Őszindító győzelem - 2018. szeptember 02. 20:53.

Őszindító győzelem

Szeptember első hétvégéje nem csak az őszt, hanem csapatunk győzelmét is magával hozta. Együttesünk Nagyszentjános otthonában vendégszerepelt, s a bajnokság negyedik fordulójában. A mérkőzésen összesen hét gól esett, s ebből mi szereztünk ötöt. Az eredmény 2-5.

Nagyszentjános SC- Győrzámolyi SE

(0-1)

2-5

Kezdő: Nagy Péter- Hegedűs László-  Czvitkó András- Tóth Attila- Szabó Máté- Babos Péter  (82’ Balázs Ákos)- Kovács László- Németh Márton (75’ Bognár Ádám)- Szombathelyi László (78’ Granát Gábor)- Vadász Péter (82’ Tar Martin)- Kovacsics Gergely

Edző: Szabó Miklós

Gólszerző(k): Terdik Dávid (2) ill. Vadász Péter, Szombathelyi László (2), Kovács László, Kovacsics Gergely

Sárga lap(ok): Kugler Dániel, Varga Csaba, Terdik Dávid ill. Czvitkó András, Szabó Máté, Bognár Ádám

Hiányzott a csapatból Barkóczi Károly, Beraxa Bence, Frank Dávid, Kiss Balázs, Kovacsics Imre, Kőhalmi Attila, Molnár Gergely.

A mérkőzést  a már szokásos 4-4-2-es felállásba kezdte meg együttesünk. Az első húsz percben mintha, csak ismerkedtek volna egymással a játékosok. A játékrész kezdetén többet birtokolta a labdát a zámolyi csapat, de ez tíz perc után átfordult, s akkor a hazaiak voltak fölényben. Körülbelül a 25. percnél járhatott a találkozó, mikor Babos szerencsétlen mozdulata után a játékvezető büntetőt ítélt a nagyszentjánosiaknak.  Ám szerencsénkre az oda álló játékos a sípszó után a labdát egy méterrel a kapu fülé rúgta.

Ezután megtáltosodott együttesünk s Tóth indításából a nem lesen tartózkodó Vadász kapta a labdát, s nem hibázva el a kaput a félidő vége előtt két perccel megszerezte a vezetést. (0-1)

A megérdemelt szünet után együttesünk nem vesztett a lendületéből, s ugyanott folytatta ahol abbahagyta. Ennek köszönhetően Vadász szögletét Szombathelyi fejelhette a kapura, de ezt a hazaiak hálóőre védeni tudta, így ebből nem született találat. Nem úgy, mint az 54. percben történt szituációbolt. Ekkor a labdát birtokló Kovacsicsot buktatták a büntetőterületen belül, s a játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A labda mögé Szombathelyi állt, s magabiztosan a bal alsó sarokba rúgta a labdát. (0-2)

Majd hat perccel később újabb szabálytalanságot követett el a hazai csapata a tizenhatoson belül, Szombathelyi lábát a kapus sodorta el. Újabb büntető következett. Most is mint az előzőnél Szombathelyi állt oda, s most sem hibázott. A léc alá vágta a labdát. Ekkor már 0-3-ra vezetett együttesünk.

A már-már biztosra vett győzelem, kis lazaságot eredményezett a játékosok között. Ennek köszönhetően kétszer is be tudta venni Nagy kapuját a hazaiak 10-es számú játékosa. (2-3)

A 81. percben Kovács lábához került a labda, aki körülbelül 20 méterről a kapus felett emelve át a labdát szerzi meg együttesünk negyedik gólját. A találat kísértetiesen hasonlított ahhoz, amit tavasszal Koroncó csapatának lőtt a játékos, bár akkor valamivel távolabb volt a kaputól.

A gólgyártás itt nem fejeződött be, a 89. percben Kovacsics szerzett egy pimasz gól, amikor a Kovácstól érkező labdát a kapus lábai között lőtte a hálóba.

Csapatunkra nagyon ráfért ez a győzelem ugyanis eddig pont nélkül állt. S a héten se lesz könnyebb dolga a játékosoknak. Először szerdán a Keglovich kupában Győrszentiván csapatát fogadja hazai pályán szerdán (09.05.) 17 órakor. Hétvégén pedig vasárnap (09.09.) 16 órakor Abda otthonába látogatunk. Előtte U-19-es találkozó már 14 órakor kezdődik.

U-19-es csapatunk 1-1-es döntetlent eredményt ért el a hétvégén. Csapatunkból az idén igazolt játékos Csus Márkó szerzett találatot.

A hétvégén női csapatunk is megkezdte szereplését a bajnokságban. Ők Csorna csapatához utaztak. S 1-2-es győzelmet arattak. A találatokat Muraközi Anita és Szőke Melinda szerezte.  

Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Színes Kupa Dunaszegen! Összejön a triplázás?

Színes Kupa Dunaszegen! Összejön a triplá...

Csapatunk szombaton és vasárnap Dunaszegen lép pályára a Színes kupán. Az elmúlt három esztendőben minden alkalommal döntőt játszottunk, ...

2015. július 28. 11:47 >
Házi bajnokság 2. játéknap

Házi bajnokság 2. játéknap

Ma lezajlott a Házi terembajnokság második fordulója is! Sok veszekedés, nagy izgalmak és több pontosztoszkodás született! A Vonal FC a 2. le...

2013. december 21. 17:00 >
Győrzámolyi SE U35+ - Kimle öregfiúk 1-1

Győrzámolyi SE U35+ - Kimle öregfiúk 1-1

Klauz András segítségével a kimlei öregfiúk jöttek hozzánk egy felkészülési meccsre. A bajnokság előtti főpróbájuk  felemásra sikere...

2012. szeptember 01. 19:00 >