Kedves Győrzámolyiak! - 2013. december 09. 12:44.

Kedves Győrzámolyiak!

A Győrzámolyi SE elmúlt egy évének történéseit szeretném Önöknek pár szóban leírni.

A Rosszcsont focisulisok óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt egy évben. Ez az eredményeken is látszik, hiszen a több év előnnyel bíró konkurens labdarúgó klubok csapataival már felveszik a versenyt csapataink. A serdülő csapatunk 4. helye is dicséretre méltó. Nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy minden korcsoportban tud versenyeztetni az U7-től az öregfiúkig.
Az első csapat évek óta kiemelkedően szerepel a megyei II. osztályban. Az idén is a dobogón telelünk, ami dicséretes, hiszen sok sérülés és egyéb ok is hátráltatott minket a jó eredmény elérésében.  Az öregfiúk lelkesedése az edzéseken megkopott, de örömmel láttam, hogy a mérkőzéseken szép számmal jelentek meg.

A sporton túl a társadalmi szerepvállalás is fontos szempont az egyesületnél.
Folyamatosan segítünk társadalmi munkákkal az Önkormányzatnak. Idén is elvállaltuk a 4. Adventi gyertya gyújtás megrendezését.
A jótékonysági bál felajánlásaiból az óvodának vettünk játékokat, az iskolának egy mp3-as magnót, a kézilabda kluboknak kézilabdakapura hálót, a kendosoknak az utazási és nevezési költségeiket próbáltuk enyhíteni egy kisebb összeg felajánlásával, azon túl, hogy a világbajnoki részvételükhöz évközben már 100.000 Ft-ot adományoztunk. A jótékonysági bál lebonyolításáért köszönöm mindazoknak, akik segítettek a sikeres megrendezésben.

Tavalyi TAO és egyéb pályázaton elnyert összegekből szépen fejlődik a klubunk. Közel 120 játékosnak egyen melegítőt, hátizsákot, mezeket és kiegészítőket vettünk. Használatba vettük az új pályát és fedett lelátót. Nemzetközi tornákra utaznak a gyerekek. Defibrillátor szereztünk be a sportpályára. Elkészült a pálya körül az öntöző leállás és egy minőségi automata öntözőkocsival gazdagodtunk.

 

A jövőről pár szó.
Az ide TAO pályázaton 6 millió forintra tudunk pályázni. Ennek jó része edzői díjak, utazási költségek finanszírozása megy, de megint lesz lehetőség mosógép, melegítők, táskák, cipők vásárlására és olyan dolgok beszerzésére, amikkel a szakmai munkát segíteni tudjuk.

Folyamatban van az új pálya világításának megoldása, az Önkormányzattal közösen keressük a megoldást az öltözőépület kibővítésére, műfüves kispálya építésére.

Jelen pillanatban az idei TAO pályázathoz már közel 3,5 millió forint támogatást gyűjtöttünk össze, de a maradék TAO pénzek megszerzésére az Önök segítsége is kellhet. Kérem, ha cégének van lehetősége támogatni csapatunkat, akkor mindenképpen keressen fel minket.

Ahhoz, hogy idén is ilyen jól szerepeljünk, nekem olyan emberek munkájára és támogatására volt szükségem, akiknek most a faluújság hasábjain is szeretném megköszönni segítségüket.

Mint minden évben megköszönöm a Győrzámolyi Önkormányzatnak a segítségét, kiemelve Horváth Gábor polgármesterúr fáradozásit. A pálya és környezet karbantartásáért Dara Lacinak és Schreiner Iminek, míg a kiemelkedő szakmai munkáért az edzőknek, Bíró Józsefnek, Burányi Tamásnak, Granát Balázsnak, Szombathelyi Lászlónak, Nemes Ferencnek és Sinkó Tamásnak, a fáradhatatlan lelkesedésért a Németh családnak, Tolnay Péternek, Pulai Tibornak, Balázs Csabának és Irénke néninek köszönöm meg.

A kedves szurkolóinknak az egész éves biztatást, támogatóinknak a segítségüket, felajánlásaikat köszönöm meg.

Remélem találkozunk Önökkel az Adventi gyertyagyújtásnál, ahol a szokásos forralt italokkal és süteményekkel fogja várni a kedves kilátogatókat a Győrzámolyi SE.

Kívánok Önöknek áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt.

Hajrá Zámoly!

Granát Gábor
Győrzámolyi SE elnöke

Vissza a listázáshoz >
Győrzámoly - Püski!

Győrzámoly - Püski!

Megkezdődnek a küzdelmek vasárnap a 2012/2013-as labdarúgó bajnokságban! Csapatunk Augusztus 19-én 17:00 órakor Püski csapatát fogadja, elő...

2012. augusztus 18. 10:15 >
Ásványráró - Győrzámoly rangadó, győzelem Mindszentpusztán

Ásványráró - Győrzámoly rangadó, győz...

Vasárnap csapatunk lejátszotta az idei szezon első tétmeccsét, melyen 5-0 arányban győztünk Mindszentpuszta csapata ellen. Sulyok Máté dupláz...

2014. augusztus 11. 19:41 >
Újabb győzelem!

Újabb győzelem!

Csapatunk ma Máriakálnokon lépett pályára a bajnokság 4. fordulójában. Ellenfelünk eddig pont és rúgott gól nélkül állt a bajnokságban...

2013. szeptember 08. 21:17 >