Győrzámolyi SE- Győrsövényház SE - 2016. április 19. 09:17.

Győrzámolyi SE- Győrsövényház SE

Vasárnap, a bajnokság 22. fordulójában Győrsövényház  SE-t láttuk vendégül. Gólzáporos mérkőzésen csapatunk játékosai ötször vették be a vendégek kapuját, ezzel megelőzve őket a tabellán, a 7. helyre léptünk előre.

GYŐRZÁMOLY SE- GYŐRSÖVÉNYHÁZ SE 5-0 (1-0)

Kezdő: Nagy Péter- Hegedűs László (40’ Molnár Gergely)- Molnár Tamás- Czvitkó András- Frank Dávid- Babos Péter-Pinczés Balázs-Kiss Balázs (61’Vadász Péter)- Szombathelyi László-Lakos Tibor - Babos Attila (74’ Papp Richárd)

Edző: Nemes Ferenc

Gólszerzők: Babos Attila (22’, 70’), Szombathelyi László (59’), Frank Dávid (74’), Lakos Tibor (88’)

Sárga lapok: Szombathelyi László 51’, Babos Péter 53’, Czvitkó András 59’, Vadász Péter 84’ ill. Bazsó András 13’, Juhász Ervin 67’

Piros lap: 84’ Horváth Gábor

A vendég együttes kezdte a találkozót. Ám a labda hamar a hazaiak birtokába került, akik a félidő folyamán csak ritkán engedték át a piros mezes együttesnek. Már a 4. percben lehetőség nyílt Frank D. előtt, hogy találatot szerezzen Lakos T. szögletéből, ám a fejes centikkel a kapu fölé szállt. Nem sokkal ezután Kiss B. beadására Szombathelyi L. érkezett, de labda a támadó lába előtt gurult el. 13. percben Frank D. szabadrúgását a sövényházi kapus remekül hárította, a szöglet Szombathelyiről egy védőre pattant, de az újabb beadást a vendégek sikeresen blokkolták. Ezután Pinczés B. távoli lövése volt veszélyes a kapura. 15. percben hatalmas lehetőség Babos A. ellőtt, de a lövése elakad, a kipattanó Lakos T. elé kerül, de az ő lövését blokkolják, az újabb lehetőség Szombathelyi L. előtt, akit helyzetét a kapus fogja. 18. percben Babos P. szép beadását a kapus elhalássza az érkező támadó elől.

A 22. percben a hazai nyomás a mérkőzés első gólját hozta, amikor Babos P. beívelt labdáját Szombathelyi L. önzetlenül passzolta tovább a jól helyezkedő Babos Attilának, aki remekül használta ki a tárulkozó lehetőséget, így megszerezte csapatunk első találatát. (1-0)

Nem sokkal a gól után Lakos T. került helyzetbe, s bár a közönség egy emberként ünnepelte a találatot, a labda csak az oldalhálóban kötött ki. A 27. percben újabb lehetőség adódott három játékosunk, Babos A., Lakos T., és Szombathelyi L. előtt, de a következő hazai találat még váratott magára. Bő fél óra telt el az első komolyabb vendég akcióig, egy szépen felhozott labdát sikerült a fehér-csíkos együttesnek a 16-os előterében blokkolnia, amiből megindulhatott csapatunk, s Czvitko A. beadását a rosszul rendeződő vendég védelem, majdnem gólra váltotta. 40. percben csapatunk cserére kényszerült, Hegedűs L. egy rossz mozdulatban meghúzódott, így nem tudta folytatni a mérkőzést, helyére Molnár G. érkezett. 41. percben újabb vendég helyzet, amikor a csapat szabadrúgáshoz jutott, de a helyzetet Molnár T. tisztázta. A félidő utolsó percében Babos P. beadására Szombathelyi L. érkezett az ötösön, de a labda a kapus kezében kötött ki.

Csapatunk fölényesen uralta az első félidőt, így megérdemelt 1-0-ás vezetéssel vonulhatott az öltözőbe.

