DAC UP- Győrzámolyi SE - 2018. szeptember 27. 16:58.

DAC UP- Győrzámolyi SE

Szokták mondani, idegenben jó az x, ez igaz is. De olykor maradnak az emberben hiányérzetek. A mi lett volna, ha… kezdetű mondatok jócskán elhangzottak a hétvégi találkozó után. Rossz első félidő után, klasszisokkal jobb második félidővel az eredmény 1-1.

 

Dac-UP- Győrzámolyi SE

(0-1)

1-1

Kezdő: Nagy Péter- Molnár Gergely (76’ Granát Gábor)- Hegedűs László- Németh Márton (80’ Kovacsics Imre)- Kiss Balázs (70’ Kreizt István)- Babos Péter- Szombathelyi László- Szabó Máté- Frank Dávid (69’ Balázs Ákos)- Kovacsics Gergely- Bognár Ádám

Vezetőedző: Szabó Miklós

Gólszerző(k): 41’Rózsavölgyi Patrik ill. 59’ Molnár Gergely

Sárgalap(ok): Rózsavölgyi ill. Babos, Frank

Lassan mondhatni, nincs olyan mérkőzés, hol csapatunknak nem kellene több-kevesebb embert nélkülöznie egy-egy hétvégén. Hiányzók most is akadtak bőven.

S bár szeles idő ide vagy oda, mindkét együttes jó kedéllyel futott ki a zöld gyepre, vagyis igazából a műfűre.

Hát az első játékrészről sok dolgot nem lehet elmondani. Voltak hibák itt is, ott is.  Egy faltnak köszönhetően kapott szabadrúgást a hazai együttes a 41. percben, s egy legurított labda után a hazaiak játékosa a jobb felsőbe vágta a labdát. Ezzel megszerezve a vezetést a hazaiaknak.  (1-0)

A lefújás előtt, már csak a kiosztott két zámolyi sárgalap borzolta a kedélyeket.

A második játékrészre összeszedte magát együttesünk. Rohamosabban és akaratosabban játszottunk, aminek következtében több szögletet és pontrúgást tudott kiharcolni együttesünk.

Bár egy óriási mentést azért be kellett mutatnia csapatunk védőinek, úgy az 50-52. perc környékén. Egy jól eltalált hazai lövés elé Molnár lépett, s ezzel megmentve csapatunkat egy újabb találattól.

 A harciasságnak meg lett az eredménye,  59. percben egy szögletet követően a hazaiak kapusa kiejtette a kezéből a labdát, s erre több érkező játékos is volt vendég részről. Végül a kapuba magabiztosan a labdát Molnár rúgta be. Ezzel kiegyenlítette az eredményt, s mint végül kiderült a végeredményt is beállította. (1-1)

A második negyvenöt perc sokkal jobb játékot mutatott mint az előtte lévő. S bár a döntetlen igazságosnak tűnik, azért jobban mutatott volna a végén egy vendég győzelem.

De kesergésre és talánokra nincs sok idő, ugyanis vasárnap újabb mérkőzés vár együtteseinkre.  Szeptember utolsó napján (09. 30.) 16 órakor Enese együttese ellen lépünk pályára 16 órakor. Előtte U-19-es találkozó 14 órakor.

U-19-es csapatunk hozta a három pontot a hétvégén. 1-1-es félidő után, a 74. percben megszerezte a vezetést, s sikerült az előnyt meg is tartani. Együttesünkből Kovács Árpád és Tar Martin szerzett találatot. A csapat jelenleg 13 ponttal a tabella 6. helyén áll.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Házi bajnokság a téli szünet alatt

Házi bajnokság a téli szünet alatt

Szombathelyi László a serdülő csapatnak "házi bajnokságot" szervezett, hogy a tél folyamán se csillapodjon foci és a győzelem iránti lelkes...

2013. december 15. 16:49 >
RANGADÓ! Darnózseli SE - Győrzámolyi SE

RANGADÓ! Darnózseli SE - Győrzámolyi SE

2015.04.12.          15:00     Darnózseli SE U-21 - Győrzámolyi SE U-21 2015.04.12.          17:00     Darnózseli SE - Győrzámoly...

2015. április 08. 13:43 >
Sima győzelem Püski ellen

Sima győzelem Püski ellen

Szombaton Püski csapatát fogadtuk hazai pályán, ahol a vártnál simább győzelem született. Már a 13. percben 2 gólos előny birtokában volt...

2015. március 16. 09:45 >