5 hiányzóval is legyőztük 33 mérkőzés óta veretlen Darnót - 2014. szeptember 22. 08:15.

5 hiányzóval is legyőztük 33 mérkőzés óta veretlen Darnót

Hiába vérzett csapatunk ezer sebből, nagyszerű csapatmunkával, szép gólokkal legyőztük a 33 bajnoki óta veretlen Darnózseli csapatát! A három gól mellett két óriási kapufát is rúgtunk. A mérkőzésen csapatunk végig vezetett.

 

Győrzámolyi SE  -  Darnózseli SE     3-2 (2-1)


Nagy Péter - Pénzes Ákos, Molnár Tamás, Herm Attila, Granát Gábor (Bajusz Péter 89. p) - Hrutka Gábor, Bognár Ádám - Kiss Balázs, Vadász Péter, Szombathelyi László - Sulyok Máté (Illés László 90. p)

Gólszerzők: Vadász Péter (6. p), Kiss Balázs (15. p), Szombathelyi László (58. p)

Sárga lap: Sulyok Máté (32. p), Granát Gábor (45. p), Herm Attila (63. p), Bognár Ádám (70. p), Kiss Balázs (86. p), Nagy Péter (87. p)

Edző: Nemes Ferenc

 

A keretből sérülés miatt hiányzott Frank Dávid, Gollovitzer Attila, Hegedűs László, Szabó Máté. Illés László sérületen is leült a padra. Babos Péter eltiltás miatt nem tarthatott a csapattal, ő az ifjúsági csapatot segítette nagy arányú győzelemhez. Ahogy láthatjuk, alapemberek hiányoztak a csapatból, de szerencsére nélkülük is sikerült megszereznünk a 3 pontot. 

Ahogy elkezdődött a mérkőzés, a mi akaratunk érvényesült. Ellenfelünk a 30 perc után jutott el komolyabb helyzetig. A 6 percben egy Sulyok - Vadász összjáték után utóbbi 11 méterről ütemtelenül a jobb alsó sarokba lőtte a labdát, ezzel vezettünk is. Nem sokkal később Vadász ugratta ki Szombathelyit, aki betört a 16-oson belülre, majd az ötös sarkáról középre passzolt az érkező Kiss Balázsnak, aki nem hibázott, 2-0. Pár perc sem telhetett el újra veszélyeztettünk: egy szögletrúgás után a kipattanó labdával Hrutka Gábor lőtte 20 méterről telibe a jobb oldalsó kapufát. Fél óra után a vendégeknek is volt egy óriási ziccerük egy az egyben, de Nagy Péter óriási bravúrral védett. A 35. percben aztán szépítettek a vendégek egy szerencsés találattal. Kérdéses szituációban (leshelyzet) kapott egy megpattanó labdát a vendég támadó, aki 13 méterről nem hibázott, kilőtte a jobb alsó sarkot. 

A második félidő sem maradt gólok, illetve színes lapok nélkül. Ebben a játékrészben többet birtokolta az ellenfelünk a labdát, de komolyabb helyzeteik nem voltak. A 47. perc körül azonban a vendégek középhátvédje egy szöglet rúgás után sziinte a gólvonalról hibázott üres kapura. Az 58 percben egy szabadrúgást végezhettünk el jó 40 méterre a kaputól. Hrutka Gábor érkezett a hosszú kapufánál, majd a röviden üresen álló Szombathelyi fejére emelte a labdát, akinek csak az üres kapuba kellett bólintania. Nem sokáig örülhettünk a két gólos előnyünknek, a 60. percben egy óriási szabadrúgásgóllal csökkentette a hátrányát a vendégcsapat. A mérkőzés derekán Granát Gábor egy 30 méteres szabadrúgása a felsőlécen csattant, a kipattanót sem sikerült gólra váltani. A 85. percben Szombathelyi tört be a 16-oson belülre, majd Sulyok elé passzolt, akit felrúgtak, a kipattanót Szombathelyi berúgta, de a játékvezető (aki nem tudta kézben tartani a mérkőzést) érthetetlen módon kifelé szabadrúgást ítélt. Nagy Péter a mérkőzés végén még pár bravúrt bemutatott, de összességében megérdemelt volt csapatunk győzelme.

 

Ifjúsági mérkőzés:


Győrzámoly SE U-21  -  Darnózseli SE U-21    11-0 (6-0)

Gólszerzők: Garamvölgyi Patrik (4), Babos Péter (3), Siska Szilveszter (3), Horváth Dániel Ferenc

Vissza a listázáshoz >
Győrzámoly - Bajcs 6-0 (3-0)

Győrzámoly - Bajcs 6-0 (3-0)

Csapatunk lejátszotta 3. edzőmérkőzését is Kedden Bajcs csapata ellen. Ahogy Győrújbarátot és Nagyigmánd csapatát úgy őket is 6-0 arány...

2012. július 27. 17:34 >
Újra Bácsa csapatánál a vándorserleg

Újra Bácsa csapatánál a vándorserleg

2016-ban második alkalommal került megrendezésre a győrzámolyi nyári kupa. A két napos rendezvényen hat csapat mérkőzött meg egymással. A ...

2016. július 24. 16:30 >
Lejátszottunk újabb 3 edzőmérkőzést

Lejátszottunk újabb 3 edzőmérkőzést

 Csapatunk újabb edzőmérkőzéseket játszott az elmúlt héten. Megmérkőztünk a Kapuvár, a Győrújfalu és a DAC 1902 csapataival. Utóbbi m...

2013. február 28. 18:05 >