Győzelem Győrújfalu ellen - 2019. március 11. 21:25.

Győzelem Győrújfalu ellen

Győzelem a szomszédvári rangadón. Csapatunk végig fegyelmezetten, koncentrálva játszva 1-2-es győzelmet aratott Győrújfalu együttese felett. Érdekesség, hogy ősszel szintén ugyanez az eredmény született ám akkor nem  mi örülhettünk. Lélektanilag fontos pontokat szereztünk.

Győrújfalu SE- Győrzámolyi SE

(0-0)

1-2

Kezdő: Nagy- Molnár- Tóth- Hegedűs- Kiss (82’ Frank)- Vass (90’ Bognár)- Babos (68’ Kovacsics G.)- Kovacsics I.- Szombathelyi- Szabó- Kovács (88’ Kreitz)

Edző: Sütöri Péter

Gólszerző(k): 91’ Farkas T. ill.: 58’ Kiss Balázs, 88’ Frank Dávid

Sárga lap(ok): Nagy, Kovacsics I., Frank

Piros lap: Kovacsics G.

Harcias, jól szervezett játék jellemezte együttesünk teljesítményét a találkozón, ahol a szerencse hol velünk, hol ellenünk volt.

A hazai csapat rúgott először a labdába a kezdő sípszó után, de az első nagyobb helyzet Kiss nevéhez fűződik. A támadó labdája egy remek lövés után centikkel repült a kapu fölé. 

Nem sokkal később Kovacsics I. hatalmas lövése a kapufáról vágódott ki.

Hazai oldalon is volt esély a vezetés megszerzésére, de Nagy a kapuban bravúrokat s fontos védéseket bemutatva, úgymond lezárta a kaput az újfalusi legények előtt.  A harcias játék, s a felfokozott első félidő nem hozott találatot, így 0-0-as döntetlennel mehettek a csapatok a szünetre.

A második játékrészben ott folytatódott a küzdés ahol , a pihenő előtt tartott.  Folyamatos nyomás alatt tartva a hazai kaput az 58. percben Kiss hatalmas lövését a kapusnak esélye sem volt fogni. Ezzel az addig is remekül játszó játékos megszerezte csapatunknak a vezető találatot. (0-1)

Több helyzet alakult ki mindkét oldalon, de eredményt nem hozott. Egészen a 88. percig, amikor a csereként beálló Frank szépen tartotta meg a labdát, s lőtt magabiztosan  a hazaiak kapujába, ezzel két gólosra növelve előnyünket.

Ám nem nyugodtattunk meg teljesen, ugyanis az utolsó percekig folyamatosan nyomás alatt tartotta a hazai csapat a játékosainkat. Ennek meg is lett a következménye. Egy a 91. percben körülbelül huszonöt méterre lévő pontról lőhetett szabadot a hazaiak játékosa, s egy parádés lövéssel szépíteni tudott csak az eredményen. (1-2)

U-19-es csapatunk gól nélküli döntetlennel zárta a találkozót. A sérültekkel tűzdelt együttesünk csere nélkül állt ki a bájára, s hajtotta végig kő keményen és fegyelmezetten  a találkozót. Bár gólt nem szereztek, de egy pontot elhoztak az újfalusi pályáról, ami az őszi 2-6-os vereséghez képest komoly előre lépést jelent.

Mindkét együttesünkre nagyon nehéz és fontos mérkőzés vár a hétvégén.  Szombaton (03.16.)hazai pályán Győrújbarát csapatait fogadjuk. Az összecsapások 13 órakor és 15 órakor kezdődnek. Kell a buzdítás a csapatnak! Szurkoljunk nekik minél többen!

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Győrsövényháza SE - Győrzámoly SE  1-4

Győrsövényháza SE - Győrzámoly SE 1-4

Csapatunk vasárnap a bajnokság 4. fordulójában megszerezte a 4. győzelmét is. A mérkőzés nehéz körülmények között lett lejátszva, hisz...

2012. szeptember 13. 12:55 >
Vereség hazai pályán....

Vereség hazai pályán....

Az ötödik forduló után sem sikerült pontot szereznie csapatunknak. Hazai pályáról vasárnap Győrasszonyfa vitte el a három pontot. A mérkő...

2017. szeptember 11. 21:37 >
Győrzámolyi SE  -  Mosonszentmiklós  3-1 (2-1)

Győrzámolyi SE - Mosonszentmiklós 3-1 (...

Felnőtt csapatunk lejátszotta utolsó

2012. november 19. 10:57 >