Gólzáporos találkozó - 2018. április 18. 09:10.

Gólzáporos találkozó

Csapatunk visszavágott az őszi hazai vereségért és idegenben 2-4-es győzelmet aratott Tét együttese ellen a forduló vasárnapi játéknapján.  Csapatunk jelenleg 30 ponttal a7. helyen áll bajnokságban. S külön öröm, hogy a mérkőzésen triplázni tudó Babos Attila holt versenyben a második helyen van a  23 lőtt találattal a góllövő listáján.

Téti Sokoró FC- Győrzámolyi SE

(1-3)

2-4

Kezdő: Nagy P.- Balázs Á. (74’ Gerencsér M.)- Hegedűs L.- Czvitkó A.- Frank D.- Kreitz I. (60’ Bognár Á.)- Vass D.- Babos P.- Szombathelyi L. ( 63’ Enyingi Cs.)- Szabó Zs.- Babos A.

Edző:  Csenteri Csongor

Gólszerző(k).: 24’ Soós M., 71’ Csobán I., ill.: 9’ Babos P., 10’, 33’, 89’ Babos A.

Sárga lap(ok):13’ Lampert N., 14’ Bagoly Sz., 40’ Mórocz B., ill.: 20’ Szombathelyi L., 55’ Kreitz I. 76’ Babos P., 79’ Szabó Zs.

Kellemes időjárás, s ahogy volt játékosok mondták ez tökéletes idő a labdarúgásra.  Így ebben a tudatban veselkedtek egymásnak a csapatok.  A találkozót a tétek kezdték és rögtön helyzetbe is kerültek. Egy lövés a vendég kapufáról vágódott ki,  a kipattanó labda pont a hazaiak támadója elé került. De a játékos, körülbelül 7 méterről rosszul találta el- szerencsénkre-, így a labda méterekkel a kapu fölé szállt.

De az első találat nem sokat váratott magára. A 9. percben a szélen felfutó Babos P. kapott remek labdát. Óriási lövést eresztett el  a kapu hosszú oldala felé és a kapufa segítségével megszerezte csapatunknak a vezető találatot. (1-0) A játékosnak ez az első gólja ebben a szezonban győrzámolyi színekben.

A vendég szurkolók még be sem fejezték a vezető találat ünneplését, amikor a 10. percben  újabbnak örülhettek.  Ekkor Babos A. cselezte át magát a védőkön, majd a kapuson s magabiztosan lőtt a kapuba. (2-0)

Igaz, lehetőség nyílt  hazaiak előtt is, de a kapufát találták el többször, mint a kaput. Ám ez a sok helyzet meghozta eredményét.  A 24. percben védelmi hibából tisztán tudott lőni a hazaiak játékosa, aki ekkor már nem a kapufát találta el, hanem a léc alá vágta a labdát. (1-2)

De védelmi hiba nem csak a zámolyi együttesnél adódott. A hazai védő a saját kapuja előtt cselezte el magát, ezzel esélyt adva Babos A.-nak hogy megszerezze  a labdát. Ő élt is a lehetőséggel, s ismét gólt szerzett. Így 1-3-as vendég vezetéssel mehettek a csapatok a szünetre.

A második játékrészt a vendég együttes kezdte. S mintha az öltözőben maradtak volna a játékosok. Ebből adódóan nagyobb nyomást helyezett a hazai csapat a vendég együttes játékosaira.  Az egész félidőt jellemezte, hogy sokkal kevesebb volt a tisztán felépített helyzet, a pontos passzok olykor-olykor hiányoztak a csapatok játékéból.  Bár Babos előtt óriási helyzet adódott, amivel eldönthette volna hamarabb a találkozót, ám ez a helyzet nem hozott eredményt vendég részről. 

A 71. percben viszont a hazaiak örülhettek egy újabb találatnak, így az eredmény 2-3 volt.  

Ám ez még nem a végét jelentette. Ugyanis a 89. percben Babos A. állította be szép találatával a 2-4-es végeredményt.

Csapatunk vasárnap (04.22.) 17 órakor Pápateszér csapatát fogadja hazai pályán. Előtte 15 órakor U-19-es érkőzés lesz a sportpályán. Minden kedves szurkolót szeretettel várunk!

U-19-es csapatunk is győzelemmel zárta a mérkőzést. Az eredmény 1-2. Találatainkat a 3. percben Orosz Norbert és a 25. percben Horvát Tamás szerezte. Sajnos a mérkőzésre árnyékot vetett, hogy a 65. percben kettős emberhátrányba kerültünk, ugyanis piros lapot kapott Frunza Noel és Frunza Adrián.  Csapatunk 30 ponttal a 8. helyen áll.

„Egy meccsen talán három percig van nálad a labda. A legfontosabb az, hogy mit csinálsz a maradék 87 percben. Ez mutatja meg, mennyire vagy jó focista!” (Johan Cruyff)

Hajrá Fiúk! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
A nagymúltú DAC 1912 csapata a következő ellenfél

A nagymúltú DAC 1912 csapata a következő ...

2014.07.29-én azaz ma este 18:30-as kezdéssel a győri DAC 1912 csapatát fogadjuk a felkészülési időszak közepén! Csapatunk eddig az összes ...

2014. július 29. 10:09 >
Győzelem hazai pályán Tét együttesei ellen

Győzelem hazai pályán Tét együttesei ell...

Hétvégén hazai környezetben Tét együttesét fogadta csapatunk. Felnőttek egy 0-0-as első félidő után, 3-1-es győzelmet aratott, míg U-19-...

2019. május 20. 21:01 >
Győrsövényháza SE - Győrzámoly SE  1-4

Győrsövényháza SE - Győrzámoly SE 1-4

Csapatunk vasárnap a bajnokság 4. fordulójában megszerezte a 4. győzelmét is. A mérkőzés nehéz körülmények között lett lejátszva, hisz...

2012. szeptember 13. 12:55 >