Lejátszottunk 2 edzőmérkőzést - 2013. február 18. 10:24.

Lejátszottunk 2 edzőmérkőzést

Csapatunk lejátszott két edzőmérkőzést a hétvégén! Először pénteken este játszottunk Bajcs csapatával, melyen  meggyőző játékkal győztünk. A mérkőzésen bemutatkozott Babos Péter és Szabó Máté, illetve lehetőséget kapott Sulyok Máté és Balázs Márk.

 

Sajnálatos dolog, hogy Balogh Mihály súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett egy rossz mozdulatot követően, és a mérkőzés befejeztével a kórházi vizsgálat után gipszben mehetett haza! Pontos információkat nem tudtak mondani, majd csak később dől el, mennyire súlyos a sérülés! Jobbulást kívánunk neki! A mérkőzésen csapatunk sok futással és szép játékkal rukkolt elő, de sajnos a helyzetkihasználással még akadtak gondok, de ez elsőre még benne van a játékban. A mérkőzésről hiányzott Czvitko András sérülés, illetve Granát Gábor egyéb okok miatt.

Vasárnap csapatunk Nagyigmánd csapatával játszott volna, de egyéb okok miatt lemondták, így újfent Bajcs csapatával mérkőztünk meg. A csapatból hiányzott Molnár Tamás, Balogh Mihály, Czvitko András. A mérkőzés jóval egyoldalúbb lett, mint az az előző összecsapás volt. Az első félidőben sikerült "elrendezni" a mérkőzést: a félidőben 6-1-re vezettünk. Érdekesség, hogy a mérkőzés után Sinkó Tamás edzőnek szimpatikus volt Sulyok Máté játéka, és megkérte, folytassa nálunk pályafutását. Máté igent mondott, és megköszönte a lehetőséget. Jelenleg csapatunk 3 játékossal erősítette keretét: Babos Péter, Szabó Máté, Sulyok Máté személyében!

 

Győrzámoly - Bajcs   2-0

Nagy Péter (Tóth Krisztián) - Hegedűs László (Szabó Máté), Nemes Ferenc (Frank Dávid), Molnár Tamás, Bajusz Péter, Babos Péter, Vadász Péter, Herm Attila, Szombathelyi László (Balogh Mihály), Babos Attila (Balázs Márk), Illés László (Sulyok Máté)

Gólszerzők: Babos Attila, Illés László

 

Győrzámoly - Bajcs    9-2

Nagy Péter (Tóth Krisztián), Hegedűs László (Szabó Máté), Nemes Ferenc, Frank Dávid, Bajusz Péter, Babos Attila, Vadász Péter( Granát Gábor), Herm Attila, Szombathelyi László, Illés László (Sulyok Máté), Babos Attila (Balázs Márk)

Gólszerzők: Babos Attila (3), Szombathelyi László (3), Illés László (2), Sulyok Máté

Vissza a listázáshoz >
Falunapi vereség

Falunapi vereség

Vasárnap hazai pályán 1-2-es vereséget szenvedett csapatunk. Az ellenfél a szomszéd Győrújfalu volt. Együttesünk két forduló után jelenle...

2018. augusztus 21. 21:55 >
Első edzőmérkőzés

Első edzőmérkőzés

Kedves Szurkolók! Hétfő este 19:00 órakor a győrzámolyi futball pályán lejátssza csapatunk első edzőmérkőzését! Első ellenfelünk Győr...

2012. július 15. 11:04 >
Győztes tavaszi rajt

Győztes tavaszi rajt

Vasárnap megkezdte szereplését csapatunk a bajnokság tavaszi idényében. A DAC UP csapatához látogattunk vendégségbe, ahol a 0-0-s félidő u...

2018. március 12. 19:48 >