Koroncói vereség - 2019. április 07. 15:38.

Koroncói vereség

Vasárnap együtteseink Koroncó csapatához látogattak . Az u-19-es találkozón tíz gól esett, amin igazságosan osztoztak a felek, így ők 1 ponttal térhettek haza. A nagy mérkőzésen nem sikerült a pont szerzés, ugyani 2-1-re a hazai együttes diadalmaskodott.

Koroncó KSZE- Győrzámolyi SE

(1-0)

2-1

Kezdő: Nagy- Hegedűs (84’ Pálfi)- Kreitz- Vass- Szabó (27’ Molnár T.)- Kiss- Babos- Kovacsics I.- Szombathelyi- Kovács- Kovacsics G. (84’ Frank)

Edző: Sütöri Péter

Gólszerző(k):  8’ Schauer, 87’ Kalcsó ill. 86’ Szombathelyi

Kezdő sípszó után először együttesünk ért labdához.  De hamar uralma alá vette a játékszert a hazai gárda. Ennek következtében a 8. percben egy beadást követően Schauer fejes góllal megszerezte a vezetést.  (1-0)

Ettől kezdve uralta a játékrészt a hazai együttes. Csapatunk mintha nem találta volna a helyét a mérkőzésen. Pontatlan passzokkal, hosszú indításokkal hozták olykor kellemetlen helyzetbe saját magukat játékosaink. Az biztos, volt mit megbeszélni a szünetben a játékosoknak.

A második negyvenöt percre mintha nem ugyanaz a csapat jött volna ki az öltözőből. Sokkal harciasabban, összeszedettebben kezdett játszani együttesünk.

Jöttek a szép labdajáratások, a szép passzok, cselek s akciók. Ezekből rendre helyzetet is kialakított csapatunk. Egy nagy helyzet Kiss Balázs előtt adódott, amikoris Kovacsics Geri indította a szélen futó Babos Petit, aki bepasszolta a labdát a támadónak, de a lövés centikkel a kapu mellé ment. Pedig a kispad már egy emberként ugrott fel gólt látva.

Aztán a 86. percben megjött azaz egyenlítő találat melyre a vendég szimpatizánsok már a második félidő elejétől vártak. Egy indításból Szombathelyi Laci lőhetett, a a csapat 11-es számú játékosa nem hibázva, magabiztosan vette be az ellenfél kapuját. (1-1)

Ám örömünk nem tarthatott sokáig, ugyanis egy perccel később Kalcsó, körülbelül 4 méterről nem hibázva Nagy Péter kapujába juttatja a labdát. (2-1) Ezzel beállítva a végeredményt.

Összességében e a kalappal a srácok előtt. Hősiesen harcolva, küzdve játszottak. És őszintén, egy döntetlent teljes joggal megérdemeltek volna a fiúk.

U-19-es csapatunk 5-5-ös döntetlent játszott, hol már a második percben vezetett a hazai együttes, de Beraxa Bence találatával először kiegyenlítettünk, majd Csus Márkó lövésével át is vette együttesünk a vezetést. Még a 9. percben sikerült kiegyenlítenie a hazaiaknak, de erre egyből két válasz is érkezett először Szalay Zsolt, majd pedig Frunza Noel talált be. A második játékréz elején újra kiegyenlített a hazai alakulat. Ám Paár Attila révén újra vezetéshez jutottunk. Ám az utolsó percben figyelmetlenségnek köszönhetően kiegyenlített a hazai együttes. Így 5-5-ös döntetlennel zárult az összecsapás.

Hétvégén hazai pályán DAC csapatait fogadjuk hazai pályán. Cél a hat pont itthon tartása. Az U-19-es találkozó 15 órakor, a felnőtt találkozó 17 órakor kezdődik. Minden szurkolót szeretettel várunk! Bíztassuk együtt a Srácokat! Hajrá Győrzámolyi SE!

Vissza a listázáshoz >
Első bajnoki mérkőzés

Első bajnoki mérkőzés

Serdülő csapatunk lejtszotta első bajnoki mérkőzését! Az idén nyáron megalakuló csapat méltó ellenfele volt Ásványráró csapatának, hi...

2012. szeptember 16. 08:45 >
Második vereségét szenvedte el csapatunk a tavaszi fordulóban.....

Második vereségét szenvedte el csapatunk a...

A tavaszi szezon második vereségét szenvedte el csapatunk vasárnap Hédervár együttese ellen. A 15. perctől 10 emberrel felálló vendégcsapat...

2016. június 05. 17:00 >
Továbbra is harcban a bajnoki címért

Továbbra is harcban a bajnoki címért

Csapatunk az elmúlt hetekben is pályára lépett a bajnokságban. Két hete Mosonszolnokon 0-0-ás végeredmény született, vasárnap pedig 3-1 arán...

2013. április 18. 10:18 >