STECK! kupán jártunk - 2019. január 22. 14:27.

STECK! kupán jártunk

Megkezdte felkészülését csapatunk a tavaszi fordulóra. Rögtön  két napos teremtornára voltunk hivatalosak az Ikrényi terembe. Ezúton is köszönjük a meghívást Kajárpéc csapatának. A tornán debütált csapatunk új trénere Sütöri Péter.

A tornára tíz csapat volt hivatalos, s a szombati játéknapon két darab 5 csapatos csoportban zajlottak a küzdelmek. A csapatok egymással egyszer húsz perces mérkőzéseket játszottak öt plusz egyes felállással s korlátlan csere lehetőséggel.  A vasárnapi napra a csoportok első három helyezettje jutott tovább. Ahol újabb sorsolás után a 3-3 fős csoportokban mérkőztek meg a csapatok a döntőbe jutásért.

A szombati nap menetrendje az alábbi volt:

Győrújfalu - Pér
Rábacsécsény - Mecsér
Kajárpéc - Pér
Rábacsécsény - Győrújfalu
Pér - Mecsér
Kajárpéc - Győrújfalu
Rábacsécsény - Pér
Kajárpéc - Mecsér
Győrújfalu - Mecsér
Kajárpéc - Rábacsécsény

Az első csoportból Győrújfalu, Kajárpéc és Mecsér csapata jutott tovább. (A nevek nem feltétlenül a továbbjutás sorrendjében jelennek meg!)


Börcs - Győrladamér
Dunaszentpál - Ikrény


Győrzámoly – Győrladamér
 Csapatunk első meccsét magabiztosan 8-0-ra megnyerte. Gólszerzőink: Szombathelyi (2), Vass, Kreitz, Babos P. Hegedűs (3)


Dunaszentpál - Börcs
Győrladamér - Ikrény


Győrzámoly – Börcs
Csapatunk ekkor bajnokságbéli csapattal találkozott, hol magabiztos 6-2-es győzelmet aratott. Gólszerzőink: Szombathelyi, Bognár, Frank, Babos P., Hegedűs, Tóth


Dunaszentpál - Győrladamér


Győrzámoly - Ikrény
Ikrény együttese ellen is sikerült egy nagy arányú győzelmet szerezni. Ennek a találkozónak 5-0 lett a vége. Gólszerzőink: Frank (2), Hegedűs, Szombathelyi, Kreitz


Börcs - Ikrény


Dunaszentpál - Győrzámoly

Utolsóként Dunaszentpál csapatával találkoztunk. Itt a cél a csoport győzelem volt. Egy változatos, hajtós meccsen 4-3-ra diadalmaskodott együttesünk. Gólszerzőink: Kreitz, Frank (2), Babos P.

Vasárnapi napon csapatunk az újabb sorsolás után az előzőnapi ellenfeleivel Dunaszentpállal és Ikrénnyel találkozott. Sajnos a szombati nap után nem jött ki a lépés a játékosainknak.

Először Dunaszentpál csapatával szálltunk harcba, ahol 3-1-es vereséget szenvedtünk.

Majd Ikrény ellen egy nagy csatában 3-2-re maradtunk alul. Így sajnos csapatunk nem játszhatott sem a 3.-4. sem pedig az 1.-2. hely egyikéért sem.

A torna végeredménye:

  1.  Dunaszentpál
  2. Kajárpéc
  3. Győrújfalu

Csapatunkból Hegedűs Lászlót különdíjjal jutalmazták.

Jövőhétvégén együttesünk újabb tornára hivatalos, ezúton Győrújbarátra. Ahol szintén két csoportban zajlanak a mérkőzések. Együttesünk menetrendje a következő:

B csoport

​12.20 – 12.40​Hédervár​– ​Rábapatona
​12.45 – 13.05​Győrzámoly​– ​Kajárpéc
​13.10 – 13.30​Máriakálnok​– ​Hédervár
13.35 – 13.55​Rábapatona​– ​Kajárpéc​
14.00 – 14.20​Győrzámoly​ –​Máriakálnok​
​14.25 – 14.45​Kajárpéc​– ​Hédervár
​14.50 – 15.10​Rábapatona​– ​Győrzámoly
​15.15 – 15.35​Kajárpéc​ ​– ​Máriakálnok
​15.40 – 16.00​Győrzámoly​– ​Hédervár
​16.05 – 16.25​Máriakálnok​– ​Rábapatona

Az esti döntőbe a csoportok első három helyezettje jut be. Az azonos csoportból bejutott csapatok viszik magukkal az egymás elleni eredményeket.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Felemásra sikeredett hétvége

Felemásra sikeredett hétvége

A hétvégénb pályára léptek ismét a csapataink. A Szombati napon a női- és megye III-as, vasárnap pedig megye II-es felnőtt és U-19-es együt...

2019. szeptember 12. 17:10 >
Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig nem leszel igazi sportoló!

Amíg nem hajolsz meg a sport előtt, addig n...

Kedves Serdülősök, Ifjú focisták!Úgy érzem, fontos leírnom ezeket a dolgokat, mert vannak dolgok, amiknek a végére pontot kell tenni! Azért...

2014. január 05. 10:07 >
Győrzámolyi jótékonysági sportbál

Győrzámolyi jótékonysági sportbál

2013. november 9-én 19 órai kezdettel jótékonysági sportbál lesz a győrzámolyi sportért, utánpótlásért a sportcsarnokban. Büfében az ét...

2013. október 14. 10:20 >