Magas színvonalú mérkőzésen vendég siker - 2014. július 30. 16:25.

Magas színvonalú mérkőzésen vendég siker

Tegnap kora este edzőmérkőzést játszottunk a győri DAC 1912 csapatával. A Rokob Péter által irányított alakulat közel 20 fővel jelent meg a mérkőzésre, valamennyien közülük pályára léptek. A mérkőzés színvonala meghaladta az eddig lejátszott mérkőzésekét, a kilátogatott szurkolók nagy örömére.


Győrzámolyi SE  -  DAC 1912   2-3 (1-1)

Nagy Péter - Hegedűs László (Szabó Máté), Herm Attila, Pénzes Ákos (Horváth Szilárd) - Hrutka Gábor, Bajusz Péter (Sulyok Máté) - Babos Péter (Granát Gábor), Vadász Péter, Szombathelyi László - Kiss Balázs, Illés László

Gólszerzők: Szombathelyi László, Sulyok Máté

Edző: Nemes Ferenc

 

Megyei első osztályra készülő DAC 1912 csapata erősebb ellenfélnek bizonyult, mint azok a csapatok (Kimle, Dunaszeg, Győrújfalu, Táp) akikkel már játszottunk a felkészülés során, így egy jóval koncentráltabb, gyorsabb és fiatalabb együttes volt az ellenfelünk. 

A mérkőzést jobban kezdte a vendégcsapat, hiszen az első 5-10 percben több lehetőséget is ki tudott dolgozni. Körülbelül negyed óra telhetett el, amikor is Vadász Péter indította a jobb szélen meginduló Babos Pétert, aki a labdaátvétel után a védők mögött középre centerezett, ahol Szombathelyi László érkezett, majd a kapus mellett a hálóba gurította a labdát. Ezzel 1-0 volt az állás.  Nem sokkal később Vadász Péter indította Szombathelyit, aki mellel maga elé téve a labdát belépett a védője elé, a játészert a kapus mellett is eltolta, de az üres kapuba sajnos nem sikerült betalálnia, lövése lecsúszott. A félidő közepén jobbára csapatunknak voltak helyzetei, de egyszer-egyszer a vendégcsapat is komoly gondot okozott a kapunk előtt, még egy lesgólt is szerzett. A félidő vége előtt a vendégek jobb oldalán betört a szélső játékos, majd jobb külsővel a hosszú felsőbe lőtte a labdát. 1-1, a félidőben már nem volt több helyzet. 

A második félidőben a vendégcsapat már a saját térfelünkön letámadott, s többször sikerült is labdát szerezniük. Mivel a játékvezető egyedül volt, így nem láthatta, hogy leshelyzetben lépett-e ki a vendég csatár, de a támadás végén gólt szerzett, így máris ők vezettek. 1-2 a vendégeknek. A következő 15 percben kicsit visszább állt a vendégcsapat, így jobbára mi irányítottuk a mérkőzés ezen részét. Egy formás támadás végén Babos Péter ívelt a kapu elé, ahol kisodródott helyzetből Szombathelyi fejelte vissza Sulyok Mátéhoz a labdát. Háttal a kapunak szerette volna legurítani a játékszert, de mivel senki sem érkezett, így szűken befordult, és kilőtte a bal alsó sarkot, egalizáltuk a mérkőzést. 2-2. Pár perccel később újra magukhoz ragadták a vezetést a vendégek egy gyors kontrát követően. 2-3.  A mérkőzés vége előtt még akadt több sanszunk is az egyenlítésre, a legnagyobb lehetőség Sulyok Máté előtt adódott. Szombathelyi és Vadász végzett el egy szögletet "kicsiben", amiből Péter középre tekerte a labdát, de Sulyok sajnos mellé csúsztatta a játékszert. 

A mérkőzés jó iramú és színvonalú játékot hozott, ami a kilátogató szurkolóknak is tetszett, hiszen hallhattuk a "Szép volt fiúk!", "Semmi baj, jobbak voltatok!" bekiabálásokat, sőt volt olyan is, aki azt mondta, hogy "Ilyen jól még nem láttam játszani a csapatot! Gratulálok fiúk!". Köszönjük szépen a biztató szavakat! 

Várunk minden kedves szurkolót és érdeklődőt a szombaton és vasárnap rendezendő dunaszegi Színes Kupára! Csapatunk a torna címvédője, szeretnénk idén is elhódítani a vándorserleget! 2014.08.02 15:30-kor Győrújfalu csapata lesz az ellenfelünk!


Hajrá GYŐRZÁMOLY SE!!!

Vissza a listázáshoz >
Győrzámolyi SE - Ásványráró RANGADÓ!

Győrzámolyi SE - Ásványráró RANGADÓ!

2015.03.08-án csapataink Ásványráró ellen kezdik meg a bajoki rajtot. Az elmúlt 10 évben eddig 11 alkalommal találkoztunk ellenfelünkkel s 10...

2015. március 04. 15:58 >
Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

Csapatunk nagy meglepetésre 5-0 arányban vereséget szenvedett a tavaszi szezon rangadóján, ráadásul hazai pályán. A mérkőzésen volt kiállí...

2014. április 17. 15:20 >
Fontos mérkőzés előtt áll serdülő csapatunk

Fontos mérkőzés előtt áll serdülő csap...

Tudniillik, az őszi szezonnak köszönhetően serdülő csapatunk a korosztályos bajnokságuk egyik éremesélyes cspatává vált, így a soron kö...

2014. április 01. 11:46 >