Gólzáporos mérkőzések - 2018. október 03. 08:47.

Gólzáporos mérkőzések

 A bajnokság 8. fordulójában  felnőtt csapatunk is megszerezte az idei első győzelmét hazai pályán. Gólzáporos mérkőzésen felnőtt csapatunk 6-1-re verte a vendég Enese együttesét. De még ennél is többször landolt a labda a kapuban  az U-19-es mérkőzésen, ahol a hazaiak 11 találatig meg sem álltak.

Győrzámolyi SE- Enese SC

(2-1)

6-1

Kezdő: Nagy Péter- Hegedűs László- Németh Márton- Kovacsics Imre(63’ Balázs Ákos- 68’ Igaz Zoltán) –Szombathelyi László- Kiss Balázs- Szabó Máté -Frank Dávid (46’Tóth Attila)- Bognár Ádám- Babos Péter (75’ Tar Martin)- Kovács László

Edző:  Szabó Miklós

Gólszerző(k):  Kiss Balázs, Szombathelyi László (2), Tar Martin, Németh Márton ill. Dömötör Csaba, Molnár Richárd (öngól)

Sárga lap(ok): Nagy Péter, Frank Dávid, Kovacsics Imre ill: Lőrincz Szabolcs, Bejczi Roland, Gollovitzer Rajmund

Piros lap: Lőrincz Balázs

Már említeni se kell, mivel lassan tendenciává válik,hogy csapatunk nem tud száz százalékos kerettel kiállni a soron következő találkozóra. Ki családi elfoglaltság miatt, ki pedig sérülés által nem állhatott csapata szolgálatára a hétvégén.

Az összecsapást együttesünk kezdte, ám az elején hamar átvette az irányítást a vendég alakulat. De lendületük nem tartott sokáig. A 14. percben Kiss Balázs cselezte magát lövő helyzetig, majd lőtt kapuba. Ezzel megszerezve a vezetés együttesünknek. (1-0)

 Nem sokáig tartott a vezetés, a 16. percben egy érdekes kapu előtti eseménynek köszönhetően büntetőhöz jutott a vendég együttes, melyet magabiztosan értékesített a vendég együttes. (1-1)

De még fel sem ocsúdott a közönség az egyenlítés után, máris egy gyönyörű találatnak lehettek szemtanúi. Babos beadására Szombathelyi érkezett, s egy ollózó mozdulattal a kapuba lőtte a labdát. A játékos elmondása szerint saját találatai közül az elmúlt évek egyik legszebbjét szerezte.

A játékrészben több találat nem esett, így hazai előnnyel mehettek a csapatok az öltözőbe.

A második negyvenöt percet ott kezdte együttesünk, ahol az előzőt abbahagyta. Ennek a lendületes támadó játéknak köszönhetően, az 55. percben Szombathelyit buktatták a büntetőterületen belül, amire a játékvezető büntetőt ítélt. A játékos maga értékesítette a találatot ezzel kettőre növelve az előnyt. (3-1)

S a gólgyártás itt még nem ért véget. Az 57. percben egy hazai beadás után, a kapura robbanó emberek közül, egy vendég  lábról vágódott saját kapujába a labda. (4-1)

Ezután Kiss Balázs ellen történt szabálytalanság a tizenhatoson belül, a játékvezető ismét a tizenegyes pontra mutatott, ám az ekkor kiharcolt büntető kimaradt.

A 68. perben csapatunk cserére kényszerült. Az akkor még csak öt perce pályán lévő Balázs Ákost kellett lecserélni. Később kiderült, hogy a játékos részleges bokaszalag szakadást szenvedett.  Így több hetes kihagyás vár rá. Sérült csapattársunknak mielőbbi felépülést kívánunk.

A lefújást megelőzően még két találatot szerzett együttesünk. A 84. percben csereként beállt Tar Martin lőtt a rövidbe, majd a 88. percben Németh Márton talált be szép cselek után.

Hétvégén szombaton (10.06.) 15:30 lép pályára Kajárpéc otthonában együttesünk. Előtte 13:30-kor U-19-es mérkőzés kezdődik. Minden szurkolót szeretettel várunk.

U-19-es csapatunk gólzáporos győzelmet aratott az enesei fiúk felett. A 11-gólig jutó együtes játékosai közül mindenki kivette a részét a mérkőzésből. Ki találattal, ki pedig remek védésekkel, remek megmozdulásokkal segítette a csapatot a győzelemhez. A találatokból egyet Frunza Noel, négyet Beraxa Bence, kettőt Kovács Árpád, hármat Forró Attila és egyet Németh Valentin(öngól) szerzett.

 

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Győztes gól a 90. percben.......

Győztes gól a 90. percben.......

16. forduló óta őrzi veretlenségét csapatunk, aki hétvégén Mosonszolnok otthonába látogatott. A két csapat között nagyon szoros mérkőzés...

2016. május 31. 23:20 >
Győrzámoly SE U-19  -  Dunaszeg SE U-19  3-3 (2-0)

Győrzámoly SE U-19 - Dunaszeg SE U-19 3-...

Tartalék csapatunk döntetlent ért el Dunaszeg ifjúsági csapatával szemben, bár a mérkőzésen 2-0 arányban is vezett. A mérkőzés hajrájá...

2013. március 18. 15:53 >
Kimle U-16  -  Győrzámoly U-16  2-0 (0-0)

Kimle U-16 - Győrzámoly U-16 2-0 (0-0)

Serdülő csapatunk lejátszotta 3. mérkőzését is a bajnokságban. Az eddig hibátlan mérleggel rendelkező Kimle csapata fogadott bennünket, ah...

2012. október 03. 09:17 >