Itthon tartott három pont - 2018. március 25. 16:00.

Itthon tartott három pont

 

Első hazai mérkőzésen egy gólos győzelmet aratott csapatunk Nagyszentjános együttese ellen. Az óriási helyzetekkel, egymás elleni cselekkel és faltokkal tarkított mérkőzésen egy gól született, így az eredmény 1-0. Csapatunk jelenleg 23 ponttal a 8. helyen áll.

 

Győrzámolyi SE- Nagyszentjános SC

(1-0)

1-0

Kezdő: Nagy P- Czvitkó A- Hegedűs L.- Frank D.- Balázs Á.- Babos P. (64’ Gerencsér M.)- Kovács L. (74’ Kreitz I.)- Bognár Á. (64’ Tóth A.)- Szombathelyi L- Szabó Zs. (64’ Vass D.) - Babos A. (87’ Vida M.)

Edző: Csenteri Csongor

Gólszerző(k): 3’ Babos A.

Sárga lap(ok): 55’ Frank D, 73’ Vass D., 86’ Balázs Á. ill. 49’ Csákvári K.

Nem lépett pályára csapatunkból Kővári A.

A mérkőzés elején két szurkolónkat Nagy Péter csapatkapitány köszöntötte kerek születésnapi évfordulójuk kapcsán. Tóthné Irénke néni 70. és Virág István 60. születésnapja alkalmából.  Irénke néni ajándékul még a mérkőzés kezdőrúgását kapta. Így ezután kezdődhetett meg a találkozó.

Mérkőzést az ünnepélyes kezdőrúgás után a vendég együttes kezdte. De már az elején a csapatunk lábába került az irányítás.

 Ennek következtében a 3. percben Bognár ugratta ki a védők közül Babos Attilát, aki az elé tárulkozó lehetőséget gólra váltotta. Ezzel a találkozó elején megszerezte a vezetést együttesünk. (1-0) Ez a gól mind később nem csak a vezetést, hanem a három pontot jelentette a csapatnak.

 Pedig a 90 perc alatt rengeteg lehetőség adódott a játékosok előtt. Említhetjük például Szombathelyi szögletét Frank fejelhette, s a fejes a felsőlécről vágódott ki.

A 21. percben Szombathelyi szabadrúgását a jó ütemben érkező Kovács fejelhette kapura, de az érkező labdát a kapus védeni tudta. A félidőt helyzetek tömkelege jellemezte, de több találat egyikből se született.

A második játékrészben is ugyanolyan irammal folytatódott a találkozó, mint az előtte lévő 45 perc. De a folyamatosan kidolgozott szép helyzetek nem hoztak gólokat.

 Igaz, ebben a félidőben egy hajszálnyival több helyzetet alakított ki a vendég együttes. De a nyomás amit egész mérkőzésen keresztül az ellenfélre helyeztünk az végig érződött. S ennek köszönhetően sikerült eredményesen zárni a 90 percet.

Jövő héten, húsvétvasárnap (április 1.) csapatunk Győrasszonyfa csapatához utazik. A találkozó 16 órakor kezdődik, előtte 14 órakor U-19-es mérkőzés kezdődik.

U-19-es csapatunk 1-1-es döntetlent ért el a hétvégi találkozón. Már a 12. percben vezetést szeretünk, ám a 25. percben kiegyenlített a vendég csapat. Több gól nem esett, így a hétvégét 1 ponttal zárta csapatunk.

Hajrá Zámoly! Hajrá Győrzámolyi SE! Hajrá Fiúk!

„A gól olyan, mint a ketchup. Erőltetni kell, és egyszer csak megindul.”    (Cristiano Ronaldo)

Vissza a listázáshoz >
Győrzámoly - Hédervár  5-0 (2-0)

Győrzámoly - Hédervár 5-0 (2-0)

Tegnap megkezdődtek a kűzdelmek Dunaszegen a Színes Kupa emléktornán. Első mérkőzésen csapatunk az elmúlt 2 év bajnokcsapata és a friss me...

2012. augusztus 05. 11:20 >
Kimle U-16  -  Győrzámoly U-16  2-0 (0-0)

Kimle U-16 - Győrzámoly U-16 2-0 (0-0)

Serdülő csapatunk lejátszotta 3. mérkőzését is a bajnokságban. Az eddig hibátlan mérleggel rendelkező Kimle csapata fogadott bennünket, ah...

2012. október 03. 09:17 >
Kezdődik az alapozás

Kezdődik az alapozás

Először is boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak, szurkolónknak! Csapatunk február 8-án kezdi meg a felkészülést egy pénteki...

2013. január 28. 16:31 >