Felemásra sikeredett hétvége - 2019. szeptember 12. 17:10.

Felemásra sikeredett hétvége

A hétvégénb pályára léptek ismét a csapataink. A Szombati napon a női- és megye III-as, vasárnap pedig megye II-es felnőtt és U-19-es együtteseink léptek a zöld gyepre. 

A sor szombaton 15 órakor a csajok kezdték meg.

Győrzámolyi SE- Csornai SE

12-2

Csapatunk:  Bozsanitzné Balog Márta- Muraküzi Anita-Kuli Szilvia-  Weisz-Tóth Noémi- Szőke Melinda-Pintér Vanessza- Bozsanitz Márta- Pécsi Brigitta-  Vojta Csilla- Tolnai Annamária

Gólszerzők: Kuti Szilvia (4)  Muraküzi Anita (2)  Weisz-Tóth Noémi (2)  Pécsi Brigitta (2) Szőke Melinda (1) Vojta Csilla (1)

Az elejétől kerdve folyamatosan uralta együttesük a mérkőzést. A vendég csapat kétszer tudta megálltani a jólgyőrtást. 

A lányok két mérkőzésből két győzelemmel vezeti a tabellát. 

Legközelebb szeptember 21-én 15 órakor Rábapordány otthonában lépnek pályára.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Lányok!

Ezután 17 órakor megye III-as csapatunk lépett pályára Mosonszentmiklóson.

 Mosonszentmiklós II- Győrzámolyi SE II

4-0

Csapatunk: Szeitz Gábor- Dara Tamás-Lukács Péter- Pércsi Donát- Nagy László (66' Fejes Balázs)- Kreitz István- Horváth Szilárd- Kovács Bálint- Papp Richárd (46' Muraközi Róbert)- Lakatos Attila- Frank Dávid (26' Balázs Csaba)

Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy azt szerették volna a fiúk. Az elején jól játszott a csapa, de valahogy nem jött össze semmi amit elterveztek. A várva várt győzelem ezúttal is elmaradt.

De nem kell csüggedni, s tovább menni a beérik a gyümölcs!

Hétvégén együttesünk újra hazai pályán fog szerepelni. szombaton 09. 14-én 16 órakor a Várbalog együttesét fogadják.Sok szeretettel várunk mindenkit!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vasárnap megye II-es csapataink hazai pályán Győrasszonyfra csapatait látták vendégül. Sajnos nem tuták mind a hat pontot itthon tartani a fiúk, de négy azért hazai pályán maradt.

Győrzámolyi SE- Győrasszonyfa TSE

2-1

Csapatunk: Nagy Péter- Molnár Gergely- Tóth Attila- Beraxa Bence (63' Bognár Ádám)- Molnár Tamás (49' Paár Attila)- Babos Péter (61' Kreitz István)- Kovacsics Imre- Nagy Márton- Kovacsics Gergely- Kovács László (63' Szombathelyi László)

Edző: Sütöri Péter

Gólszerző: Kovács László (2)

Sárga lapok: Molnár Gergely

Csapatunk jól szervezeten játszott az első játékrészben. Ennek köszönhetően Kovács a 40 percben először köszönt be a vendégek kapujába. Majd három perccel később büntetőből sikerült két gólosra növelni az előnyt. 

A félidő után lankadt a lendület, ezért is sikerült a vendégeknek szépteni. Ám a kitartásnak és akaratnak köszönhetően se kiegyenliteni se győzni nem tudtak.

Csapatunk hétvégén az eddig 100%-os Bőny otthonába utazik. A mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik. Elkél a szurkolás a fiúknak!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Győrzámolyi SE U-19- Győrasszonyfa TSE U-19

2-2

CsapatunkPram Márton- Fekete Kristóf (56' Horváth Szilárd)- Pajor Kristóf- Győri Kende- Csus Márkó- Lakatos Lrisztofer- Tar Martin (70' Baranyai Bence)- Frunza Noel - Igaz Zoltán- Szalay Zsolt- Kovács Árpád

Gólszerzők: Tar Martin, Frunza Noel

Piros lap: Igaz Zoltán

Csapatunk már az 5. percben megszerezte a vezetést, s ezt tartotta az első játékrészben végig.  Majd a 74, percben Frunza révén nőveltük előnyünket. A végére lankadt a figyelem, s két gyors góllal egalizálta az eredményt a vedgég gárda. 

Csapatunk hétvégén az eddig 100%-os Bőny otthonába uutazik. A mérkőzés vasárnap 15 órakor kezdődik. Elkél a szurkolás a fiúknak!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

 

Vissza a listázáshoz >
Augusztus 19

Augusztus 19

Búcsú és Falunap Győrzámoly 2012. 08. 19. SportpályaPROGRAMOK9:00 – Horváth Gábor polgármester üdvözlő beszéde9:10 – Takács Ferenc p...

2012. augusztus 18. 10:21 >
Győzelem a 18. fordulóban..

Győzelem a 18. fordulóban..

Eléggé hűvös időben lépett pályára a csapat a bajnokság 18. fordulójában. Nagyszentjános otthonában sikerült megszerezni a tavaszi szezo...

2017. március 19. 15:00 >
Püski U-19  -  Győrzámoly SE U-19  0-2

Püski U-19 - Győrzámoly SE U-19 0-2

Ifjúsági csapatunk jól kezdte a tavaszt, hiszen Püskin nagyon rossz körülmények között sikerült mérkőzést nyernie. A csapat kerete nem so...

2013. március 13. 09:24 >