A második játékrészt a győrzámolyi együttes kezdte. Csapatunk lendülete nem tört meg, s ugyanolyan harciasan vágtak neki, mint az elmúlt háromnegyed órában. 48. percben Frank D. remek szabadrúgását a vendégek kapusa kitornázta a kapuból. Egy vendég szöglet következett, ami után Nagy Péternek kellett védenie. Ez után Babos A. beadására Szombathelyi L. érkezett, de az eredményesnek ígérkező helyzet kimaradt.

De nem úgy, ahogy az 59. percben, amikor Pinczés B. beadását Szombathelyi László fejelte a kapuba, ezzel megszerezve csapata 2., saját maga szezonbeli 15. gólját. (2-0)

A 60. percben Kiss B-t Vadász P. váltja a pályán.  Csere után újabb szabadrúgáshoz jutott a piros mezes együttes, de Nagy P. magabiztosan gyűjtötte be a kapu felé szálló labdát. 64. percben ismét lehetőség adódott Szombathelyi L. előtt, de a jól helyezett lövést a vendégek kapusa bravúrosan védte.

70. percben jártunk amikor Babos Attila hámozta át magát a védelmen, s ziccerben nem hibázva megszerezte csapatunk 3. találatát. (3-0) 74. percen a két gólt szerző Babos A. helyére Papp R. érkezett.

A 75. percben Frank Dávid fél pályáról elsuhintott lövése akadt be a hálóba, ezzel már 4 gólosra növelve előnyünket. (4-0)

A 87. percben egy szép beadásból Lakos Tibor beállította a végeredményt, amikor egy szép beadásból megszerezte csapatunk 5. találatát. (5-0)

Csapatunk az egész mérkőzésen magabiztosan uralta a pályát így megérdemelten tarthatja itthon a 3 pontot, ezzel visszavágva az őszi 3-2-es vereségért.

Jövő héten csapatunk Mosonszentmiklós otthonába utazik, s remélhetőleg 3 ponttal gazdagabban térhet haza, úgy mint az őszi fordulóban, ahol hazai pályán 4-3-as győzelmet arattunk.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik, előtte 15 órától U-19-es csapatunk lép pályára.

Bajnokság állása:

 1. Hegyeshalomi SC 1931    58 pont
 2. Hédervár KSE                  56 pont
 3. Mosonszentmiklós SE       50 pont
 4. Máriakálnok SE                48 pont
 5. Ásványráró KSE                39 pont
 6. Transsped B B Darnózseli  35 pont
 7. Győrzámolyi SE                     35 pont
 8. Győrsövényház Se            34 pont
 9. Bódi-Trans Mosonszolnok 29 pont
 10. Halászi SE                       28pont
 11. Dunakiliti KSE                  25 pont
 12. Dunaszeg SE                   18 pont
 13. Püski SE                         15 pont
 14. Bezenye SE                     11 pont
 15. Károlyházi SKE                   9 pont
 16. Győrladamér LSE                8 pont

Házi Góllövő Lista állása:

 1. Szombathelyi László    15 gól
 2. Frank Dávid                  9 gól
 3. Pinczés Balázs              6 gól
 4. Babos Attila                  5 gól
 5. Lakos Tibor                  4 gól

Hajrá Győrzámoly!! Hajrá Fiúk!!

Vissza a listázáshoz >
Szezonzárót tartott csapatunk

Szezonzárót tartott csapatunk

Megtartotta őszi szezonzáróját szombaton egyesületünk. Az eseményen részt vettek az első és második csapat tagjai, az elnökség és néhá...

2017. november 27. 20:50 >
Könnyed győzelem a szombati kupa napon

Könnyed győzelem a szombati kupa napon

Csapatunk Dunaszeg ellen lépett pályára Győrújfalun, ahol 6-1 győzelemet aratott. Hrutka Gábor bemutatkozott, rögtön két gólt jegyzett. Hor...

2014. július 20. 11:38 >
Győrzámoly SE - Mosonszolnok SE  1-1 (0-0)

Győrzámoly SE - Mosonszolnok SE 1-1 (0-0...

Csapatunk lejátszotta az ötödik fordulót is az idei bajnokságban, és továbbra is őrzi veretlenségét! Nem sokon múlt, hogy a 100 %-os maradj...

2012. szeptember 18. 10:36 >