Győzelem hazai pályán Darnózseli ellen - 2016. május 15. 17:00.

Győzelem hazai pályán Darnózseli ellen

Újabb három ponttal gazdagodott csapatunk, aki hat meccs óta nem talál legyőzőre. A megye II.-es bajnokság 26. fordulójában 5-0-as győzelmet aratott Darnózseli csapata felett. Mindkét csapat hiányzókkal érkezett a mérkőzésre, de szerencsére csapatunk jött ki jobban ebből a helyzetből, s már 47. ponttal 5. a bajnokságban….

Győrzámoly SE- Darnózseli SE (3-0) 5-0

Kezdő: Nagy Péter- Hegedűs László- Granát Gábor- Czvitkó András- Frank Dávid-  Kiss Balázs- Babos Péter -(72’ Muraközi Róbert)- Herm Attila- Pinczés Balázs -Lakos Tibor - Babos Attila

Edző: Nemes Ferenc

Cserék közül nem lépett pályára Szombathelyi László, Papp Richárd, Vadász Péter, Siska Szilveszter

Gólszerzők: 24’ Herm Attila, 28’ Babos Attila, 39’ Granát Gábor, 59’ ,64’ Frank Dávid

Sárgalapok: 35’ Babos Péter ill. 35’ Kovács Zsolt, 43’Scheider Ákos

Az elején meg kell jegyezni, hogy szerencsére Szombathelyi L. sérülése nagyobb riadalmat keltett, mint amilyen súlyos s a gipsz leszedése után a héten elkezdte az edzéseket, s a hétvégén már a kispadra is leülhetett.

A mérkőzést csapatunk kezdte, s a lendületes labdafelhozatal után, mégis az első nagyobb helyzet a vendégek nevéhez fűződik. A 6. percben egy vendég szabadrúgás volt iszonyatosan veszélyes a hazai kapura, de a szerencse velünk volt, s a kapufáról kifelé vágódott a labda. Erre a lövésre egy akcióval válaszolt a hazai gárda, de az ígéretes helyzetet nem tudták gólra váltani támadóink. A találkozó első 20 percében egymást érték a helyzetek mindkét oldalon, ami kissé egysíkúvá  tette a játékrész első felét. Úgy tűnt, hogy egyik csapat sem mert kitámadni,s mintha a védekezésre fektettek volna nagyobb hangsúlyt.  

Egészen  a 24. percig, amikor Kiss B. indította Babos A.-t, aki kisodródva a szélről beadta a labdát, amit Herm Attila jól vett le, s a kapu előterében nem hibázott. Ezzel megszerezve a mérkőzés első találatát. (1-0)

Ezután felpörögtek az események, s a 28. percben újabb hazai gólnak tapsolhattak a kilátogató nézők.  Babos Attila a félpályánál szerzett labdát, majd két védőn átverekedve magát, egy az egyben mehetett a kapura, s nem hibázva gurította a labdát a kapu jobb alsó sarkába. (2-0) Ezzel megszerezve csapata 2., saját maga tízedik találatát.

 A gólra válaszolva vezetett támadást a sárga mezes együttes, de a távoli lövés elkerülte a kaput. Majd a 30. perc körül járhattunk, amikor újabb vendég akció volt veszélyes Nagy P. kapujára. A szépen kidolgozott akció után, a labda a kapufára vágódott, onnan szerencsénkre pedig kifelé.

A 39. percben Granát Gábor távoli lövése adott okot az örömre, a labda először a kapufára, onnan a kapus hátára pattant, s majd a kapuba kötött ki. Hirtelen senki nem tudta, hogy gól-e, de a partjelző emelte a zászlaját, s beintette a gólt. (3-0) A fennmaradó percekben csapatunk magabiztosan tartotta magánál a labdát. Így 3-0-as győzelemmel vonulhattunk az öltözőbe.

A második félidőt a vendég együttes kezdte, s egyből egy nagyon veszélyes akciót dolgoztak ki, minek végén Nagy P. remek védésére volt szükség.  Ez a játékrész is ugyanúgy indult mint az előző. A kissé fáradt csapatok helyzeteket dolgoztak ki oda-vissza, s látszott hogy a vendégeknek már nincs veszteni valójuk, s így bátrabban támadtak. De csapatunknak se kellett a noszogatás. Hajtottak, küzdöttek, hogy még tovább növelhessék góljaink számát.

S ez a harcias küzdés, de még inkább a leleményesség és szerencse, kellett ahhoz, hogy az 59. percben Frank Dávid félpályáról lőtt lövése, pattanjon át a kapuson s így kerüljön be a hálóba, s ezzel az újabb találattal növelje az eredményt. (4-0) Nem sokkal ez után Babos P. távoli lövése jelentett veszélyt a kapura.

