Győztes tavaszi rajt - 2018. március 12. 19:48.

Győztes tavaszi rajt

Vasárnap megkezdte szereplését csapatunk a bajnokság tavaszi idényében. A DAC UP csapatához látogattunk vendégségbe, ahol a 0-0-s félidő után sikerült 1-2-es arányban győzni így 3 ponttal gyarapodott együttesünk. Jelenleg 20 ponttal a 8. helyen áll csapatunk.

DAC UP- Győrzámolyi SE

(0-0)

1-2

Kezdő: Nagy P.- Hegedűs L- Czvitkó A.- Frank D.- Balázs Á.- Babos P. (65’ Török Sz.)- Kovács L.- Gerencsér M.- Szombathelyi L. (80’ Tóth A.)- Babos A- Szabó Zs.

Gólszerző(k): 79’ Németh Z. ill. 63’ Babos A., 88’ Török Sz.

Sárga lap(ok): 41’ Szücs D., 67’ Samodai Á. ill. 56’ Hegedűs L., 73’ Czvitkó A.

Piros lap(ok): 62’ Varga T.

Edző: Csenteri Csongor

Csapatunkból nem lépett pályára: Bognár Á., Kőhalmi A., Kreitz I., Vaganjan N.

Napsütéses délután kezdte el csapatunk a tavaszi második fordulót. Miután az első forduló a rossz időjárásra való tekintettel elmaradt. Ennek pótlásáról később adunk tájékoztatást.

Mint tavasszal az óvatosan ébredező medve, olyan óvatosan kezdték a mérkőzést a csapatok. A játékrész első negyedórájában talán még érezhető volt játékosainkon a „téli álom”. Sok hibával, rossz passzal s eladott labdával volt tűzdelt a játék. Ennek köszönhetően az első veszélyesebb helyzet a hazaiak játékosa előtt adódott, amikor egy szögletet követően, a dac játékosa fejelhetett, de az érkező labdát Nagy P. biztos kézzel gyűjtötte be. Hamar érkezett a válasz vendég részről, amikor Kovács L. remekül eltalált labdája a kapufáról vágódott ki.

A 30. perc környékén járhattunk amikor Szombathelyi L. előtt nyílt komoly lehetőség a gól szerzésre, de a támadó vélhetően rosszul találta el a labdát, így nem sikerült vezetést szerezni. A félidő vége felé még egy veszélyesnek tekinthető lövés ment a hazai kapu felé, ez Babos P. nevéhez fűződik.

Így 0-0-s eredménnyel vonulhattak a megérdemel pihenőre a csapatok. S a jó időt kihasználva nem az öltözőben, hanem a kispadoknál történt a félidei megbeszélés.

Második játékrészt együttesünk kezdte, mondhatni úgy ahogy az elsőt. Nem is csoda hogy az első komolyabb helyzet megint a hazaiak előtt alakult ki. De szerencsére a kapunk biztos őre megint védeni tudott.

Nem telt el 20 perc amikor, csapatunk újonc játékosával Szabó Zsomborral súlyosan szabálytalankodnak a tizenhatoson túl, amit a játékvezető piros lappal jutalmazott, büntetőt ítélt csapatunknak. A 63. percben befújt tizenegyeshez Babos A. állt oda, s magabiztosan a bal alsó sarokba vágta a labdát. Ezzel megszerezve a vezetést együttesünknek. (0-1)

Ám emberelőny ide vagy oda, a mérkőzés hátralevő részében nem érződött, sőt ez a hazai együttest tüzelte fel s kezdtek erőszakosabb támadásba. Ennek köszönhetően játékosaink többször is a saját kapuja elé szorult be. Ennek köszönhetően a 79. percben egy támadás után, labdavesztésből indulhatott meg a hazai játékos, aki egy az egyben mehetett a kapunk felé, s nem hibázva Nagy P. mellett lőtt a kapuba. (1-1)

Így csapatunknak hajtania kellett ahhoz, hogy idegenből elhozza a három pontot. A 88. percben a hazai kaputól körülbelül 20 méterre szabálytalankodott a dac együttese, amit a játékvezető szabadrúgással jutalmazott. Török Sz. végezte el ezt, egy nagyon pontos és precíz lövéssel talált a hálóba. Ezzel beállítva az 1-2-es végeredményt.

Köszönjük szurkolóinknak, akik ellátogattak a mérkőzésre a támogatást.

A hétvégén vasárnap (03. 18.) csapatunk a listavezető Koroncó együttesét látja vendégül.  A mérkőzés 15 órakor kezdődik. Előtte 13 órakor U-19-es mérkőzés lesz látható. Mindkét találkozóra várjuk kedves szurkolóinkat.

U-19-es csapatunk is győzedelmeskedni tudott, s szintén 1-2-es eredménnyel zárta a találkozót. Csapatunkból a 27 percben Frunza Adrián a 46. percben Frunza Noel szerzett találatot.  A csapat jelenleg 20 ponttal a 10. helyen áll.

Hajrá Zámoly! Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

„Kevés dolgot tudsz pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: HOZZÁÁLLÁSODAT!”

Vissza a listázáshoz >
Győrzámoly - Püski  6-2 (3-0)

Győrzámoly - Püski 6-2 (3-0)

Csapatunk vasárnap lejátszotta az első bajnoki mérkőzését. A találkozót nagy örömünkre (nem túlzással) "több százan" tekintették meg,...

2012. augusztus 21. 17:40 >
Károlyháza SE - Győrzámoly SE   0-1 (0-0)

Károlyháza SE - Győrzámoly SE 0-1 (0-0)

Akárcsak a tartalék csapatunknál, a felnőtteknél is 1-0 lett a végeredmény. Az időjárás a mérkőzés 30. percéig volt kellemes, utána má...

2012. október 09. 11:39 >
Remek teljesítmény a serdülő csapattól

Remek teljesítmény a serdülő csapattól

Serdülő csapatunkról az elmúlt félévben nem sokat írtunk, pedig megérdemelték volna. Az elmúlt idényben nagyszerű teljesítményt nyújtot...

2013. december 09. 20:16 >