Falunapi vereség - 2018. augusztus 21. 21:55.

Falunapi vereség

Vasárnap hazai pályán 1-2-es vereséget szenvedett csapatunk. Az ellenfél a szomszéd Győrújfalu volt. Együttesünk két forduló után jelenleg nulla ponttal a tabella 12. helyén áll.

 

Győrzámolyi SE- Győrújfalu SE

(0-0)

1-2

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely- Balázs Ákos- Hegedűs László- Németh Márton- Czvitkó András (68’ Barkóczki Károly)- Babos Péter (80’ Garamvölgyi Patrik)- Beraxa Bence (78’ Tar Martin)- Szombathelyi László- Frank Dávid (46’ Molnár Tamás)- Kovács László

Edző: Szabó Miklós

Gólszező(k): Szombathelyi László ill.: Takács Mihály, Sági Ottó

Sárgalap(ok): Frank Dávid, Babos Péter, Balázs Ákos, Szombathelyi László ill.: Török Ádám, Romos Gábor, Takács Jonatán, Farkas Péter, Farkas Tamás, Sági Ottó

Piroslap(ok): Vingler Gyula

 

Csapatunkból, Kiss Balázs, Szabó Máté és Kreitz István nyaralás miatt, Bognár Ádám, Kovacsics Imre és Kovacsics Gergely sérülés miatt hiányzott a találkozón.

a mérkőzést a vendég együttes kezdte. S már az elején érződött mind a pályán, mind a pálya szélén, hogy szomszédvári találkozóról van szó. A játékosok nagy erőkkel feszültek egymásnak, s az elején taktikusan többet birtokolta a zámolyi csapat a labdát.

A 18 percben játunk, amikor egy üresen maradt újfalusi támadó tisztán lőhetett, de a lövést Nagy bravúrosan hárította.

A játékrészben több helyzet is adódott amikor együttesünk megszerezhette volna a vezetést, de a lövések rendre a kapu mellett vagy a kapufán kötöttek ki. Így gól nélküli döntetlennel mehettek a pihenőre a csapatok.

A második félidő elején Frank helyett a visszatérő Molnár lépett pályára. Az első percekben ismét hatalmas helyzetek alakult ki játékosaink előtt. De ezek a lövések is a kapu mellett hagyta el a játékteret.

A sok kihagyott helyzet sajnos megbosszulta magát. Az 55. percben egy váratlan lövésből a vendég együttes megszerezte a vezetést. (0-1)

A 68. percben egy sajnálatos ütközés eredményeképpen Czvitkót le kellett cserélni, s helyére csapatunk új tagja Barkóczi lépett pályára. A 78. percben Beraxa helyére Tar és a 80. percben Babos helyére Garamvölgyi érkezett.

A mérkőzés 88. percében Szombathelyivel szabálytalankodnak a tizenhatoson belül, s a játékvezető ezt büntetővel jutalmazza. A labda mögé Szombathelyi állt, s a kiharcolt büntetőt a játékos értékesítette. (1-1)

Sajnos az egyenlítés nem tartott sokáig. A hosszabbítás 3. percében egy messziről elengedett lövéssel újra megszerezte a vezetést a vendég együttes.  Így a találkozó 1-2-es végeredménnyel zárult.

U-19-es csapatunk is vereséget szenvedett a hétvégén. Sajnos elég nagy arányúra sikeredett. Az eredmény 2-6. Együttesünkből Frunza Noel és Sági Péter szerzett találatot.

 

A héten sűrű a program játékosaink számára. Szerdán 18 órakor a Keglovich kupa második fordulójában Rábacsécsény otthonában lépünk pályára. A hétvégén rendhagyó módon SZOMBATON 17:30-kor Győrújbarát csapata ellen játszik együttesünk. Előtte 15:30-kor U-19-es mérkőzés kezdődik.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Fontos mérkőzés előtt áll serdülő csapatunk

Fontos mérkőzés előtt áll serdülő csap...

Tudniillik, az őszi szezonnak köszönhetően serdülő csapatunk a korosztályos bajnokságuk egyik éremesélyes cspatává vált, így a soron kö...

2014. április 01. 11:46 >
Első tavaszi győzelem hazai pályán

Első tavaszi győzelem hazai pályán

A múlt heti győzelem feltüzelte a győrzámolyi együttest, s ugyanazzal a harcias lendülettel vágott neki a vasárnapi találkozónak. A harcias...

2017. március 26. 16:00 >
Győrzámoly SE- Kunsziget SE

Győrzámoly SE- Kunsziget SE

Szeles vasárnap délután kezdődött meg 2016-2017-es szezon tavaszi fordulója. A Győrzámolyi SE első mérkőzését hazai pályán Kunsziget cs...

2017. március 05. 15:00 >