64. percben Frank Dávid duplázott, s az ötösről szerezte meg csapatunk 5. találatát. (5-0) A 72. percben Babos P.-t Muraközi R. váltja a pályán.  A mérkőzés utolsó felében, több helyzetet dolgozott ki csapatunk, de az akciók végén, nem kerülhetett fel még egy szám az eredményjelző táblára. A 78. perc körül Nagy P.-nek kellett védenie, amikor az ellenfél egy remek akciót dolgozott ki, de a hazaiak hálóőre magabiztosan gyűjtötte be a labdát. A 83. percben 25 méterről jutott szabadrúgáshoz együttesünk, amit a nemrég csereként beállt Muraközi R. végzett el, a lövést a vendégek kapusa csak az ujjhegyével tudott kivédeni. Így a fél tucat gólra már nem került sor. A játékvezető egy perc hosszabbítás után vetett véget a találkozónak.

Csapatunk újabb győzelmet könyvelhetett el magának a tavaszi fordulóban.

Nemes Ferenc edzőt idézzük a mérkőzésről: „Úgy gondolom a csapatom a mérkőzés nagy részében nagyszerűen játszott , amit az öltözőben megbeszéltünk ,amit kértem a játékosoktól , azt elég magas százalékban sikerült a mérkőzésen érvényesíteniük . A közönség láthatóan élvezte a mérkőzést , de ami ennél is fontosabb , hogy a játékosaink is . Küzdöttek , hajtottak egymásért, a csapatért ! Zsinórban ez volt a 6. győztes mérkőzésünk , büszke vagyok a csapatunkra !!! „

U-19-es csapatunk is magabiztosan győzet le ellenfelét. 4-0-s mérkőzésen Garamvölgyi Patrik kettő, Németh Norbert és Paár Attila egy-egy találattal köszönt be a vendégek hálójába. Ezzel a győzelemmel csapatunk a 4. helyen áll a bajnokságban. Gratulálunk nekik!  

A jövő hét végén, igazi szomszédvári rangadó következik, ugyanis érkezik hozzánk Győrladamér csapata. Az ősszel 1-5-ös idegenbeli sikert értünk el a szomszéd faluban. Reméljük a hazai mérkőzésen is ehhez hasonló vagy még jobb eredménnyel jöhetünk le a pályáról. A mérkőzésre sok szeretettel várunk mindenkit.  Az U-19-es mérkőzés 2016. május 22-én 15 órakor, a felnőtt mérkőzés 17 órakor kezdődik!

Bajnokság állása:

 1. 1 Hegyeshalomi SC 1931         70 pont
 2. 2. Hédervár KSE                    68 pont
 3. 3. Mosonszentmiklós SE           56 pont
 4. 4. Máriakálnok SE                   54 pont
 5. 5. Győrzámolyi SE                     47 pont          
 6. 6. Ásványráró KSE                  43 pont
 7. 7. Transsped B B Darnózseli      41 pont             
 8. 8. Győrsövényház Se               39 pont
 9. 9. Bódi-Trans Mosonszolnok       34 pont
 10. 10. Halászi SE                        32 pont
 11. 11. Dunakiliti KSE                   29 pont
 12. 12. Püski SE                          18 pont
 13. 13. Károlyházi SKE                  18 pont
 14. 14. Dunaszeg SE                     18 pont
 15. 15. Bezenye SE                      15 pont
 16. 16. Győrladamér LSE                8 pont

Házi góllövő lista állása:

 1. 1. Szombathelyi László     15 gól
 2. 2. Frank Dávid               11 gól
 3. 3. Babos Attila               10 gól

Hajrá Győrzámolyi SE!! Hajrá Fiúk!

(foto: Járeb Jutka)

Vissza a listázáshoz >
Győztes gól a 90. percben.......

Győztes gól a 90. percben.......

16. forduló óta őrzi veretlenségét csapatunk, aki hétvégén Mosonszolnok otthonába látogatott. A két csapat között nagyon szoros mérkőzés...

2016. május 31. 23:20 >
Újabb vereség...

Újabb vereség...

Csapatunk újabb vereséget szenvedett a hétvégén. S bár az első félidőben 1-2-re vezetett csapatunk, a lefújást követően Pápateszér csap...

2017. október 05. 14:08 >
Győrzámoly SE- Kunsziget SE

Győrzámoly SE- Kunsziget SE

Szeles vasárnap délután kezdődött meg 2016-2017-es szezon tavaszi fordulója. A Győrzámolyi SE első mérkőzését hazai pályán Kunsziget cs...

2017. március 05. 15:00 >