Megkezdődött a tavaszi szezon - 2019. március 04. 17:00.

Megkezdődött a tavaszi szezon

Új lendülettel, új edzővel kezdte meg csapatunk a tavaszi szezont. Vasárnap hazai pályán Rábapatona együttesét fogadtuk. Az őszi vereség után sikerült itthon tartani legalább egy pontot azzal, hogy szép játékkal 0-2-es vendég vezetés után 2-2-esdöntetlennel zárult a találkozó.

Győrzámolyi SE- Rábapatonai Besenyő SE

(1-2)

2-2

Kezdő: Nagy- Hegedűs (88’Bognár) - Molnár- Frank (Sütöri)- Pálfi- (46’Tóth)- Vass (82’ Kreitz)- Kiss- Kovacsics I.- Babos- Kovács- Szombathelyi

(Nem lépett pályára Kőhalmi (k), illetve sérülés miatt Szabó M., Kovacsics G. és Szabó R. illetve elfoglaltság miatt Granát G.)

Gólszerző(k): Szombathelyi, Kovács ill.:  Németh, Vajda

Sárga lap(ok): Molnár, Szombathelyi

Több változás is történt csapatunk körül ez elmúlt félévhez képest.  Emberek jöttek és mentek.

Távozók:  Németh Márton Győrújfalu együtteséhez, míg Czvitkó Andás és Babos Attila Mecsér csapatához igazoltak. Sok sikert kívánunk nekik!

Örömünk viszont, hogy érkezőkről is beszámolhatunk. Először is Sütöri Péter, aki a tavasztól irányítja csapatunkat. A remek szakember nem csak edzői munkájával, hanem játékával is segíti csapatunkat. Pálfi Sándor Hédervár együttesétől érkezett hozzánk. A tizenhét éves játékos már játszott győrzámolyi színekben, amikor U-16-os együttesünket erősítette, így őt régi ismerősként köszönthettük. Szalay Zsolt szintén csapatunkat erősíti a hátralévő mérkőzéseken. Bár a játékos még nem játszott csapatunkban, nem ismeretlen neki a hely, mivel győrzámolyi születésű. Ebben a szezonban szintén győrzámolyi mezben játszik Szabó Roland is. Minden újonnan érkezőnek eredményekbe gazdag mérkőzéseket kívánunk, s köszöntjük őket kis családunkban!

A mérkőzést a vendég együttes kezdte s a 8. percben egy hatalmas vendég lövésnek köszönhetően hátrányba került együttesünk. (0-1)

 Nem találta magát együttesünk a játékrész első felében. Ennek köszönhetően hamar a 18. percben meg is duplázta előnyét a vendég együttes. (0-2)

Ez mintha kicsit fejbe kólintotta volna együttesünket. Megváltozott a játéka sokkal harciasabban küzdöttek a hazai srácok. A 30. percben egy büntetőterületen elkövetett szabálytalanságért a játékvezető tizenegyest ítélt  csapatunknak. A labda mögé Szombathelyi állt oda, a támadó magabiztosan értékesítette azt.  (1-2)

A találat még jobban feltüzelte fiainkat, s folyamatosan rohamozták a rábapatonaiak kapuját. Ám egy védtelennek hitt szituáció után a játékvezető ismét büntetőt ítélt, ám ezúttal a másik csapat javára. De ezt a büntetőt Nagy hárítani tudta, s a kipattanót a gólvonal elől Babos vágta ki.

Az első negyvenöt perc nem hozott több góét, így 1-2-es eredménnyel mehettek a csapatok a megérdemelt pihenőre.

A második játékrészt együttesünk kezdte s rögtön ostrom alá is vette a a vendégek kapuját csapatunk. Sok lövésből rendre kapufát találtunk egészen az 54. percig Amikor Kovács Pazar lövését nem tudta védeni a hálóőr. Ezzel csapatunk kiegyenlített, s mint később kiderült a végeredményt is beállította. (2-2)

Voltak veszélyes támadások vendég részről, de Nagy stabilan s olykor parádésan védte a győrzámolyi kaput. A második félidőben megmutatkozott csapatunk igazi arca, harcias jó játékkal támadtunk, ami biztató a jövőre nézve!

U-19-es csapatunk magabiztos győzelmet aratott Rábapatona U-19-es csapata fölött. Ám az 5-2-es eredménynek nem örülhetett felhőtlenül csapatunk ugyanis a 17. percben egy érthetetlen szituáció után Szalay Zsolt piros lappal hagyta el a pályát.
Csapatunk  gólszerzői:  Csus (2), Beraxa, Bakonyi, Tar
Együttesünk jelenleg a tabella 5. helyén foglal helyet, s a hévégén fontos mérkőzés vár rájuk.

Együtteseink a hétvégén Győrújfalura látogatnak. A szomszédvári derbin mindkét csapatunk revansot venne az ősszel ért vereségért. U-19-es találkozó 13 órakor a felnőtt 15 órakor kezdődik. Mindkét együttesünknek elkél a bíztatás, így aki teheti látogasson ki mindkét találkozóra. S bíztassuk a fiúkat!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Színes Kupa

Színes Kupa

Kedves Szurkolók!    Meghívást kaptunk a dunaszegi Színes Kupára, melyet csapatunk el is fogadott. Első mérkőzését a dunaszegi labdarúgó...

2012. augusztus 03. 15:08 >
Elkezdődik a felkészülés a következő bajnokságra

Elkezdődik a felkészülés a következő ba...

Csapatunk július 13-án (pénteken) 18:00-kor tartja első edzését! Minden egyes labdarúgó számára, aki a Győrzámoly csapatába tartozik, a m...

2012. július 09. 20:47 >
Továbbra is harcban a bajnoki címért

Továbbra is harcban a bajnoki címért

Csapatunk az elmúlt hetekben is pályára lépett a bajnokságban. Két hete Mosonszolnokon 0-0-ás végeredmény született, vasárnap pedig 3-1 arán...

2013. április 18. 10:18 >