80’ Kreitz István

Sárga lapok:42’ Bári Dávid, 55’ Gollovitzer Rajmund, 89’ Lőrincz Szabolcs ill. 39’ Tóth Attila, 70’ Frank Dávid, 84’ Vaganjan Norbert, 88’ Török Szabolcs, 89’ Kreizt István

Piros lap: 45’ Horváth Tibor

Nem lépet pályára Simigla L Richárd és Vida Márk.

Időjárást tekintve a kilátások egy esőtől áztatott mérkőzésre lehetett számítani. S az sem utolsó hogy csapatunkból Szombathelyi László nem tudott elutazni a mérkőzésre, ugyanis a múlt heti találkozó után sajnos törést állapítottak meg az orvosok a kezében, így 6 hét gipsz vár a játékosra. Mielőbbi felépülést kívánunk neki! S várjuk vissza csapatunkba!

A mérkőzés negyedórás csúszással indult, s a hazaiak rúgtak először a labdába a kezdő sípszó után. S már rögtön a találkozó elején Nagynak kellett védenie, egy hazai lövést. De ezután sorra következtek a vendégek támadásai. Több jó lövés érkezett csapatunk felöl az ellenfél kapujára, de a gól még nem érkezett meg. Egészen a 25. percig, amikor Babos Attila a tizenhatos sarkáról a bal alsó sarokba lőtte a labdát. Ezzel megszerezve a vezetést csapatunknak (0-1)

 Az előnyünk egészen a 40. percig tartott, amikor Tóth egy szabálytalan becsúszását a játékvezető sárga lappal, s 11-essel jutalmazott. A büntetőhöz hazaiak részéről Zajovics László állt oda, bár kapusunk jó irányba mozdult, sajnos védeni nem tudott így a hazaiak kiegyenlítettek. (1-1).

  A mérkőzésen kissé eluralkodtak az indulatok, s hangos szóváltások követték egymást, ám inkább a hazai szimpatizánsok hangját lehetett hallani egy-egy vitatható játékvezetői ítéletnél. Bár a pályán lévőket se kellett félteni, ők is hallattatták hangjukat. Ennek következménye lett a kiállítás enesei részről. A lefújást követően  a játékvezető Horváth Tibornak piros lapot mutatott fel. Így biztossá vált, hogy a hazaiak tíz emberrel fogják folytatni a második játékrészt.

A második félidő elején nem látszott, hogy csapatunk emberfölényben lenne a pályán. Több támadást vezetett  a hazai csapat, bár részünkről is voltak ígéretesnek tűnő lövések. Körülbelül 20 méterről végezhetett szabadrúgást együttesünk. Kovács lövését a kapusnak kellett hárítania, ugyan úgy mint Frank távoli lövését is.  

Az játékrész második felében újra csapatunknál volt a fölény, szépen járattuk a labdát, sok és pontos passzot csináltunk, s harciasan támadtuk a kaput. Mi sem mutatja jobban, mint hogy a hazai hálóőrnek többször is védenie kellett lövéseinket.

Ám a 75. percben egy  támadás után vezetést szerzett az enesei együttes, amikor Németh Benjamin talált be a kapuba. (2-1) Ám csapatunk ettől méginkább fellelkesült, s folyamatosan nyomás alatt tartva a hazai kaput. Így a 78. percben már 2-2 volt az eredmény, amikor Kovács passzából Kreitz István lőhetett, s nem hibázva szerezte meg szezonbeli első találatát. Majd két perccel később duplázott, így be is állította a 2-3-as végeredményt.

Csapatunk első győzelme a szezonban, ami lökést adhat annak a bizonyos szekérnek. A mérkőzésen kijött, hogy a munka gyümölcse egyszer be érik, s ugyanígy kell dolgozni tovább s a sikerek érkezni fognak. „A siker nem véletlen, sok munka, kitartás áldozatvállalás kell hozzá, legfőképpen meg az, hogy szeresd amit csinálsz” (Pelé)

Csapatunk a hétvégén ( 2017-09-24) hazai pályán 16 órakor Tét csapatát fogadja. Előtte 14 órakor U-19-es mérkőzés lesz.

U-19-es csapatunk is győzelmet aratott a fordulóban. 2-5-arányban győzte le Enese U-19-es csapatát. Csapatunkból Frunza Adrián mesterhármast lőtt, s betalált még Siska Szilveszter és Frunza Noel is. Együttesünknek ez a második gőzelme a bajnokságban, így ők jelenleg a 12. helyen áll a tabellán.

 

Hajrá Fiúk! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Edzőmérkőzés Dunaszeg csapata ellen

Edzőmérkőzés Dunaszeg csapata ellen

Serdülő csapatunk február elején elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, és hétfőn lejátszotta első edzőmérkőzését. Pálinger Csa...

2013. március 13. 10:36 >
Győrzámolyi SE internetes oldal megújult

Győrzámolyi SE internetes oldal megújult

Kedves Szurkolók, Látogatók! Győrzámolyi SE csapataival kapcsolatos információkat, mérkőzéseik eseményeit ezentúl itt követhetik nyomon....

2012. július 04. 11:43 >
Győrzámoly SE- Kunsziget SE

Győrzámoly SE- Kunsziget SE

Szeles vasárnap délután kezdődött meg 2016-2017-es szezon tavaszi fordulója. A Győrzámolyi SE első mérkőzését hazai pályán Kunsziget cs...

2017. március 05. 15:00 >