Győzelem Győrújfalu ellen - 2019. március 11. 21:25.

Győzelem Győrújfalu ellen

Győzelem a szomszédvári rangadón. Csapatunk végig fegyelmezetten, koncentrálva játszva 1-2-es győzelmet aratott Győrújfalu együttese felett. Érdekesség, hogy ősszel szintén ugyanez az eredmény született ám akkor nem  mi örülhettünk. Lélektanilag fontos pontokat szereztünk.

Győrújfalu SE- Győrzámolyi SE

(0-0)

1-2

Kezdő: Nagy- Molnár- Tóth- Hegedűs- Kiss (82’ Frank)- Vass (90’ Bognár)- Babos (68’ Kovacsics G.)- Kovacsics I.- Szombathelyi- Szabó- Kovács (88’ Kreitz)

Edző: Sütöri Péter

Gólszerző(k): 91’ Farkas T. ill.: 58’ Kiss Balázs, 88’ Frank Dávid

Sárga lap(ok): Nagy, Kovacsics I., Frank

Piros lap: Kovacsics G.

Harcias, jól szervezett játék jellemezte együttesünk teljesítményét a találkozón, ahol a szerencse hol velünk, hol ellenünk volt.

A hazai csapat rúgott először a labdába a kezdő sípszó után, de az első nagyobb helyzet Kiss nevéhez fűződik. A támadó labdája egy remek lövés után centikkel repült a kapu fölé. 

Nem sokkal később Kovacsics I. hatalmas lövése a kapufáról vágódott ki.

Hazai oldalon is volt esély a vezetés megszerzésére, de Nagy a kapuban bravúrokat s fontos védéseket bemutatva, úgymond lezárta a kaput az újfalusi legények előtt.  A harcias játék, s a felfokozott első félidő nem hozott találatot, így 0-0-as döntetlennel mehettek a csapatok a szünetre.

A második játékrészben ott folytatódott a küzdés ahol , a pihenő előtt tartott.  Folyamatos nyomás alatt tartva a hazai kaput az 58. percben Kiss hatalmas lövését a kapusnak esélye sem volt fogni. Ezzel az addig is remekül játszó játékos megszerezte csapatunknak a vezető találatot. (0-1)

Több helyzet alakult ki mindkét oldalon, de eredményt nem hozott. Egészen a 88. percig, amikor a csereként beálló Frank szépen tartotta meg a labdát, s lőtt magabiztosan  a hazaiak kapujába, ezzel két gólosra növelve előnyünket.

Ám nem nyugodtattunk meg teljesen, ugyanis az utolsó percekig folyamatosan nyomás alatt tartotta a hazai csapat a játékosainkat. Ennek meg is lett a következménye. Egy a 91. percben körülbelül huszonöt méterre lévő pontról lőhetett szabadot a hazaiak játékosa, s egy parádés lövéssel szépíteni tudott csak az eredményen. (1-2)

U-19-es csapatunk gól nélküli döntetlennel zárta a találkozót. A sérültekkel tűzdelt együttesünk csere nélkül állt ki a bájára, s hajtotta végig kő keményen és fegyelmezetten  a találkozót. Bár gólt nem szereztek, de egy pontot elhoztak az újfalusi pályáról, ami az őszi 2-6-os vereséghez képest komoly előre lépést jelent.

Mindkét együttesünkre nagyon nehéz és fontos mérkőzés vár a hétvégén.  Szombaton (03.16.)hazai pályán Győrújbarát csapatait fogadjuk. Az összecsapások 13 órakor és 15 órakor kezdődnek. Kell a buzdítás a csapatnak! Szurkoljunk nekik minél többen!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Magyar Kupa 4. forduló sorsolása

Magyar Kupa 4. forduló sorsolása

Magyar Kupa sorsolás 2012/2013. | Területi selejtező4. forduló | 2012. szeptember 26. 16.30 h. Szany SE - Csornai SE    2012. október 03. 1...

2012. szeptember 19. 11:36 >
Győrzámolyi SE - Enese  1-0 (0-0)

Győrzámolyi SE - Enese 1-0 (0-0)

Csapatunk drámai körülmények között tudott győzedelmeskedni ellenfelén, hiszen az áhított gól csak a 88. percben esett. Enese csapata nem t...

2012. október 17. 10:24 >
Értékes pontok Dunaszegről

Értékes pontok Dunaszegről

Utolsó előtti bajnoki mérkőzését játszották együtteseink a vasárnapi játéknapon. Fiataljaink 1-2-es győzelmet, felnőtt csapatunk pedig 3...

2018. november 12. 19:28 >