Kezdődik a bajnokság - 2017. augusztus 12. 06:39.

Kezdődik a bajnokság

Kezdődik a bajnokság

Változásokkal vág neki a Győrzámoly SE csapata a 2017-2018-as szezonnak. Vasárnapi rajt előtt nézzük meg mi változott az előző szezonhoz képest. Egyébként a csapat idegenben, Győrújbaráton vasárnap 17 órakor kezdi meg szereplését .

Először is vezetőedző poszton történt változás. Nemes Ferenc helyett Csenteri Csongor vette át a csapatot. Ferinek sok sikert kívánunk új csapatánál! Csongornak pedig sikerekben s gólokban gazdag eredményest szezont kívánunk!

Edző mellett játékosok távoztak és érkezte. Két játékosunk, Varga Máté és Pénzes Ákos Dunaszentpál, Papp Richárd Győrújfalu, Bocska Tamás Don Bosco Elie, míg Pinczés Balázs Bőny csapatához igazolt. Minden volt játékosunknak sérülésmentes játékot kívánunk.

Szerencsére érkezőkről is tudunk beszámolni. Győrszemeréről Kovács László, Töltéstaváról Gerencsér Márk, Rábakecölről Vass Dániel, Felpécről Enyingi Csongor, Üstököstől Gy. Kovács Barnabás és Vaganjan Norbert Fogja erősíteni csapatunkat.

A felkészülés jó iramban zajlott le. Megrendeztük a Zámoly kupát, ahol  idén sikerült a legfényesebb trófeát itthon tartanunk.  Idén a címvédő Bácsa, Győrzámoly, Győrújfalu és DAC csapott össze egymással.

Végeredmény: 

                        1. Győrzámoly

                        2.  Bácsa

                        3. Dac

                        4. Győrújfalu

Júliusban vendégként részt vettünk Péteri  község labdarúgó tornáján. Itt harmadik helyezést értünk el.

Augusztus 6-án pedig lejátszottuk a Magyar Kupa Megyei Selejtező mérkőzését Rajka csapata ellen. Eredmény 1-5-ös győzelem a vendég együttes számára. Gólunkat Babos Attila szerezte. Sajnos a mérkőzés legelején kapusunk, Nagy Péter sérülést szenvedett, így a szezon kezdetén biztosan nem számíthatunk csapatkapitányunkra.

Kezdődik a bajnokság. Reméljük minél többen eljöttök/eljönnek s buzdítják csapatunkat! Vasárnap Győrújbarát!

Hajrá Győrzámolyi Se!

Vissza a listázáshoz >
Videóbíró

Videóbíró

Az IFAB a mai, Zürichben tartott ülésén úgy döntött, engedélyezi a videóbíró bevezetését a futballmérkőzéseken - közölte a FIFA. A...

2012. július 07. 08:04 >
Győrzámoly SE - Dunakiliti SE  2-2  (1-1)

Győrzámoly SE - Dunakiliti SE 2-2 (1-1)

Csapatunk a 10. fordulóban Dunakiliti csapatát fogadta! A mérkőzésen csapatunk jól kezdett, hiszen jobbára helyzetek csak a vendég kapu előtt...

2012. október 29. 11:03 >
Győrsövényháza SE - Győrzámoly SE  1-4

Győrsövényháza SE - Győrzámoly SE 1-4

Csapatunk vasárnap a bajnokság 4. fordulójában megszerezte a 4. győzelmét is. A mérkőzés nehéz körülmények között lett lejátszva, hisz...

2012. szeptember 13. 12:55 >