Gólzáporos mérkőzések - 2019. május 06. 20:59.

Gólzáporos mérkőzések

Gólzáporos győzelmeket hozott május első vasárnapja. Ebben az esős, szeles időben U-19-es csapunk 11-0-ra, felnőtt csapatunk 10-0-ra győzött Győrasszonyfa csapata ellen. Mindkét együttesünknek jót tett ez a nagy arányú győzelem.

Győrzámolyi SE- Győrasszonyfa- Tarjánpuszta SE

(5-0)

10-0

Összeállítás: Nagy Péter (46’ Kőhalmi Attila)- Molnár Gergely- Tóth Attila (46’ Vass Dániel)- Hegedűs László- Kreitz István- Babos Péter- Kovacsics Imre- Szombathelyi László- Frank Dávid- Kovacsics Gergely (60’ Sütöri Péter)

Edző: Sütöri Péter

Gólszerzők: Kovacsics Gergely, Frank Dávid, Kovács László (4), Kovacsics Imre, Szombathelyi László, Vass Dániel illetve Kádi Csaba (öngól)

Hideg vasárnapon szakadó esőben léptek pályára csapataink. A rossz idő ellenére csapataink teljes erőbedobással, koncentrációval és motivációval léptek pályára. S bár a találkozót a vendégek kezdték,- s egy veszélyes helyzet után a labda a hálóban kötött ki, de oldalról ment be így érvénytelen volt a gól- a játékot együttesünk irányította.

A 12. percben egy félpályás szóló után  Kovacsics Gergely tolt még egyet a labdán, s lőtt a kapuba. (1-0) Ezzel megkezdve a gólgyártást.

A 16. percben jártunk, amikor csapatunk körülbelül 30 méterről szabadrúgást végezhetett. Ennek elvégzésére Frank Dávid állt oda, s lőtte meg úgy a labdát, hogy az jó helyen megpattanva a hálóban kötött ki. (2-0)

Folyamatosan rohamozta csapatunk a vendégek kapuját. Babos Péter beadást Frank Dávid elöl egy hazai játékos lőtte a saját kapujába a 21. percben. (3-0)

A 31. percben Frank Dávid egy szép lefordulás után beadta a labdát, ami úgymond „fejre pontos” volt. Kovács László érkezett fejjel, s szerezve ezzel újabb találatot. (4-0)

Pontosan 10 perc telt el az előző találat óta a 41 percben Kovács László vette át a labdát a tizenhatoson belül, s jó időben vette észre csapattársát, Kovacsics Imrét, ami öt méterről kilőtte a hosszú alsó sarkot. Egyébként ez a találat volt a játékos első találata Győrzámolyi SE színeiben. (5-0)

Magabiztos öt gólos előnnyel mehettek be a csapatok az öltözőbe melegedni.

A második játékrészben a hatvanharmadik percben indult meg a gólgyártás. Jobb oldalon folyt a támadás, amikor Frank Dávid mellel vette maga elé a labdát, s észrevette csapattársát, Vass Dánielt aki üresen érkezett középen, a játékos miután megkapta a  labdát higgadtan lőtte azt a kapuba. (6-0)

A hetvenedik percben Sütöri Péter látta meg a szélen üresen helyezkedő Szombathelyi Lászlót, aki átvétel után középre passzolt Kovács Lászlónak, aki rögtön visszatette a labdát Szombathelyi Lászlónak, a játékos higgadtan a kapuba lőtt. (7-0)

Ezután jött Kovács László triplázása. A 78. percben Szombathelyi László egy kötényes csel után remekül tette be a labdát középre, s Kovács László egy jó lövéssel a kapuba rúgta. (8-0)

80. percben 18 méterről eresztett el egy lövést, ami szintén beakadt a kapuba. (9-0)

86. percben Szombathelyi László készítette le szintén tizennyolc méteren lekészítette a labdát Kovács Lászlónak, aki a bal felsőbe tekerte a labdát. (10-0)

Amilyen fölényes győzelmet aratott felnőtt csapatunk, olyan nagyot az U-19-es együttesünk is. Sőt egy góllal túlszárnyalták a nagyokat. 11-0-ra sikerült győzedelmeskedni Győrasszonyfa csapata felett. A gólokon több ember is osztozott. Paár Attila (5), Pálfi Sándor, Igaz Zoltán (2), Tar Martin, Sági Péter és ez a találkozó sem maradhatott el öngól nélkül. Csapatunk ezzel a győzelemmel 50 ponttal az ötödik helyen áll s a negyedik csak két pontra tőlük.

Jövő héten nehéz találkozók várnak együtteseinkre. Vasárnap május12-én Bőny otthonába utazunk. A találkozók 15 és 17 órakor kezdődnek. A szurkolásra felettébb számítunk, aki teheti jöjjön s bíztassa csapatainkat.

Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

Vissza a listázáshoz >
Szezonzárót tartott csapatunk

Szezonzárót tartott csapatunk

Megtartotta őszi szezonzáróját szombaton egyesületünk. Az eseményen részt vettek az első és második csapat tagjai, az elnökség és néhá...

2017. november 27. 20:50 >
Adománygyűjtést kezdeményez a Győrzámolyi SE

Adománygyűjtést kezdeményez a Győrzámol...

Csapatunk adománygyűjtésbe kezdett a mély szegénységben élő, váratlan nyomorba süllyedt Kárpátalján élő magyarok számára. Április 5...

2015. április 04. 12:10 >
Hegyeshalom U-19 - Győrzámoly SE U-19

Hegyeshalom U-19 - Győrzámoly SE U-19

Ifjúsági csapatunk a hétvégén nem tudta megőrizni tavaszi veretlenségét, és 2-0 arányban kikapott Hegyeshalom csapatától. Csapatunk az első...

2013. március 27. 09:12 >